reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry:-)

Jejciuniu kiedy ja sie wyspie:confused::confused:

KLAVELL super Hanifka wyglada w tej kiteczce:tak::tak:

ANIAB mam nadzieje, ze glowa juz nie boli.

Dzień dobry!

U nas leje okropnie. Jak ja nie cierpię takiej pogody :no: będziemy się kisić w domu :wściekła/y:cały dzionek....

Klavell wow, ale Hanifka ma odjazdową fryzurkę. Ślicznie wygląda.

Czarna wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Dzień Dobry:-):-)
Klavell Hanifka ma super fryzurke:-):-)
My wczoraj odwiedziliśmy teściów, dziś pewnie siedzimy w domku.Na dworze pada, szaro, buro, nieprzyjemnie.Zaraz będe musiała komputer wyłączyć bo "Dinotopia" na polsacie leci a z nieznaych przyczyn polsat ma paski jak włączony jest komp:confused::confused:Mój Bobek dał mi posapać do 7,30 SZOk:szok:Uciekam kobitki, nie mam dziś żadnego natchnienia:cool:

SEWA ja zrobilam rosolek ale ze wzgledu na Kube i tylko w malym garczku a dla nas pieke dzis kurczaka do tego ziemniaczki i surowka.

reklama
Witam witam i o zdrowie pytam???
My dzis z Hanifka same siedzimy a tak sie cieszylam na ta niedziele bo myslalam ze spedzimy ja w trojke a tu nic z tego chlop pojechal do Köln w interesach a my siedzimy i sie nudzimy za oknem szaro-buro, pada deszcz...na spacerek wyjsc nie mozna...gotowac nie gotuje, bo nie mam dla kogo, maz po drodze zje, a ja wyciagne cos z lodowki i zrobie sobie tak na szybko

Kurcze ja nie wiem co z moja Hanifka trzy miesiace nie miala zadnych problemow brzuszkowych az tu nagle po skonczeniu trzeciego miesiaca cos zlego zaczelo sie dziac od dwoch dni hanifka budzi mi sie nad ranem z placzem i twardym brzuszkiem w nocy budzi sie czesto...jest niespokojna, przy jedzeniu placze...nie wiem co sie stalo...co to moze byc??? czy to samo minie??? zaparcia to nie sa bo kupke robi normalniejedna dziennie lub co drugi dzien...

Mam do was pytanie bo juz sama nie wiem...ktore zdjecie waszym zdaniem umiescic na poduszce dla meza od hanifki
kopie2vonimg0001wa7.jpg
kopievonkopievonzdjcie0ov9.jpg

zdjcie084nd6.jpg

kopie2vonzdjcie088fr4.jpg
kopie3vonzdjcie088lh5.jpg

kopie4vonzdjcie088kx3.jpg
kopie5vonzdjcie088kb1.jpg

Do góry