reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczyny. U mnie jak zwykle pobudka przed 7. Matko ale u mnie mgla:szok:

BUZIACZEK oj rosnie ci Blaneczka rosnie:tak:, a jak juz zacznie biegac to zatesknisz za czasami kiedy grzecznie lezala w lozeczku

CZARNA TO DZIS TEN WIELKI DZIEN PRZYJMIJ WIEC MOJE ZYCZENIA UDANEGO STARTU W NOWE ZYCIE I OBY KAZDEGO NASTEPNEGO DNIA WASZA MILOSC BYLA WIEKSZA:tak: - i napewno wszystko sie uda a ty bedziesz wygladac slicznie ( czekamy na fotki)

IWONKA i jak dzis glowa:confused:

CZARNA
Dzwony biją jak szalone,
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.

życzenia przesyła cała nasz rodzinka:-)

Jej a tu ciagle pusto:dry:. Jak ja bym chciala pospac sobie tak do 9 czy 10, a nie moge:baffled:. Juz zdazylam troche ogarnac mieszkanko, jak Kuba wstanie ( bo juz spi) to ide na zakupy i poodkurzam i nudy.
Dzis ostatki - macie jakies plany?
Ja niestety siedze w domku, nigdzie nie idziemy i nikt do nas nie przychodzi a ponadto M pracuje do 19:cool:

Ja jestem:-):-) Nie śpie już od 6.30:-(Posprzątane, zaraz wybieram się na zkupki, mój M poszedł zamawiać okna:-):-)Nie chce mi się wierzyć,że wreszczie będą nowe....Internet coś mi dziś świruje,żeżarło mi posta:wściekła/y::-(
Asiulinka zdrówka.
Buziaczku Blaneczka śliczna.Ciesz się każdą chwilą teraz bo czs za szybko biegnie:tak:
Inna współczuje maratonu na uczelni.
Iwona u mnie też mgła, mokro i brzydko brrrr

moja intuicja mi mowi ze to druga kobietka :tak:;-);-);-):-)
He nie pogniewala bym sie:tak:ale jesli bedzie chlopaczek to moj R sie strasznie uicieszy:-):-):-)

A co się dzieje z Novaczką ? Dawno jej nie widziałam...

Dobrej nocki!
Novaczka nie ma czasu na bb juz jak kiedys.Ale tu mozna zobaczyc co u nich slychac :-):-):-)::TYSIA::

IWONKA i jak dzis glowa:confused:
Dziekuje juz dobrze na szczescie :-)ale wczoraj to strasznie bylo:no:
CZARNA
Dzwony biją jak szalone,
Młody mężu przytul żonę,
Młoda żono przytul męża,
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.

I nasza rodzinka tez sie dolacza do tych zyczen!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ewcia i ty rownierz zloz zyczenia swojemu mezusiowi :-)Szczescia ,zdrowia,pomyslnosci :-)

A my dzis spalismy do 9:14:-):-):-):-) No ale to pewnie dlatego ze Vanesska zle spala w nocy bo niestety katar ja dopadla bo moj R, ja zarazil i czuje ze sie i na mnie przeniesie.:wściekła/y:

Ja pospałam dziś do 8 a potem dzieci zrobiły wojnę o resztki lizaka i musiałam skoczyć do sklepu. Wogóle to od rana ledwo chodzę bo coś mi się w kręgosłupie porobiło:no:Łeb mnie boli ale ide zaraz zjesć sniadanie to może przejdzie. Córa czeka na kompa bo chce grać a ja się wzięłam za sprzątanie i jak narazie to tylko w łazience posprzątałam i nie wiem czy więcej ruszę
Iwonka kuruj się kochana, bierz witaminki, herbatkę z cytrynką pij i oby nic cię nie dopadło:tak:
Czarna wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-)
Ewcia przekaż męzowi najserdeczniejsze życzenia:-)
Iwonkac28 ja też siedzę w domku więc może zrobimy sobie ostatki wirtualne razem:-D

reklama
A to moje szczęście :-)
Oliwka jest sliczna, a ta minka...

CZARNA
Dzwony biją jak szalone,
Młody mężu przytul żonę,
Młoda żono przytul męża,
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.
No i my sie dolaczamy do zyczen...:)))

Hanifka wlasnie zasypia sciagnelam jej wczoraj kolysanki i slicznie mi przy nich zasypia sama w lozeczku...pogoda dzis u mnie swietna slonko swieci wiec wybierzemy sie dzis napewno z Hanifka na spacerek, czekam tyko na moj film na 12 i po filmie sie ubierzemy i pojdziemy...
wlasnie przed chwila pod moimi oknami facet na skuterze jechal i sie przewrocil zabralo go pogotowie, a skuter ludzie pilnuja...
dzis na obiad a raczej obiado kolacje pieczone ziemniaczki z czosnkiem i ziolami, do tego kotleciki z kurczka w chrupkiej panierce i suroweczka...mniam...ziemniaczki juz gotuje, pokroje sobie w plastry i potem tylko podpieke na maselku na patelni...

Do góry