reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam!!
ja sie tylko melduje i spowrotem za sprzatanie sie zabieram!!!!!!
moze jak bede miala sily to zajrze wieczorem pewnie!!!!!!!
ja sie tylko melduje i spowrotem za sprzatanie sie zabieram!!!!!!
moze jak bede miala sily to zajrze wieczorem pewnie!!!!!!!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
cześć dziewczyny ja juz po długich i owocnych zakupach. Kupoiłam czarne klasyczne spodnie i taka fajową bluzkę dopasowaną. I kurcze musze się pochwalić ale w ogóle mi brzuch nie sterczy ale fajnie.
Tylko mam problem bo Majutek nie chce jeść w ogóle. Z butli pociągnie trochę i nie chce więcej, łyżeczką trochę zje ale teraz teściowa mówiła że nic nie zjadła. Nie wiem co mam robić kurcze. Poradzcie coś
Tylko mam problem bo Majutek nie chce jeść w ogóle. Z butli pociągnie trochę i nie chce więcej, łyżeczką trochę zje ale teraz teściowa mówiła że nic nie zjadła. Nie wiem co mam robić kurcze. Poradzcie coś
L4dY-bIrd
doula
cholera jasna siedze w domu jak kwoka < byłam tylko na 1,5 h na podwórku koło domu > i czekam na tego rabanego kuriera a wózka niewidac .Napisałam do tej firmy od której kupiłam żeby to sprawdzili bo wózek idzie kurieem już dwa dni i jeszcze go niema .A jedzie przeciez ze szczecina a nie z grenlandii
Sorbek spróbuj przegłodzic Majutka .Jak zgłodnieje to zje wszystko .MOże to faktycznie taki dzień.Dawaj jej tylko coś do picia żeby sie nieodwodniła : .
ale ejstem wsciekła , już nawet nietaka nakrecona jak wczoraj tym czekaniem , ale wsciekła że musze siedziec wdomu a nadworze słonko swieci >
Sorbek spróbuj przegłodzic Majutka .Jak zgłodnieje to zje wszystko .MOże to faktycznie taki dzień.Dawaj jej tylko coś do picia żeby sie nieodwodniła : .
ale ejstem wsciekła , już nawet nietaka nakrecona jak wczoraj tym czekaniem , ale wsciekła że musze siedziec wdomu a nadworze słonko swieci >
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
wlasnie zjadlam obiadek! teraz robie drugie danie a sprzatanie po woli dobiega konca! no i wlasnie teraz hubert postanowil zrobic keke! ale mam, szczescie!!!!! no to lece go wysadzic albo juz przebrac!!!
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Wiatjcie!
Ja od rana sprzatanie, potem spacer i w ramech niego zakupy.
Ale mam nerwa nie ma koszuli dla Jasio na chrzciny - nie produkuja podobno takich malych bialy. I w co ja upiore???
MOze jeszcze cos siostra w niemczech zalatwi??
Ale ja sobie bluzke kupilam wiec juz mam w co sie ubrac na chrzciny
Wiecie myslalam ze zmieszcze sie w stare ale nie da rady narazie-mleczarnie za duze hihihi
Ja od rana sprzatanie, potem spacer i w ramech niego zakupy.
Ale mam nerwa nie ma koszuli dla Jasio na chrzciny - nie produkuja podobno takich malych bialy. I w co ja upiore???
MOze jeszcze cos siostra w niemczech zalatwi??
Ale ja sobie bluzke kupilam wiec juz mam w co sie ubrac na chrzciny
Wiecie myslalam ze zmieszcze sie w stare ale nie da rady narazie-mleczarnie za duze hihihi
shady
Fanka BB :)
hej dziewczyny.......ja nadal mam syrene strazacka w domu, mam tego serdecznie dosyc, i nic mnie to nie obchodzi, maz wraca z pracy a ja wybywam na caly weekend niech on sie meczy z tym potworem......ile mozna sie tak drzec??? czy wy tez macie takie obrzydliwe dzieci. ktore nie daja wam odrobiny ciszy????
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
moja mała też mi dziś dała popalić, teraz tatus ją kąpie i pujdzie lulu
a do tego wysprzatałam wszystko na glanc, padam z nóg, no i jeszcze przyjęłam gości, szwagier był, potem sąsiadka, a rano rodzice, bo mieli sie zajmowac Mają, ale w sumie była tak marudna, że ja i sprzątałam i do niej zagadywałam i wogóle zamieszanie było, ale teraz jest czyściutko i sie barzdo cieszę,
a do tego wysprzatałam wszystko na glanc, padam z nóg, no i jeszcze przyjęłam gości, szwagier był, potem sąsiadka, a rano rodzice, bo mieli sie zajmowac Mają, ale w sumie była tak marudna, że ja i sprzątałam i do niej zagadywałam i wogóle zamieszanie było, ale teraz jest czyściutko i sie barzdo cieszę,
Podziel się: