reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Uf ja tez dopiero nie dawno skonczylam sprzatac.A na obiadek rosol.Teraz ide odpoczac.Acha tez sama jestem z dzieckiem nadal...
Klavell nawet czujen ten zapach tych ziemniaczkow mniam mniam

reklama
No juz jestem sama -maz wlasnie wyjechal. Bedzie po polnocy.
A ja siedze i powoli dola lapie. Moze zrobie sobie kawke i wezme cos slodkiego na poprawe humorku?:tak:
Widze, ze nowe awaterki sie pojawily.:-) Wszystkie bardzo ladne.:tak:

mam zaszczyt Wam zaprezentowac moje cudne dziecie w kitce...pierwszej kitce...
img0002qg8.jpg
img0003bh0.jpg

img0004mw3.jpg
img0005fo0.jpg

Klavell sliczna kitka!!!!!!!!!!!! Alez grubasek jest pulchniutki z Hanifki :) Pamietam jak niedawno moja taka byla a juz dwa latka skonczyla.........

nono kiteczka super klavell,sliczna pulchniutkamalutka twoja...:tak:

Moj pojechał z synem do mamys wojej po jaja,mięso,chelby itd..
ja robie słoiki i murzynka dla m..hehe,,i kolacyje...

buziakii

no ja jestem,bo nudze sie,,ciadto sie robi,,mieśo tez..

a was nie ma jak ja jestem,,no zapewne z mężami spedzacie czas..lece obadac miesko..
ja wogole neta nie mialam u siebie,moj m wsyztsko wyrzucil z kompa i nowe wgrał cuda i windows,,bo komp nie mial sily juz ciagnac,,bo niby to ja za duzo sprzatalam...:zawstydzona/y::-p

Klavell jaka śliczna córunia w kiteczce:-)
Ewcia a to jak ci teraz lepiej smiga komputer to częściej u nas zagościsz;-)
A ja kąpie dzieciaki. Zaraz jeść uszykuję i chyba się walniemy do łóżka bo mnie łeb nawala:-(Nic mi się nie chce:no:

U mnie dzieciaczki juz pokapane i uspione. A ja teraz siedze i ogladam tvn. Czekam na Miss Agent 2, bo jeszcze nie widzialam. Mam nadzieje, ze bedzie warto czekac, ze sie odpreze. Ale pewnie Grzes sie obudzi i nie da mamusi poogladac.:baffled:
Klavell slicznie Twoja corcia wyglada.:tak:

reklama
Do góry