reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja się wyspałam bo Matek dał pospać do 9. U nas spadł pierwszy śnieg. Niestety została po nim tylko chlapa. Wybywam dzis na urodziny i imieniny do siostry. Głowa już nie boli i ogólnie lepiej się czuję.
Klavell ja wybieram to gdzie jest sama bo jest wyrażniejsze:tak:No chyba że uda ci się rozjaśnic tło w zdjęciu z tatem. Co do bóli brzuszka to spróbuj może herbatki z kopru włoskiego dawać małej albo jakieś kropelki na wzdęcia

No witam was niedzielnie i juz samotnie
Mąż pojwechał po 9 rano,,juz dzwonil i jest poza granicami kraju,,,no i teraz 4 tygodnie samotnie z synem i z wami;-)
ide robic kawe i zasiadam do was,,ach i makaron na spagetti nastawie..

Klavell jaka śliczna córunia w kiteczce:-)
Ewcia a to jak ci teraz lepiej smiga komputer to częściej u nas zagościsz;-)
:no:
no jasne ze czesciej,,az wam se znudzee:-D:-D:-D

Mnie sie wydaje ze to gdzie Hanifka jest sama - pieknie na nim wyszla:tak:. Chociaz z drugiej strony to z tata tez fajne:dry:
mi tez sie wydaje ze to jak sama ładnie wygląda,,a najlepiej to zrob zdjecie twoje z coreczka i tacie dajcie,,wtedy was obie bedize miał przy sobie...:tak:

Klavell ja wybieram to gdzie jest sama bo jest wyrażniejsze:tak:No chyba że uda ci się rozjaśnic tło w zdjęciu z tatem. Co do bóli brzuszka to spróbuj może herbatki z kopru włoskiego dawać małej albo jakieś kropelki na wzdęcia
Udalo mi sie rozjasnic edytowalam powyzszy wpis i wstawilam zdjecie rozjasnione

hey
KLAVELL śliczną kitke ma HaniFka!!!
CZARNA wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! czekamy na relacje!!

Kurcze ja nie wiem co z moja Hanifka trzy miesiace nie miala zadnych problemow brzuszkowych az tu nagle po skonczeniu trzeciego miesiaca cos zlego zaczelo sie dziac od dwoch dni hanifka budzi mi sie nad ranem z placzem i twardym brzuszkiem w nocy budzi sie czesto...jest niespokojna, przy jedzeniu placze...nie wiem co sie stalo...co to moze byc??? czy to samo minie??? zaparcia to nie sa bo kupke robi normalniejedna dziennie lub co drugi dzien...
współczuje bardzo i wiem co czujesz ale wierze ze to tylko chwilowe... własnie na tym etapie powinny wszystkie kloki i wzdęcia zanikać i na pewno tak będzie!

No witam was niedzielnie i juz samotnie
Mąż pojwechał po 9 rano,,juz dzwonil i jest poza granicami kraju,,,no i teraz 4 tygodnie samotnie z synem i z wami;-)
ide robic kawe i zasiadam do was,,ach i makaron na spagetti nastawie..

EWCIA obyś spędziła ten czas z nami - najprzyjemniej jak sie da!

my wczoraj bylismy u moich rodziców... choć to nie było daleko , bo 120 km to młody nie wysiedział tyle w foteliku i było płakanie... takiej podrózy to ja jeszcze nie miałam... nie chciał spac w ogóle skubaniec jeden... rodzice byli zachwyceni wnuczkiem:-D:-D:-D, a ja to tak średnio, bo po wszystkich przezyciach młody spał mi 2 godziny w nocy...i maruda dzisiaj... :shocked2::shocked2::sorry2:

ale to co, przeżyjemy ;)))) :tak::tak:

buziaki

cos dzis tu spokojnie...widze ze tylko mi sie nudzi i od rana przed komputerem siedze...na obiad zamowilam sobie pizze w nidziele na obiad pizza no tego to u mnie jeszcze nie bylo

łoj naprawde dzis pustki,,wszyscy z rodiznkamiczy na wyjazdach...hmmm
u mnie Matu usnął ,a ja na Allegro buszuje-standardowo,,hhee

reklama
Ewcia ty jak zwykle sama ze sobą piszesz;-):-DAle faktycznie w niedzielę tu zawsze wątek zwalnia:tak:
Ja już wróciłam bo leki musieliśmy wziąść. No i nie było prądu więc siedziałam godzinę przy świeczkach aż raczyli naprawić to. Myślałam ze juz dzisiaj się tu nie dostanę:-D

Do góry