reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
pewnie fotka jest za duża, ja tez tak miałam, musiałam zmniejszyc, to od razu wchodziły, a te duze dopiero po kilku dniach

Juz ja zmniejszylam:tak:

Iwona ja mam fotkę w Twoim profilu. Taka ponętna brunetka :-)

Oj Sewa dzieki zawstydzilam sie ;-):-D:-D

No i jeszcze zapomnialam napisac
EWCIA witaj kobietko - pisz no tu do nas bo nam twoich postow brakuje!!

Oj Sewa dzieki zawstydzilam sie ;-):-D:-D

No co Ty.... nie zawstydzaj.... stwierdzam fakt :tak:

Ania 138 po przeglądzie podwozia :-D:-D:-D zaglądaj do nas koniecznie :tak:

klavell taki masaż to pewnie fajna sprawa, ale jak Jędrek był mały to musiałam z nim chodzić na masaże lecznicze i po tym jak on się tam namęczył, jak nakrzyczał z bólu, to do mnie takie relaksacyjne masaże dla maluszków nie przemawiają. Uraz mi został i już.

hey, poczytałam Was ale niewiele pamietam , bo dziś mam szczyt roztargnienia :cool::cool:
ANIA ja mam przegląd podwozia w poniedziałek :-D:-D:-D bardzo sie z mężem cieszymy!!
EWCIA jasne, ze Cie pamietamy !! :-):-)
KLAVELL ciekawe czy miki by wytrzymał ten masaż..? ja myśle ze pierwszy by sie poddał masAżysta :sorry2::sorry2::sorry2:

u nas nocka jak z bajki... nie chce sie chwalić ale mi sie dziś synek naprawił... kupki robi bez proszenia - a synek wykupkowany to synek szczesliwy... i gaworzy i sie śmieje, ma fajny brzuszek mieciutki... oby te dziadostwa juz do nas nie wróciły... i mi jak aniolek usnał ;))
ogólnie to wstawiłam fotelik samochodowy to auta, niedługo razem sobie z młodym pojeździmy...

buziaczki wielkie!

KObietki ja przed chwilką przyszłam i może potem zajrze:-)Przyszli mali sąsiedzi pograc:-)Paaaa
Cały dzien na naogach mam dość:-)

Sikoreczka ja z Allegro nie wysywlalam zdjec ale normalnie z kompa przez internet to tak :)
Ania138 przyjemnej wizyty :)
Agatka na temat tabletek tych jest kilka watkow w glownym forum CIAZA,POROD,POLOG

A ja dzis gotuje zupe gulaszowa ale tak z mieszanka meksykanska.ciekawe co z tego wyjdzie.
A tak wogole to tez zaczelam wiecej czasu poswiecac dziecku i tak rzadziej tu zagladam....

Mi to nawet Majka nie pozwoli tu posiedzieć, bo jak nie śpi to cały czas chce żebym się z nią bawiła:-D:-D:-D Ale tak to już na razie będzie, trzeba poczekać aż podrośnie i się trochę usamodzielni

Ja właśnie też siedziałam z dziećmi i kurcze 3 strony zaległości:-DA zaraz idziemy jeszcze na dwór bo jest super ciepło:tak:
Iwonka ja widzę też twoje zdjęcie na naszej-klasie:tak:
Sikoreczka ja wywoływałam zdjęcia przez serwis foto wirtualnej polski i jestem zadowolona i tanio było i ślicznie zapakowali:-)
Ewcia oczywiscie że pamietamy, wysyłaj już męża do pracy i wracaj tu do nas bo brak nam ciebie:tak:
Ania138 przyjemnej wizyty;-):-D
Reniferek wierzę że będzie dobrze:tak:
Klavell ja to bym sama takie masaże wzięła:-D

reklama
No to się zdecyduję na te zdjęcia! Bo tu u nas to są drogie a do rossmana mam daleko no i Madzia mi nie da powybierac :-( Aha ciocia dziś do nas zajdzie i małemu bańki postawi!:-) Jak ja tego dawno nie widziałam, ciekawe co on na to powie:nerd:

Do góry