reklama
:-)Ewcia masz piękne zdjęcie w podpisieSuper chłopaczek z Twojego synka:-)
Klavell mnie się podoba to drugie:-)
Ja dziś zostawiłam moich facetów samych i pojechałam do mojej mamy po autko do małego i poszłyśmy na pizze.Miło było bardzo i troche odpoczełam od Karolka.Autkiem był zachwycony, juro fotki:-)
Klavell mnie się podoba to drugie:-)
Ja dziś zostawiłam moich facetów samych i pojechałam do mojej mamy po autko do małego i poszłyśmy na pizze.Miło było bardzo i troche odpoczełam od Karolka.Autkiem był zachwycony, juro fotki:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam niedzielnie.My bylismy w gosciach tak nie zapowiedziani i najpierw najadlam sie sernikiem ktory kupilismy po drodze a pozniej poprawilam calym sloikiem kiszonych ogorkownie moglam sioe oprzec takie byly dobre bo wlasnej roboty(znajomej);-)
Ewcia synek podobny do ciebie i ta bardzo:-):-):-):-)
czarna551
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki za życznonka
Wesele było super-czułam się jak królowa
ojjj naprawdę był to wpaniałe wydarzenie
a tu kilka fotek takich amatorskich
jak bedę mieć od fotografa to Wam też wkleje;-)
i ślubuję ci miłośc.....
wychodzimy z kościoła
w restauracji
sprzątamy (czyt.mój Monsz sprząta)
Kroimy Torcika
I tu już takie tam
Wesele było super-czułam się jak królowa
ojjj naprawdę był to wpaniałe wydarzenie
a tu kilka fotek takich amatorskich
jak bedę mieć od fotografa to Wam też wkleje;-)
i ślubuję ci miłośc.....
wychodzimy z kościoła
w restauracji
sprzątamy (czyt.mój Monsz sprząta)
Kroimy Torcika
I tu już takie tam
E
Ewcia81
Gość
A u mnie mały wykapnay,ja tez zaraz lece kąpku i do wyreczka,bo juz na mnie czek gotowe:-);-)..
ach czekamy na foty jutro...
no do mnie wow dzieki,,kiedys to był czysty tata,ale teraz każdy mówi,ze sie zmienia,,ale nikt mi nie powiedział,ze do mnie podobny....
Ja juz mówie dobranoc i zmykam...jutro bede po pracy...dobranoc,,,,,
czarna551 ależ z was super para,,jaka swietna rodiznka,piękne foteczki i super,ze sie dobrze wybawiłas i tak super czułas,,w końcu to był jeden z najwazniejszych dni w twoim zyciu..czekamy na pozostałe foty...jeszcze raz gratuluje wam!!!
standardowo,,ja juz chyba muszeEwcia ty jak zwykle sama ze sobą piszesz;-)Ale
dzieki,wiem rosnie jak na drożdżach widze to po rzeczach...No i zapomniałam naisać najważniejsze.Ewcia śliczne zdjęcie masz w podpisie. Rany jaki Twój synek już dużyNo i super kalendarz:-)
dzieki dzieki..:-)Ewcia masz piękne zdjęcie w podpisieSuper chłopaczek z Twojego synka:-)
:-)
ach czekamy na foty jutro...
wow co za menu iwonka...hahhaa..same pyszności..Witam niedzielnie.My bylismy w gosciach tak nie zapowiedziani i najpierw najadlam sie sernikiem ktory kupilismy po drodze a pozniej poprawilam calym sloikiem kiszonych ogorkownie moglam sioe oprzec takie byly dobre bo wlasnej roboty(znajomej);-)
no do mnie wow dzieki,,kiedys to był czysty tata,ale teraz każdy mówi,ze sie zmienia,,ale nikt mi nie powiedział,ze do mnie podobny....
Ja juz mówie dobranoc i zmykam...jutro bede po pracy...dobranoc,,,,,
czarna551 ależ z was super para,,jaka swietna rodiznka,piękne foteczki i super,ze sie dobrze wybawiłas i tak super czułas,,w końcu to był jeden z najwazniejszych dni w twoim zyciu..czekamy na pozostałe foty...jeszcze raz gratuluje wam!!!
Iwonka na zdrowie
Bodzinka to czekamy na fotki
Ewcia ależ to oczywiste ze synek musi być do ciebie też pododbny:-)
Czarna super wyglądaliście i najważniejsze ze wszystko świetnie wypadło, a synek cudnie wyglądał- Ty zresztą również:-)
Dobranoc
Bodzinka to czekamy na fotki
Ewcia ależ to oczywiste ze synek musi być do ciebie też pododbny:-)
Czarna super wyglądaliście i najważniejsze ze wszystko świetnie wypadło, a synek cudnie wyglądał- Ty zresztą również:-)
Dobranoc
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Hej Kobietki.
Czarna, wyglądałaś świetnie, ładna z was rodzinka .A synio super.
Klavell - mnie również się wydaje, że fotka na której Hanifka jest sama jest fajniejsze.
Iwonka, no mieszanka całkiem niezła
Bodzinka, dawaj fotki
A przede mną zapowiadają się 2 tygodnie nauki...:-(.I jeszcze do tego załatwianie praktyk .Bo żeby nie było nam za łatwo na tych studiach, to na początku II semestru mamy odbyć praktykę w świetlicy terapeutycznej lub wychowawczej (w środowisku otwartym).Bo sesja to za mało .Ech, która mnie natchnie do nauki
Czarna, wyglądałaś świetnie, ładna z was rodzinka .A synio super.
Klavell - mnie również się wydaje, że fotka na której Hanifka jest sama jest fajniejsze.
Iwonka, no mieszanka całkiem niezła
Bodzinka, dawaj fotki
A przede mną zapowiadają się 2 tygodnie nauki...:-(.I jeszcze do tego załatwianie praktyk .Bo żeby nie było nam za łatwo na tych studiach, to na początku II semestru mamy odbyć praktykę w świetlicy terapeutycznej lub wychowawczej (w środowisku otwartym).Bo sesja to za mało .Ech, która mnie natchnie do nauki
Pycha
mama Mai i Marty
siemaneczko
czarna slicznie wyglądaliście w tym wspaniałym dniu :-)
czarna slicznie wyglądaliście w tym wspaniałym dniu :-)
reklama
Hej. A co tu takie pustkiZawsze juz Iwonkac28 siedziała przy kompie
A ja byłam w szkole powiedzieć że Madzia nie będzie i z wychowawczynią pogadać żeby mi podała co będą robić w książceA teraz wcinam śniadanko. Potem będzie kawka. Może sie ktoś jeszcze obudzi...
Inna ja cię nie natchnę bo ja już zapomniała co to studiaNa początku 2006 skończyłam - obroniłam się i wolę tego nie pamietać;-)Bo w połowie studii stwierdziłam ze nie chce mi się tego studiować i wogóle ciężko było bo miałam dziecko, z drugim w ciążyNo ale się udało i już nawet nie myslę o tym.Powodzenia
A ja byłam w szkole powiedzieć że Madzia nie będzie i z wychowawczynią pogadać żeby mi podała co będą robić w książceA teraz wcinam śniadanko. Potem będzie kawka. Może sie ktoś jeszcze obudzi...
Inna ja cię nie natchnę bo ja już zapomniała co to studiaNa początku 2006 skończyłam - obroniłam się i wolę tego nie pamietać;-)Bo w połowie studii stwierdziłam ze nie chce mi się tego studiować i wogóle ciężko było bo miałam dziecko, z drugim w ciążyNo ale się udało i już nawet nie myslę o tym.Powodzenia
Podziel się: