reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i zapomniałam naisać najważniejsze.Ewcia śliczne zdjęcie masz w podpisie. Rany jaki Twój synek już duży:tak:No i super kalendarz:-)

reklama
:-)Ewcia masz piękne zdjęcie w podpisie:)Super chłopaczek z Twojego synka:-)
Klavell mnie się podoba to drugie:-)
Ja dziś zostawiłam moich facetów samych i pojechałam do mojej mamy po autko do małego i poszłyśmy na pizze.Miło było bardzo i troche odpoczełam od Karolka.Autkiem był zachwycony, juro fotki:-)

Witam niedzielnie.My bylismy w gosciach tak nie zapowiedziani i najpierw najadlam sie sernikiem ktory kupilismy po drodze a pozniej poprawilam calym sloikiem kiszonych ogorkow:szok::szok::szok::szok::szok:nie moglam sioe oprzec takie byly dobre bo wlasnej roboty(znajomej);-)
Ewcia synek podobny do ciebie i ta bardzo:tak::-):-):-):-)

Dzięki dziewczynki za życznonka
Wesele było super-czułam się jak królowa
ojjj naprawdę był to wpaniałe wydarzenie
a tu kilka fotek takich amatorskich
jak bedę mieć od fotografa to Wam też wkleje;-)
i ślubuję ci miłośc.....

wychodzimy z kościoła

w restauracji

sprzątamy (czyt.mój Monsz sprząta)

Kroimy Torcika

I tu już takie tam

A u mnie mały wykapnay,ja tez zaraz lece kąpku i do wyreczka,bo juz na mnie czek gotowe:-);-):tak:..

Ewcia ty jak zwykle sama ze sobą piszesz;-):-DAle :-D
standardowo,,ja juz chyba musze:-D:-D

No i zapomniałam naisać najważniejsze.Ewcia śliczne zdjęcie masz w podpisie. Rany jaki Twój synek już duży:tak:No i super kalendarz:-)
dzieki,wiem rosnie jak na drożdżach widze to po rzeczach...

:-)Ewcia masz piękne zdjęcie w podpisie:)Super chłopaczek z Twojego synka:-)
:-)
dzieki dzieki..
ach czekamy na foty jutro...

Witam niedzielnie.My bylismy w gosciach tak nie zapowiedziani i najpierw najadlam sie sernikiem ktory kupilismy po drodze a pozniej poprawilam calym sloikiem kiszonych ogorkow:szok::szok::szok::szok::szok:nie moglam sioe oprzec takie byly dobre bo wlasnej roboty(znajomej);-)
Ewcia synek podobny do ciebie i ta bardzo:tak::-):-):-):-)
wow co za menu iwonka...hahhaa..same pyszności..
no do mnie wow dzieki,,kiedys to był czysty tata,ale teraz każdy mówi,ze sie zmienia,,ale nikt mi nie powiedział,ze do mnie podobny....:sorry2:

Ja juz mówie dobranoc i zmykam...jutro bede po pracy...dobranoc,,,,,

czarna551 ależ z was super para,,jaka swietna rodiznka,piękne foteczki i super,ze sie dobrze wybawiłas i tak super czułas,,w końcu to był jeden z najwazniejszych dni w twoim zyciu..czekamy na pozostałe foty...jeszcze raz gratuluje wam!!!

Iwonka na zdrowie:-D
Bodzinka to czekamy na fotki:tak:
Ewcia ależ to oczywiste ze synek musi być do ciebie też pododbny:tak::-)
Czarna super wyglądaliście i najważniejsze ze wszystko świetnie wypadło, a synek cudnie wyglądał- Ty zresztą również:-)
Dobranoc

Hej Kobietki.

Czarna, wyglądałaś świetnie, ładna z was rodzinka :tak:.A synio super.
Klavell - mnie również się wydaje, że fotka na której Hanifka jest sama jest fajniejsze.
Iwonka, no mieszanka całkiem niezła :-D
Bodzinka, dawaj fotki :tak:
A przede mną zapowiadają się 2 tygodnie nauki...:-(.I jeszcze do tego załatwianie praktyk :baffled:.Bo żeby nie było nam za łatwo na tych studiach, to na początku II semestru mamy odbyć praktykę w świetlicy terapeutycznej lub wychowawczej (w środowisku otwartym).Bo sesja to za mało :dry:.Ech, która mnie natchnie do nauki :confused:

reklama
Hej. A co tu takie pustki:szok:Zawsze juz Iwonkac28 siedziała przy kompie:tak:
A ja byłam w szkole powiedzieć że Madzia nie będzie i z wychowawczynią pogadać żeby mi podała co będą robić w książce:tak:A teraz wcinam śniadanko. Potem będzie kawka. Może sie ktoś jeszcze obudzi...
Inna ja cię nie natchnę bo ja już zapomniała co to studia:-DNa początku 2006 skończyłam - obroniłam się i wolę tego nie pamietać;-):-DBo w połowie studii stwierdziłam ze nie chce mi się tego studiować i wogóle ciężko było bo miałam dziecko, z drugim w ciąży:no:No ale się udało i już nawet nie myslę o tym.Powodzenia

Do góry