reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie Mamusie;-)
Wpadłam tylko na chwilkę bo jak wiecie nie mam czasu ale od przyszłego tygodnia to sie zmieni i mam nadzieję zaglądać częściej;-)
Jutro weselicho a ja mam mega stresa:szok::szok:
strasznie się wszystkim przejmuję:sorry2:
chce wypaśc jak najlepiej:-D ciekawe czy mi się to uda:confused:
3majcie jutro kciuki za Nas:tak:;-):-)
Pozdrowionka dla Was
i zdróweczka dla chorowitków życzę

reklama
Buziaczek my tu wszystkie ci zyczenia gorace skladalismy jak wzielas slub kochana ale niestety do nas nie zajrzalas.....Blaneczka juz taka duza jak ten czas leci...
Czarna no pewnie ze bedziemy trzymac kciki! Zycze udanego wesela i wogole udanego slubu! Bedziemy czekac na fotki!!!!!

Dziewczyny a ja umieram z bolu glowy ..do jutra

Buziaczek, ja też mówiłam, że chciałabym, żeby moja Oliwia już siedziała, później żeby już raczkowała i chodziła.A teraz tęsknię za czasami jak tylko jadła, spała i nie przemiszczała się wszedzie tam, gdzie jej wyobraźnia podpowie ;-).Że o włażeniu na fotel i prześlizgiwaniu się na łóżko nie wspomnę :-D
czarna, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:.Na pewno uda Ci się wypaść jak najlepiej :tak:
Ja właśnie wróciłam ze szkoły, wykład był nudny, mogłam w ogóle nie jechać.Idę spać, bo jutro pobudka o 6 rano, a wracam dopiero przed 22 :baffled:
Dobrej nocy Dziewczyny

Witam po kilku dniowej przerwie.
Rozlozylo mnie.:-( Potwornie sie czulam. Nie mialam na nic sily ani ochoty. Teraz powoli juz mi przechodzi (taka przynajmniej mam nadzieje;-)). I znow tesciowa przybyla na pomoc- pomagala mi przy dzieciach i gotowala obiadki. -chwala jej za to! I za to nie bede (a przynajmniej przez jakis czas) na nia narzekac.
Wybaczcie, ale nie nadrobilam coscie naklikaly. Nie jestem w stanie przeczytac tych 17 stron.:szok::-D Wiec jakby cos mnie waznego ominelo -dajcie znac.:tak:

Widze, ze czarna jutro slub bierze, wiec powodzenia! Nie martw sie na pewno bedzie wszystko ok. I nigdy nie zapomnisz tego dnia. Oby to byl najpiekniejszy dzien Twojego zycia, a kazdy nastepny jeszcze piekniejszy.:tak::-)

Buziaczek, ja też mówiłam, że chciałabym, żeby moja Oliwia już siedziała, później żeby już raczkowała i chodziła.A teraz tęsknię za czasami jak tylko jadła, spała i nie przemiszczała się wszedzie tam, gdzie jej wyobraźnia podpowie ;-).Że o włażeniu na fotel i prześlizgiwaniu się na łóżko nie wspomnę :-D
Heheheheh chyba wszystkie tego sie nie moglysmy doczekac :tak::-D

Buziaczek my tu wszystkie ci zyczenia gorace skladalismy jak wzielas slub kochana ale niestety do nas nie zajrzalas.....Blaneczka juz taka duza jak ten czas leci...
Wiem Kochana czytalam ale nie mialam czasu odpisac serio mialam gosci jeszcze potem, potem Blania i mnostwo zalatwien , i spraw i dopiero teraz moge sie odezwac , dziekuje bardzo a zyczonka ..przepraszam za nie wkleilam zdjec ale kilka wkleje jak bede miala wiecej czasu . obiecuje , a teraz mozecie zobaczyc Blanke na jej stronie - w podpisie stronka ;-)
Jak sie czujesz ? i co nosisz pod serduszkiem bo nie doczytalam :no:
Witajcie Mamusie;-)
Wpadłam tylko na chwilkę bo jak wiecie nie mam czasu ale od przyszłego tygodnia to sie zmieni i mam nadzieję zaglądać częściej;-)
Jutro weselicho a ja mam mega stresa:szok::szok:
strasznie się wszystkim przejmuję:sorry2:
chce wypaśc jak najlepiej:-D ciekawe czy mi się to uda:confused:
3majcie jutro kciuki za Nas:tak:;-):-)
Pozdrowionka dla Was
i zdróweczka dla chorowitków życzę
Wszystkiego Naj trzymm kciuki wiem co za stres bo sama go mialam kilka dni temu ;-):tak:

Buziaczek dziekuje dobrze sie juz czuje a co nosze pod sercem to jeszcze nie wiem.Bede miala teraz usg przed swietami to moze wtedy uda sie zobaczyc co nieco.:)

reklama
Do góry