reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :-)
Ja znowu nieprzytomna :baffled:.Oliwka w nocy koncert nam urządziła, wyła jak...wyjec pospolity :dry:.Oczywiście, wyśliznęła się z łóżeczka na nasz materac (który leży koło jej łóżeczka), wierzgała nogami, piszczała...Masakra.A pobudka, jak zwykle, o 7 :baffled:.Jeszcze na dzien dobry udało się jej skopać moją twarz :no:.
U nas też zapowiada się pogodny dzionek, ale nie dam rady iść na spacerek, bo jadę dzisiaj na zajęcia, a ani jednej książki nie dotknęłam więc posiedzę dzisiaj i troszkę się pouczę ;-)

Witam jak zwykle po przerwie :-) I wszystkie Was pozdrawiam, a także maluszki.
U nas c.d. przygotowań do przeprowadzki - na razie można raczej powiedzieć, że powoli żegnamy się ze znajomymi, więc pakowania mało a za to sporo gości ;-)
Miłego dnia!

Inna oj współczuje nocki:-(Miłej nauki życzymy razem z moim małym Potworkiem:-)
Reniferku a jak noca u Ciebie???????

OLA K pozdrawiamy ci mocno:tak: jak ty sie czujesz kochana??

INNA wspolczuje nocki:no:

SEWA no wlasnie ciagle olewam to sprzatanie - mialam sie wziasc po kawie, potem po sniadaniu......... i nadal siedze:zawstydzona/y:;-)

ANIAB zdroweczka:tak:

Tak w ogole to wciagnela mnie ta strona nasza-klasa - jednak mam tam znajomych udalo mi sie niktorych odnalezc:tak::-)

Witam i o zdrowie pytam:-):-):-)
Ja za chwilkę biorę się za pakowanie bo wyjeżdżamy do mojej mamy i zostaniemy tam do poniedziałku, ja sobie odpocznę i Majka zmieni trochę klimat:-):-):-)

Nie chciałaby któraś z Was pojechać w ten weekend za mnie do szkoły :confused:??Nie chce mi się, a muszę :-(.
Olu, a brzuszek już widać??Będziesz chciała poznać płeć, czy fundujecie sobie niespodziankę ??
Ech, idę sobie kawkę zrobić.Taką 3 w 1, o samku waniliowym.Pyszna jest ;-)

reklama
Ja już po kawie. Miałam ją wypić pprzy kompie ale teściu mnie zawołał do siebie:-DNo i znów zaległości;-)
Ola.K super że wszystko ok i dobrze się czujesz.
Inna współczuje zarwanej nocki:tak:
Iwonka ja za sprzątanie biore się od poczatku tygodnia i coś mi nie wychodzi:zawstydzona/y::-D
Anaconda udanego wypoczynku:-)
A ja dziś myślę o Mai. Dobrze że noc minęła spokojnie. Mam nadzieję że w końcu doznają szczęścia bo tak duzo się wycierpieli:tak:

Do góry