widze ze wszyskie mamcie polecialy sprzatac -lapia piekna pogode?alibo sniadanko szykowac no ja juz jestem po kawusi bo cos lepek mnie boli chyba trzeba se jeszcze jeda zrobic ale moze zajzy ktos na kawuske bo samej to mniej smakuje
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Hej dziewczynki!
Pierwsza to ja bylam o 6 rano tylko zdążyłam nadrobić 4 strony co wczoraj napisałyście i mały mi nie dał odpisać ;D
Jak Wy to robicie? Ale pocieszenie dla mnie ze może niedługo też mały da mi troszkę czasu dla siebie
Dzieciaczki są po prostu cudowne
Mnie też głowa boli pogoda do d... ech i znowu sprzątanie...
ale kumpela ma wpaść więc będzie weselej
buziaczki
Pierwsza to ja bylam o 6 rano tylko zdążyłam nadrobić 4 strony co wczoraj napisałyście i mały mi nie dał odpisać ;D
Jak Wy to robicie? Ale pocieszenie dla mnie ze może niedługo też mały da mi troszkę czasu dla siebie
Dzieciaczki są po prostu cudowne
Mnie też głowa boli pogoda do d... ech i znowu sprzątanie...
ale kumpela ma wpaść więc będzie weselej
buziaczki
Cześć wszystkim
dzis będzie fajny dzień bo siostra przyjezdża z Poznania z dzieciakami downo już ich nie widziałam i potem mamy dużo do obgadania.Tak myślę że fajnie mieć rodzeństwo bo potem można do kogoś się odezwac ,poradzić .Ja mam trzy siostry i mam do kogo na wakacje jeździć bo jedna mieszka koło jeleniej góry i ma 20 kilosków do Karpacza i tyle do Szklarskiej, to po górach będziemy z Emi chodzić ;D
dzis będzie fajny dzień bo siostra przyjezdża z Poznania z dzieciakami downo już ich nie widziałam i potem mamy dużo do obgadania.Tak myślę że fajnie mieć rodzeństwo bo potem można do kogoś się odezwac ,poradzić .Ja mam trzy siostry i mam do kogo na wakacje jeździć bo jedna mieszka koło jeleniej góry i ma 20 kilosków do Karpacza i tyle do Szklarskiej, to po górach będziemy z Emi chodzić ;D
Nawet na małym spacerku już byliśmy,Niunia biegała po parku i liście tarmosiła
Lubię jak ona tak sobie pobiegać może,ale u nas trudno o takie miejsce bo jak zrobili piekny plac zabaw to młodzież nasza polska wspaniała zdemolowała i więcej tam szkieł niż tych chuśtawek ,.Normalnie powystrzelać takich
Lubię jak ona tak sobie pobiegać może,ale u nas trudno o takie miejsce bo jak zrobili piekny plac zabaw to młodzież nasza polska wspaniała zdemolowała i więcej tam szkieł niż tych chuśtawek ,.Normalnie powystrzelać takich
Noelia pewnie ze fajowo miec rodzenstwo ja mam az4 siostry itez bardzo ciesze sie jak pozjezdzaja na jakies uroczystosci albo wogule jak wpadna jedna mieszka w zakopanem i tez jezdzimy bo my gory bardzo lubimy nawet chyba lepiej niz moze a jedna mieszka w lodzi ewentualnie do niej to na zakupy mozna wpasc bo na odpoczynek to to miasto sie nienadje areszta mieszka w opocznie i w sumie nawet niema dnia zebysmy sie niewidzialy tak to ze ma sie rodzensto to super
Dlatego myślę że dziecko powinno mieć rodzeństwo jest rażniej,i weselej,zreszta moje siostry są starsze ode mnie jedna 10 lat druga 8 i nastepna 7 więc jak byłam mała to troszkę mi matkowały zabawiały i w ogóle miło wspominam dzieciństwo pod tym względem
no to ja mam trzy starsze o-10 -8 -6 lat a jeda mlodza o 7 latek i fajnie tak czy porady czy pogadac to poprostu jest z kim ja tez osobiscie uwazam ze wazne jest rodzenstwo moze nie tak duze jak mialam ja ale tak jak ja mam teraz 2 dzieci to jest fajowo mialabym 3 no ale bylo minelo ale zapomniec sie nieda
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babki............
alescie naklikaly....................
u nas straszna noc, przes zatkany nos Kuba nie mogl spac, wiec dzisiaj chodze na rzesach!!!
jesli chodzi o rodzenstwo ja mam dwoch braci, jeden starszy o 15 a drugi o 6 lat...............i jest super, tylko Oni juz nie mieszkaja w naszym miescie, wiec zadko sie widzimy, za to dzwonimy, mailujemy no i gg hihihih
alescie naklikaly....................
u nas straszna noc, przes zatkany nos Kuba nie mogl spac, wiec dzisiaj chodze na rzesach!!!
jesli chodzi o rodzenstwo ja mam dwoch braci, jeden starszy o 15 a drugi o 6 lat...............i jest super, tylko Oni juz nie mieszkaja w naszym miescie, wiec zadko sie widzimy, za to dzwonimy, mailujemy no i gg hihihih
Niuniek śpi właśnie byłam sprawdzić,objadek prawie gotowy dziś skromnie warzywka z makaronem
Wczoraj miałam dobry objad zraziki i kaszę
Ciekawe jak wózki zaginione : :
Może dzis biedronce przyslą
A Pycha ty moze przyuważysz jak sie cieplej zrobi wtedy chętniej na spacery ludzie chodzą.powodzenia,
Justus ty też pożądki w szafach robiłaś ,ja przejżałam moje spodnie i stwierdziłam zę pilnie potrzebuję nowych
Wczoraj miałam dobry objad zraziki i kaszę
Ciekawe jak wózki zaginione : :
Może dzis biedronce przyslą
A Pycha ty moze przyuważysz jak sie cieplej zrobi wtedy chętniej na spacery ludzie chodzą.powodzenia,
Justus ty też pożądki w szafach robiłaś ,ja przejżałam moje spodnie i stwierdziłam zę pilnie potrzebuję nowych
reklama
Podziel się: