reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Hej dziewczyny. U mnie jak zwykle pobudka przed 7. Matko ale u mnie mgla
BUZIACZEK oj rosnie ci Blaneczka rosnie, a jak juz zacznie biegac to zatesknisz za czasami kiedy grzecznie lezala w lozeczku
CZARNA TO DZIS TEN WIELKI DZIEN PRZYJMIJ WIEC MOJE ZYCZENIA UDANEGO STARTU W NOWE ZYCIE I OBY KAZDEGO NASTEPNEGO DNIA WASZA MILOSC BYLA WIEKSZA - i napewno wszystko sie uda a ty bedziesz wygladac slicznie ( czekamy na fotki)
IWONKA i jak dzis glowa
BUZIACZEK oj rosnie ci Blaneczka rosnie, a jak juz zacznie biegac to zatesknisz za czasami kiedy grzecznie lezala w lozeczku
CZARNA TO DZIS TEN WIELKI DZIEN PRZYJMIJ WIEC MOJE ZYCZENIA UDANEGO STARTU W NOWE ZYCIE I OBY KAZDEGO NASTEPNEGO DNIA WASZA MILOSC BYLA WIEKSZA - i napewno wszystko sie uda a ty bedziesz wygladac slicznie ( czekamy na fotki)
IWONKA i jak dzis glowa
CZARNA
Dzwony biją jak szalone,
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.
życzenia przesyła cała nasz rodzinka:-)
Dzwony biją jak szalone,
Młody mężu przytul żonę,
Młoda żono przytul męża,
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Jej a tu ciagle pusto. Jak ja bym chciala pospac sobie tak do 9 czy 10, a nie moge. Juz zdazylam troche ogarnac mieszkanko, jak Kuba wstanie ( bo juz spi) to ide na zakupy i poodkurzam i nudy.
Dzis ostatki - macie jakies plany?
Ja niestety siedze w domku, nigdzie nie idziemy i nikt do nas nie przychodzi a ponadto M pracuje do 19
Dzis ostatki - macie jakies plany?
Ja niestety siedze w domku, nigdzie nie idziemy i nikt do nas nie przychodzi a ponadto M pracuje do 19
Ja jestem:-):-) Nie śpie już od 6.30:-(Posprzątane, zaraz wybieram się na zkupki, mój M poszedł zamawiać okna:-):-)Nie chce mi się wierzyć,że wreszczie będą nowe....Internet coś mi dziś świruje,żeżarło mi posta:-(
Asiulinka zdrówka.
Buziaczku Blaneczka śliczna.Ciesz się każdą chwilą teraz bo czs za szybko biegnie
Inna współczuje maratonu na uczelni.
Iwona u mnie też mgła, mokro i brzydko brrrr
Asiulinka zdrówka.
Buziaczku Blaneczka śliczna.Ciesz się każdą chwilą teraz bo czs za szybko biegnie
Inna współczuje maratonu na uczelni.
Iwona u mnie też mgła, mokro i brzydko brrrr
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
He nie pogniewala bym sieale jesli bedzie chlopaczek to moj R sie strasznie uicieszy:-):-):-)moja intuicja mi mowi ze to druga kobietka ;-);-);-):-)
Novaczka nie ma czasu na bb juz jak kiedys.Ale tu mozna zobaczyc co u nich slychac :-):-):-)::TYSIA::A co się dzieje z Novaczką ? Dawno jej nie widziałam...
Dobrej nocki!
Dziekuje juz dobrze na szczescie :-)ale wczoraj to strasznie byloIWONKA i jak dzis glowa
CZARNA
Dzwony biją jak szalone,
Młody mężu przytul żonę,
Młoda żono przytul męża,
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.
I nasza rodzinka tez sie dolacza do tych zyczen!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ewcia i ty rownierz zloz zyczenia swojemu mezusiowi :-)Szczescia ,zdrowia,pomyslnosci :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A my dzis spalismy do 9:14:-):-):-):-) No ale to pewnie dlatego ze Vanesska zle spala w nocy bo niestety katar ja dopadla bo moj R, ja zarazil i czuje ze sie i na mnie przeniesie.
Ja pospałam dziś do 8 a potem dzieci zrobiły wojnę o resztki lizaka i musiałam skoczyć do sklepu. Wogóle to od rana ledwo chodzę bo coś mi się w kręgosłupie porobiłoŁeb mnie boli ale ide zaraz zjesć sniadanie to może przejdzie. Córa czeka na kompa bo chce grać a ja się wzięłam za sprzątanie i jak narazie to tylko w łazience posprzątałam i nie wiem czy więcej ruszę
Iwonka kuruj się kochana, bierz witaminki, herbatkę z cytrynką pij i oby nic cię nie dopadło
Czarna wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-)
Ewcia przekaż męzowi najserdeczniejsze życzenia:-)
Iwonkac28 ja też siedzę w domku więc może zrobimy sobie ostatki wirtualne razem
Iwonka kuruj się kochana, bierz witaminki, herbatkę z cytrynką pij i oby nic cię nie dopadło
Czarna wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-)
Ewcia przekaż męzowi najserdeczniejsze życzenia:-)
Iwonkac28 ja też siedzę w domku więc może zrobimy sobie ostatki wirtualne razem
reklama
Oliwka jest sliczna, a ta minka...
No i my sie dolaczamy do zyczen...))CZARNA
Dzwony biją jak szalone,
Młody mężu przytul żonę,
Młoda żono przytul męża,
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.
Hanifka wlasnie zasypia sciagnelam jej wczoraj kolysanki i slicznie mi przy nich zasypia sama w lozeczku...pogoda dzis u mnie swietna slonko swieci wiec wybierzemy sie dzis napewno z Hanifka na spacerek, czekam tyko na moj film na 12 i po filmie sie ubierzemy i pojdziemy...
wlasnie przed chwila pod moimi oknami facet na skuterze jechal i sie przewrocil zabralo go pogotowie, a skuter ludzie pilnuja...
dzis na obiad a raczej obiado kolacje pieczone ziemniaczki z czosnkiem i ziolami, do tego kotleciki z kurczka w chrupkiej panierce i suroweczka...mniam...ziemniaczki juz gotuje, pokroje sobie w plastry i potem tylko podpieke na maselku na patelni...
Podziel się: