reklama
My juz po spacerku. Mały się tak wybiegał że teraz śpi więc pewnie znów dłuzej posiedzi wieczorem Magda nad książką siedzi. Matko jestem w szoku bo w zerówce ma już działania matematyczneAle będę musiała z nią dużo teraz pracować.Piję herbatke na to moje duszące gardło ale tak mnie męczy co chwilę że nie wiem jak do jutra dotrwam. Idę poszukać coś w mojej apteczce
anaconda27
styczniówka2006
Jak czytam o waszych dzieciach, które już chodzą do szkoły to jestem po prostu przerażona Przecież za moich czasów to w zerówce przeważnie dzieci się bawiły, uczyły piosenek i wierszyków
dobry wieczor mamusie! doczytalam was ale mam taki zamet w glowie ze nie pamietam co komu i jak. napewno wszystkim zdrowka :-). mam dzisiaj koszmarny bol glowy i kompletnie nic mi sie nie chce. w domu mam burdel na kolkach ale nie mam sily sprzatac . poza tym w serduszku dalej smutek...
mam nadzieje kochane ze wy jestescie szczesliwe i takie zostaniecie na zawsze! zycze wam tego z calego mojego serduszka!
mam nadzieje kochane ze wy jestescie szczesliwe i takie zostaniecie na zawsze! zycze wam tego z calego mojego serduszka!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
W zerowce zadania matematyczne??????????Szok.
Czarna83 a czemu twoj maz wyjezdza w styczniu? Czy do pracy gdzies?
Czarna83 a czemu twoj maz wyjezdza w styczniu? Czy do pracy gdzies?
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Kubus wlasnie usnal a ja nie moglam sie oprzec zeby do was nie zajrzec.
ANIAB ja cie pociesze ze to dopiero poczatek a zobaczysz co bedzie jak mala pojdzie do szkoly - oby miala lepiej niz moja .
CZARNA przesylam ci pozytywne wibracje na poprawe humoru - bedzie tylko lepiej.
Dobra uciekam bo jeszcze Natalce jakies informacje o zabytkach i ciekawych miejscach naszego regionu musze znalezc. To dobranoc
ANIAB ja cie pociesze ze to dopiero poczatek a zobaczysz co bedzie jak mala pojdzie do szkoly - oby miala lepiej niz moja .
CZARNA przesylam ci pozytywne wibracje na poprawe humoru - bedzie tylko lepiej.
Dobra uciekam bo jeszcze Natalce jakies informacje o zabytkach i ciekawych miejscach naszego regionu musze znalezc. To dobranoc
Dobry Wieczór:-)
Ja dziś na pół dnia opuściłam dom:-):-)Wróciłam ledwo żywa i nawet Lolek miał dość, ale kupiłam na chandre 6 kubków i talerzyk a Karolek właśnie zasnął mi na kolanach
Sikoreczka ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie ale przez internet.
W zerówce matematyka???Za moich czasów się uczyło alfabetu.Jaka stara jestem...Czuje się tak od momentu wejscia na naszą klase.STARO;-)
Ja po południu padłąm i mój M był taki kochany,że nie pozwolił Lolkowi mnie budzić, ale w końcu zmylił straż i wlazł mi na głowe;-)Ale dawno nie spałam po południu:-)Jak więcej czasu spędziłam z małym to mi lżej na duszy:-)Dziś moje ukochane "Kryminalne Zagadki"..Uwielbiam czwartkowe wieczory
My mamy jeszcze tydzień abstynencji, bo w prawdzie rana po nadzerce się goi ale jakiś stan zapalny mam.Mó Paweł jest taki biedny;-)Dobra gnam na blog:-)
Tak mój syn pokochał sanki
Ja dziś na pół dnia opuściłam dom:-):-)Wróciłam ledwo żywa i nawet Lolek miał dość, ale kupiłam na chandre 6 kubków i talerzyk a Karolek właśnie zasnął mi na kolanach
Sikoreczka ja wywołuje zdjęcia w Rossmannie ale przez internet.
W zerówce matematyka???Za moich czasów się uczyło alfabetu.Jaka stara jestem...Czuje się tak od momentu wejscia na naszą klase.STARO;-)
Ja po południu padłąm i mój M był taki kochany,że nie pozwolił Lolkowi mnie budzić, ale w końcu zmylił straż i wlazł mi na głowe;-)Ale dawno nie spałam po południu:-)Jak więcej czasu spędziłam z małym to mi lżej na duszy:-)Dziś moje ukochane "Kryminalne Zagadki"..Uwielbiam czwartkowe wieczory
My mamy jeszcze tydzień abstynencji, bo w prawdzie rana po nadzerce się goi ale jakiś stan zapalny mam.Mó Paweł jest taki biedny;-)Dobra gnam na blog:-)
Tak mój syn pokochał sanki
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
. poza tym w serduszku dalej smutek...
CZARNA głaszcze Cie mocno... moze jeszcze wszystko sie wyklaruje!!
BODZINKA świetne fotki z saneczkami! piszesz o abstynencji a my z męzem pół roku nic.... normalnie szok!
my z mikim ściągneliśmy sobie piosenki Fasolek i teraz sobie ich słuchamy bo o spaniu mały chyba zapomniał )) cały dzień spał więc nocka nasza
ja wczoraj pol dnia sciagalam fasolki i inne piosenki dla hanifki i bajki fajnie tak posluchac od razu przedszkole mi sie przypomnialo i szczotka pasta kubek ciepla woda...my z mikim ściągneliśmy sobie piosenki Fasolek i teraz sobie ich słuchamy bo o spaniu mały chyba zapomniał )) cały dzień spał więc nocka nasza
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej wieczorkiem.
Ja już po wszystkim, ale nie było przyjemnie , bolał ale juz wszystko ok mogę myśleć o następnym dzieciątku , ale to dopiero za jakieś 2 lata .
Po wizycie małe zakupy w Carffour i szybko do domku bo Dawidek to z butki nie umie pić ,i muszę z cyckiem do domu wracać
Mama mi bardzo ładnie posprzątała .
Przyszły dzisiaj firanki co zamówiłam z Wisan, bardzo ładne i bardzo polecam, solidna firma, jak już powieszę to Wam pokarzę .
Ja do dentysty zaczęłam chodzić w ciąży i jeszcze mam dwie dziurki ale jakoś nie mam ochoty na dentystę narazie
Oj bardzo bo ja to taki zmarzlak jestem
Ja już po wszystkim, ale nie było przyjemnie , bolał ale juz wszystko ok mogę myśleć o następnym dzieciątku , ale to dopiero za jakieś 2 lata .
Po wizycie małe zakupy w Carffour i szybko do domku bo Dawidek to z butki nie umie pić ,i muszę z cyckiem do domu wracać
Mama mi bardzo ładnie posprzątała .
Przyszły dzisiaj firanki co zamówiłam z Wisan, bardzo ładne i bardzo polecam, solidna firma, jak już powieszę to Wam pokarzę .
Ja do dentysty zaczęłam chodzić w ciąży i jeszcze mam dwie dziurki ale jakoś nie mam ochoty na dentystę narazie
Nie, my byśmy ją przywieźli i po kilku dniach przyjechali po nią ;-).Aniu a puscilabys tak mala sama?;-)No a widze to bie ciepelko sie marzy
Oj bardzo bo ja to taki zmarzlak jestem
Powiem szczerze że ja teżAnia, ja też jestem pod wrażeniem, że taką mądrą masz córeczkę .Tylko pogratulować i oby tak dalej
Ja kedyś jak mój ojciec zakładał nam panele w pokoju zamknęłam Majkę na chwilę u nie i pomogłam mu folię rozłożyć, wchodzę a ona i podłoga całe żółte , Majka dorwała pigment i nie wiem jak odkręciła i wysmarowała się cała , dobrze że się nie napiła bo sprawdzałam że buzię miała czystą , dodam jeszcze że w ten dzień nie było wody do południaRety! Sikoreczka jak napisałaś o tym, że Madzia wsadziła ręce do wody po myciu podłogi, to przypomniało mi się jak Jędrek miał rok i myłam panele wodą z płynem nabłyszczającym i wyszłam na chwilę do łazienki wracam, a on myje z takim zapałem buzię myślałam, że padnę.
Nie wiem ale dziękuję Bogu że mi się udałojestem w szoku, Dawidek przesypia ci cala noc Majcia wyrozumiała jak dorosła. masz swietne dzieci, powiedz jak to robiłas ze one sa takie grzeczne;-)
Ja mam dokładnie takie samo wyobrazenie o drugim dziecku co ty.....
Ja od kiedy urodziłam pierwsze dziecko bardzo przeżywam filmy w których coś się dzieje dzieciom a co dopiero w prawdziwym życiu, nie mogę czytać takich rzeczy.Jejku, własnie weszłam na wątek o tej malutkiej Mai, która ma tak bardzo chore serduszko :-( dziś ta dziewczynka ma operację, która ma odmienić jej życie. Poryczałam się jak czytałam te posty. Co muszą przeżywać rodzice tego dziecka :-(Trzymam za nich kciuki.
Ja teżA tak wogole to tez zaczelam wiecej czasu poswiecac dziecku i tak rzadziej tu zagladam....
Możesz zamówić z Rossmana z dostaw ą do domu. To kosztuje 7 zł.No to się zdecyduję na te zdjęcia! Bo tu u nas to są drogie a do rossmana mam daleko no i Madzia mi nie da powybierac :-( Aha ciocia dziś do nas zajdzie i małemu bańki postawi!:-) Jak ja tego dawno nie widziałam, ciekawe co on na to powie
Podziel się: