reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Witam :-)
Ja znowu nieprzytomna .Oliwka w nocy koncert nam urządziła, wyła jak...wyjec pospolity .Oczywiście, wyśliznęła się z łóżeczka na nasz materac (który leży koło jej łóżeczka), wierzgała nogami, piszczała...Masakra.A pobudka, jak zwykle, o 7 .Jeszcze na dzien dobry udało się jej skopać moją twarz .
U nas też zapowiada się pogodny dzionek, ale nie dam rady iść na spacerek, bo jadę dzisiaj na zajęcia, a ani jednej książki nie dotknęłam więc posiedzę dzisiaj i troszkę się pouczę ;-)
Ja znowu nieprzytomna .Oliwka w nocy koncert nam urządziła, wyła jak...wyjec pospolity .Oczywiście, wyśliznęła się z łóżeczka na nasz materac (który leży koło jej łóżeczka), wierzgała nogami, piszczała...Masakra.A pobudka, jak zwykle, o 7 .Jeszcze na dzien dobry udało się jej skopać moją twarz .
U nas też zapowiada się pogodny dzionek, ale nie dam rady iść na spacerek, bo jadę dzisiaj na zajęcia, a ani jednej książki nie dotknęłam więc posiedzę dzisiaj i troszkę się pouczę ;-)
Witam jak zwykle po przerwie :-) I wszystkie Was pozdrawiam, a także maluszki.
U nas c.d. przygotowań do przeprowadzki - na razie można raczej powiedzieć, że powoli żegnamy się ze znajomymi, więc pakowania mało a za to sporo gości ;-)
Miłego dnia!
U nas c.d. przygotowań do przeprowadzki - na razie można raczej powiedzieć, że powoli żegnamy się ze znajomymi, więc pakowania mało a za to sporo gości ;-)
Miłego dnia!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
OLA K pozdrawiamy ci mocno jak ty sie czujesz kochana??
INNA wspolczuje nocki
SEWA no wlasnie ciagle olewam to sprzatanie - mialam sie wziasc po kawie, potem po sniadaniu......... i nadal siedze;-)
ANIAB zdroweczka
Tak w ogole to wciagnela mnie ta strona nasza-klasa - jednak mam tam znajomych udalo mi sie niktorych odnalezc:-)
INNA wspolczuje nocki
SEWA no wlasnie ciagle olewam to sprzatanie - mialam sie wziasc po kawie, potem po sniadaniu......... i nadal siedze;-)
ANIAB zdroweczka
Tak w ogole to wciagnela mnie ta strona nasza-klasa - jednak mam tam znajomych udalo mi sie niktorych odnalezc:-)
anaconda27
styczniówka2006
Witam i o zdrowie pytam:-):-):-)
Ja za chwilkę biorę się za pakowanie bo wyjeżdżamy do mojej mamy i zostaniemy tam do poniedziałku, ja sobie odpocznę i Majka zmieni trochę klimat:-):-):-)
Ja za chwilkę biorę się za pakowanie bo wyjeżdżamy do mojej mamy i zostaniemy tam do poniedziałku, ja sobie odpocznę i Majka zmieni trochę klimat:-):-):-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Iwona.C - dziękuję, czuję się dobrze dziś po południu lecę do gina. Odzyskałam już na szczęście sporo energii
To bardzo sie ciesze Napisz nam koniecznie jak po wizycie i oszczedzaj sie
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Nie chciałaby któraś z Was pojechać w ten weekend za mnie do szkoły ??Nie chce mi się, a muszę :-(.
Olu, a brzuszek już widać??Będziesz chciała poznać płeć, czy fundujecie sobie niespodziankę ??
Ech, idę sobie kawkę zrobić.Taką 3 w 1, o samku waniliowym.Pyszna jest ;-)
Olu, a brzuszek już widać??Będziesz chciała poznać płeć, czy fundujecie sobie niespodziankę ??
Ech, idę sobie kawkę zrobić.Taką 3 w 1, o samku waniliowym.Pyszna jest ;-)
reklama
Ja już po kawie. Miałam ją wypić pprzy kompie ale teściu mnie zawołał do siebieNo i znów zaległości;-)
Ola.K super że wszystko ok i dobrze się czujesz.
Inna współczuje zarwanej nocki
Iwonka ja za sprzątanie biore się od poczatku tygodnia i coś mi nie wychodzi
Anaconda udanego wypoczynku:-)
A ja dziś myślę o Mai. Dobrze że noc minęła spokojnie. Mam nadzieję że w końcu doznają szczęścia bo tak duzo się wycierpieli
Ola.K super że wszystko ok i dobrze się czujesz.
Inna współczuje zarwanej nocki
Iwonka ja za sprzątanie biore się od poczatku tygodnia i coś mi nie wychodzi
Anaconda udanego wypoczynku:-)
A ja dziś myślę o Mai. Dobrze że noc minęła spokojnie. Mam nadzieję że w końcu doznają szczęścia bo tak duzo się wycierpieli
Podziel się: