reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam coraz mniej czasu tylko wieczorkiem moge do urzygi siedziec bo mlody zasypia okolo 20.00 i spi do rana......a w dzien jest roznie, kiedys molam non stop siedziec a teraz alanek jest ciekawy swiata, cigale chce sie bawic wiec komp odpada, chyba ze chce go nauczyc obslugi kompa i miec pozniej konkurencje...za nic!!!!
amarzena pisze:
Witam z wieczorka. Niestety ja też nie mam jeszcze nic kupione na chrzciny. Radia Maryja nie słucham ani nikt z mojej rodzinki.  :police: Zastanawiam się skąd znajdujecie tyle czasu na takie pogaduchy. Zazdroszcze. ;D

reklama
Ala zasypia koło 21 a potem budzi się po 6 godzinach a czasem po 3. W ciągu dnia komp odpada bo Ala bardzo lubi jak do niej mówię i patrzę się jej prosto w oczy, bo inaczej krzyk. A śpi tylko na spacerze i trochę po ale wtedy robię obiadek.
Teraz spadam pod kołdekę.
PA Babeczki ;D

ja ide obejrzec jakis filmik bo pospalam po poludniu i oczywiscie robota poszla w las!!!!! a tu cichutko jakos!!!!!!
lady jak wozek?????? jeszcze spacerujesz?

uspiłam juz moich kochanych i teraz siedzę jeszcze ale zaraz mykam. włosy wyprostowałam i moge do ludzi wyjśc jutro

sorbek zdjcie mialo byc!!!!!!
ja te juz ide znaczy nie ide tylko sie klade i wlaczam film!!!!!!!!

dobrej nocki zycze wszystkim mamusiom i ich dzidziusiom i mezusiom!!!!!!!!!!!!

reklama
malutka pisze:
Pucha z tego co sie orientuje to ty masz dlugie wlosy??
Wiesz teraz sa juz nie modne balejaze( czy jak tam to sie pisze), tylko jednen kolor rozjasniony reflekssami o 3 tony jasniejszym kolorem
A ty nie chcesz ich podciac?? tak do ramion i pocieniowac na calej dlugosaci ?? a co z grzywka- prosta , polokragla a moze za skos??

mam takie półdługie, ale musze mieć taką długość żeby związac w kite, o grzywce własnie tez myslę, ale zobaczymy co mi doradza,

dobra słyszę ze mężus konczy kąpiel to spadam, bo on juz i tak twierdzi, ze cłaymi dniami siedzę przed kompem i dziś w sumie tak było

papatki :) :) :)

Do góry