reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia i ty rownierz zloz zyczenia swojemu mezusiowi :-)Szczescia ,zdrowia,pomyslnosci :-)

Dolaczamy sie do zyczen:tak:

A my dzis spalismy do 9:14:-):-):-):-) No ale to pewnie dlatego ze Vanesska zle spala w nocy bo niestety katar ja dopadla bo moj R, ja zarazil i czuje ze sie i na mnie przeniesie.:wściekła/y:

IWONKA to szybciutko bierz jakies witaminki i herbatke z cytrynka no i zdroweczka dla Vanesski:tak:

Iwonkac28 ja też siedzę w domku więc może zrobimy sobie ostatki wirtualne razem:-D

Chetnie - to o ktorej zaczynamy:-D:-D a moze ktos jeszcze sie dolaczy;-)

reklama
dziekuje kochane za życzenia dla męza..

My na wsi jeszcze,ale niedługo do domku spadamy,ja słoiki ma do wstawienia i dwa ciasta mężowi zrobić obiecąłam i sąłatke,hmm troche robocizny mam na dzisiaj..a mąz jutro jedize po śnaidanku,,buuu,,jak ten tydzien szybko minął..papa
pozdrowionkaaa

no ja tak troszke nadrabiam zaległości,,,ale tak po łebkach troszkeee:zawstydzona/y::-p..
ale zostalo mi jeszcze 6 stron,,a dopieor jutro zajrze i zapewne bedzi ekolo 12,hehe

Ewcia pamiętamy cię!!!!!! I czekamy na twoje posty, bo ich tu brak kochana:-D:-D:-D A jak tam u ciebie? Mati zdrowy?
no dzieki dzieki,a spoko,,tate molestuje od rana do wieczora...

Powiedzcie mi dziewczyny czy wywoływałyście kiedyś zdjęcia z allegro:confused: Bo znalazłam tanio i facet ma dobre komentarze i teraz się zastanawiam czy warto:confused2:
100 ZDJĘĆ FORMAT CYFROWY KODAK - 0,23 zł. szt. (271015062) - Aukcje internetowe Allegro
ja nigdy przez allegro nie robilam,,zawsze w realu wywoluje...

EWCIA witaj kobietko - pisz no tu do nas bo nam twoich postow brakuje!!
nono braki przeze mnie,,,,haha

:-)
Ewcia oczywiscie że pamietamy, wysyłaj już męża do pracy i wracaj tu do nas bo brak nam ciebie:tak:
:-D
no wracam jutro,,do uslyszenia,papa

No dzięki ze pamietacie juz mysłałam,ze wejde a wy co ty tu robisz kobnieto!! haha(artuje),,ja wiem ze pamietacie,,buziaki,,do jutra papaa

Dzień dobry.
Ja sobie dzis pospalam do 10.:szok::-) Przez to jestem troche zakrecona.:rofl2:
Aniab, Iwona.c dolaczam do Was. Ja takze dzis siedze w domku. W dodatku sama z dziecmi, bo moj M jedzie do Katowic do spodka na skoki motocyklowe. -pozwolilam mu w ramach prezentu urodzinowego.;-):-)

Czarna duzo milosci na nowej drodze zycia.
hochz06.gif
rosliny_05.gif

Ewcia -dla Twojego mezusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Witam was

Wpadlam tylko na chwilke bo maly jeszcze spi a kolo 15 przychodzi do nas moja kuzynka i musze cs naszykowac do kawki.
Mojego M jak zwykle nie ma w domu..... dzis pojechal auto kupic....ciekawe o ktorej wroci:confused2:

Przylanczam sie do zyczen dla Czarnej i Meża Ewci, wszystkiego naj naj

reklama
Rany a mój mały spać nie chciał ale w końcu go położyłam i płakał póki nie usnął. Zrobił się okropny ostatnio. Wszystko próbuje płaczem wymuszać. Muszę chyba z rad superniani skorzystać;-):-D Kregosłup mnie boli i nic nie robię

Do góry