reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
pewnie fotka jest za duża, ja tez tak miałam, musiałam zmniejszyc, to od razu wchodziły, a te duze dopiero po kilku dniach
Juz ja zmniejszylam
Iwona ja mam fotkę w Twoim profilu. Taka ponętna brunetka :-)
Oj Sewa dzieki zawstydzilam sie ;-)
No i jeszcze zapomnialam napisac
EWCIA witaj kobietko - pisz no tu do nas bo nam twoich postow brakuje!!
sewa
mamuśka ;-)
Oj Sewa dzieki zawstydzilam sie ;-)
No co Ty.... nie zawstydzaj.... stwierdzam fakt
Ania 138 po przeglądzie podwozia zaglądaj do nas koniecznie
klavell taki masaż to pewnie fajna sprawa, ale jak Jędrek był mały to musiałam z nim chodzić na masaże lecznicze i po tym jak on się tam namęczył, jak nakrzyczał z bólu, to do mnie takie relaksacyjne masaże dla maluszków nie przemawiają. Uraz mi został i już.
anaconda27
styczniówka2006
Ja kiedyś wywoływałam zdjęcia przez allegro i polecam jak najbardziej
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey, poczytałam Was ale niewiele pamietam , bo dziś mam szczyt roztargnienia
ANIA ja mam przegląd podwozia w poniedziałek bardzo sie z mężem cieszymy!!
EWCIA jasne, ze Cie pamietamy !! :-):-)
KLAVELL ciekawe czy miki by wytrzymał ten masaż..? ja myśle ze pierwszy by sie poddał masAżysta
u nas nocka jak z bajki... nie chce sie chwalić ale mi sie dziś synek naprawił... kupki robi bez proszenia - a synek wykupkowany to synek szczesliwy... i gaworzy i sie śmieje, ma fajny brzuszek mieciutki... oby te dziadostwa juz do nas nie wróciły... i mi jak aniolek usnał )
ogólnie to wstawiłam fotelik samochodowy to auta, niedługo razem sobie z młodym pojeździmy...
buziaczki wielkie!
ANIA ja mam przegląd podwozia w poniedziałek bardzo sie z mężem cieszymy!!
EWCIA jasne, ze Cie pamietamy !! :-):-)
KLAVELL ciekawe czy miki by wytrzymał ten masaż..? ja myśle ze pierwszy by sie poddał masAżysta
u nas nocka jak z bajki... nie chce sie chwalić ale mi sie dziś synek naprawił... kupki robi bez proszenia - a synek wykupkowany to synek szczesliwy... i gaworzy i sie śmieje, ma fajny brzuszek mieciutki... oby te dziadostwa juz do nas nie wróciły... i mi jak aniolek usnał )
ogólnie to wstawiłam fotelik samochodowy to auta, niedługo razem sobie z młodym pojeździmy...
buziaczki wielkie!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sikoreczka ja z Allegro nie wysywlalam zdjec ale normalnie z kompa przez internet to tak
Ania138 przyjemnej wizyty
Agatka na temat tabletek tych jest kilka watkow w glownym forum CIAZA,POROD,POLOG
A ja dzis gotuje zupe gulaszowa ale tak z mieszanka meksykanska.ciekawe co z tego wyjdzie.
A tak wogole to tez zaczelam wiecej czasu poswiecac dziecku i tak rzadziej tu zagladam....
Ania138 przyjemnej wizyty
Agatka na temat tabletek tych jest kilka watkow w glownym forum CIAZA,POROD,POLOG
A ja dzis gotuje zupe gulaszowa ale tak z mieszanka meksykanska.ciekawe co z tego wyjdzie.
A tak wogole to tez zaczelam wiecej czasu poswiecac dziecku i tak rzadziej tu zagladam....
anaconda27
styczniówka2006
Mi to nawet Majka nie pozwoli tu posiedzieć, bo jak nie śpi to cały czas chce żebym się z nią bawiła Ale tak to już na razie będzie, trzeba poczekać aż podrośnie i się trochę usamodzielni
Ja właśnie też siedziałam z dziećmi i kurcze 3 strony zaległościA zaraz idziemy jeszcze na dwór bo jest super ciepło
Iwonka ja widzę też twoje zdjęcie na naszej-klasie
Sikoreczka ja wywoływałam zdjęcia przez serwis foto wirtualnej polski i jestem zadowolona i tanio było i ślicznie zapakowali:-)
Ewcia oczywiscie że pamietamy, wysyłaj już męża do pracy i wracaj tu do nas bo brak nam ciebie
Ania138 przyjemnej wizyty;-)
Reniferek wierzę że będzie dobrze
Klavell ja to bym sama takie masaże wzięła
Iwonka ja widzę też twoje zdjęcie na naszej-klasie
Sikoreczka ja wywoływałam zdjęcia przez serwis foto wirtualnej polski i jestem zadowolona i tanio było i ślicznie zapakowali:-)
Ewcia oczywiscie że pamietamy, wysyłaj już męża do pracy i wracaj tu do nas bo brak nam ciebie
Ania138 przyjemnej wizyty;-)
Reniferek wierzę że będzie dobrze
Klavell ja to bym sama takie masaże wzięła
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
No to się zdecyduję na te zdjęcia! Bo tu u nas to są drogie a do rossmana mam daleko no i Madzia mi nie da powybierac :-( Aha ciocia dziś do nas zajdzie i małemu bańki postawi!:-) Jak ja tego dawno nie widziałam, ciekawe co on na to powie
Podziel się: