reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pucha z tego co sie orientuje to ty masz dlugie wlosy??
Wiesz teraz sa juz nie modne balejaze( czy jak tam to sie pisze), tylko jednen kolor rozjasniony reflekssami o 3 tony jasniejszym kolorem
A ty nie chcesz ich podciac?? tak do ramion i pocieniowac na calej dlugosaci ?? a co z grzywka- prosta , polokragla a moze za skos??

reklama

Justus hahahaha ja tez nie cierpie radia maryja, no ale coz....taki twor tez musi istniec niestety, chociaz uwazam ze tresci wnim zawarte sa niebezpieczne.....a tak przy okazji nie wiem czy wiesz ale jadac do lasu komorka nie odbiera, w radio tez zadnej stacji zlapac nie mzona ale radio maryja zawsze....choelra sa jak zaraz

Witajcie dziewuszki z wieczorka

umyłam włosy i bedę sama układała pierwszy raz po fryzjerze zobaczymy co z tego wyjdzie :p ;D ;D ;D
Bylismy na zakupach i pokupowalismy troche na chrzciny. Same ogórki i soki i puszki

noelia narazie wiem tyle ze niezbyt dobrze wyszly mu badania na miesnie z krwi wiec wlasnie w poniedzialek bedzie mial robione takie inne beda mu wkluwac igly w miesnie i zapisywac ich prace. bede wiedziec wiecej kolo wtorku bo dopiero bedzie wynik i bedzie profesor to mi wszystko wytlumaczy!
jesli chodzi o fryzjerka to ja tez chodze zawsze do jednej dziwczyny i bardzo jestem zadowolona teraz wlasnie jest na maciezynskim i musze chodzic do innej niby zaklad najlepszy w miescie ale i tak ostatnio szefowa mnie zjeb...la a wczesniej do niej chodzilam.
a radio mryja to..na pewno SEKTA!!!!

ja sie cieze ze juz po chrzcinach jestem! chociaz ja lubie robic takie imprezki szkoda ze nie zdarzaja sie czesto no i moze dobrze bo skad kase na to brac ale jak by sie sponsor znalaz to chetnie moglabym robic!!!!

Ja sie ciesze ze mamy sponsora bo inaczej nie byłoby lodówki, albo byłaby po chrzcinach a tak jest juz i kamere kupimy przynajmniej żeby była pamiatka dla Majutka na póxniej.

Witam z wieczorka. Niestety ja też nie mam jeszcze nic kupione na chrzciny. Radia Maryja nie słucham ani nikt z mojej rodzinki.  :police: Zastanawiam się skąd znajdujecie tyle czasu na takie pogaduchy. Zazdroszcze. ;D

reklama
Do góry