reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klavell swietna sprawa no niektorzy maja gorsze warunki w domu wlasnym...............

Ja ogladam Na wspolnej i zmykam spac zaraz.Jutro iude na pobranie krwi.
Dobranoc

Podajcie mi proszę stronkę rossmana bo ja nie potrafię znależc:-(
Ciocia u mnie była wieczorkiem i postawiła Adriankowi bańki. Dzielny był i nawet się nie ruszył. Tylko potem się spytał czy mu ciocia coś przywiozła:-D Ah ten mój łobuz kochany:laugh2: Madzia mi się rzuca okropnie bo jej zębiska idą!

Dzień Dobry:-)
Ja znów buszuje od rana ale nie chce mi się sprzatać:-(Moje dziecko po wczorajszym spacerze zasneło o 19,40:szok:Może mu namiot rozbije i będe go trzymać na dworze;-)Koszmarnie pokłóciłam się wczoraj z mężem:-:)-(Jestem ostatnio kłębkierm nerwów a wole się wyżyc na Pawle niż na dziecku...Ach szkoda gadać:-(
Klavell wypasionyBobra pooglądam blogi bo wczoraj mi sięnie udało i coś zjeśći musze mieszkanko ogarnąć.

Hej dziewczyny u mnie zapowiada sie kolejny piekny dzien:tak:. Wyprawilam corke do szkoly i M do pracy a ja sobie siedze i popijam kawke. Jak wypije to musze wziasc sie za sprzatanie i obiad, wiec pije bardzo pooowoli;-);-):-D:-D. A Kubus nawet grzecznie siedzi i sie bawi.

BUZIACZEK zagladaj czesciej:tak::tak:

Dzień dobry!

Jędrek zrobił mi dziś pobudkę o 7:30 :baffled: stanowczo za wcześnie ;-) Piję kawę, klikam i przysypiam.

Bodzinka fajne foteczki. Karolek superaśny chłopak.

Buziaczek witaj.... i wkręcaj sie do nas od nowa. Jak tam Blaneczka?

Iwona u mnie też piękny dzionek i chyba pójdziemy na długalaśny spacer, a sprzątanie...... kogo to obchodzi ;-):tak::-D

Aniab jak tam gadło? Mam nadzieję, że lepiej.

sikoreczka buziole dla Madzi na te zębole. Bidulka.

klavell ale super cacko Twój mąż wyszukał. Pełny odlot :-)

Ania138 wieszaj nowe firany i wklejaj foty :tak:

Renifer jak dzisiejsza nocka?

reklama
Witajcie. U mnie deszczowo więc spaceru nie będzie. Za to czeka nas jazda do lekarza więc i moje gardło dozna może w końcu ulgi. A szczerze to jestem wkurzona na mojego lekarza bo 2 tyg temu byłam u niego też z takim duszacym kaszlem i dał mi jakieś niedobre krople do gardła no i po 2 tyg znów mnie bierze to samo. Męczę się z tym już kilka lat a nikt nie potrafi tego wyleczyć.
Buziaczek witaj . Jak uroki macierzyństwa?:-)
Idę po kawkę

Do góry