reklama
A ja się wyspałam bo Matek dał pospać do 9. U nas spadł pierwszy śnieg. Niestety została po nim tylko chlapa. Wybywam dzis na urodziny i imieniny do siostry. Głowa już nie boli i ogólnie lepiej się czuję.
Klavell ja wybieram to gdzie jest sama bo jest wyrażniejszeNo chyba że uda ci się rozjaśnic tło w zdjęciu z tatem. Co do bóli brzuszka to spróbuj może herbatki z kopru włoskiego dawać małej albo jakieś kropelki na wzdęcia
Klavell ja wybieram to gdzie jest sama bo jest wyrażniejszeNo chyba że uda ci się rozjaśnic tło w zdjęciu z tatem. Co do bóli brzuszka to spróbuj może herbatki z kopru włoskiego dawać małej albo jakieś kropelki na wzdęcia
E
Ewcia81
Gość
No witam was niedzielnie i juz samotnie
Mąż pojwechał po 9 rano,,juz dzwonil i jest poza granicami kraju,,,no i teraz 4 tygodnie samotnie z synem i z wami;-)
ide robic kawe i zasiadam do was,,ach i makaron na spagetti nastawie..
Mąż pojwechał po 9 rano,,juz dzwonil i jest poza granicami kraju,,,no i teraz 4 tygodnie samotnie z synem i z wami;-)
E
Ewcia81
Gość
no jasne ze czesciej,,az wam se znudzeeKlavell jaka śliczna córunia w kiteczce:-)
Ewcia a to jak ci teraz lepiej smiga komputer to częściej u nas zagościsz;-)
mi tez sie wydaje ze to jak sama ładnie wygląda,,a najlepiej to zrob zdjecie twoje z coreczka i tacie dajcie,,wtedy was obie bedize miał przy sobie...Mnie sie wydaje ze to gdzie Hanifka jest sama - pieknie na nim wyszla. Chociaz z drugiej strony to z tata tez fajne
Udalo mi sie rozjasnic edytowalam powyzszy wpis i wstawilam zdjecie rozjasnioneKlavell ja wybieram to gdzie jest sama bo jest wyrażniejszeNo chyba że uda ci się rozjaśnic tło w zdjęciu z tatem. Co do bóli brzuszka to spróbuj może herbatki z kopru włoskiego dawać małej albo jakieś kropelki na wzdęcia
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
KLAVELL śliczną kitke ma HaniFka!!!
CZARNA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! czekamy na relacje!!
EWCIA obyś spędziła ten czas z nami - najprzyjemniej jak sie da!
my wczoraj bylismy u moich rodziców... choć to nie było daleko , bo 120 km to młody nie wysiedział tyle w foteliku i było płakanie... takiej podrózy to ja jeszcze nie miałam... nie chciał spac w ogóle skubaniec jeden... rodzice byli zachwyceni wnuczkiem, a ja to tak średnio, bo po wszystkich przezyciach młody spał mi 2 godziny w nocy...i maruda dzisiaj...
ale to co, przeżyjemy )))
buziaki
KLAVELL śliczną kitke ma HaniFka!!!
CZARNA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! czekamy na relacje!!
współczuje bardzo i wiem co czujesz ale wierze ze to tylko chwilowe... własnie na tym etapie powinny wszystkie kloki i wzdęcia zanikać i na pewno tak będzie!Kurcze ja nie wiem co z moja Hanifka trzy miesiace nie miala zadnych problemow brzuszkowych az tu nagle po skonczeniu trzeciego miesiaca cos zlego zaczelo sie dziac od dwoch dni hanifka budzi mi sie nad ranem z placzem i twardym brzuszkiem w nocy budzi sie czesto...jest niespokojna, przy jedzeniu placze...nie wiem co sie stalo...co to moze byc??? czy to samo minie??? zaparcia to nie sa bo kupke robi normalniejedna dziennie lub co drugi dzien...
No witam was niedzielnie i juz samotnie
my wczoraj bylismy u moich rodziców... choć to nie było daleko , bo 120 km to młody nie wysiedział tyle w foteliku i było płakanie... takiej podrózy to ja jeszcze nie miałam... nie chciał spac w ogóle skubaniec jeden... rodzice byli zachwyceni wnuczkiem, a ja to tak średnio, bo po wszystkich przezyciach młody spał mi 2 godziny w nocy...i maruda dzisiaj...
ale to co, przeżyjemy )))
buziaki
E
Ewcia81
Gość
łoj naprawde dzis pustki,,wszyscy z rodiznkamiczy na wyjazdach...hmmm
u mnie Matu usnął ,a ja na Allegro buszuje-standardowo,,hhee
u mnie Matu usnął ,a ja na Allegro buszuje-standardowo,,hhee
E
Ewcia81
Gość
zawsze miło z wami spędzam czas....:-):-):-)hey
...
reklama
Ewcia ty jak zwykle sama ze sobą piszesz;-)Ale faktycznie w niedzielę tu zawsze wątek zwalnia
Ja już wróciłam bo leki musieliśmy wziąść. No i nie było prądu więc siedziałam godzinę przy świeczkach aż raczyli naprawić to. Myślałam ze juz dzisiaj się tu nie dostanę
Ja już wróciłam bo leki musieliśmy wziąść. No i nie było prądu więc siedziałam godzinę przy świeczkach aż raczyli naprawić to. Myślałam ze juz dzisiaj się tu nie dostanę
Podziel się: