reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja jeszcze na sekunde,,hmm,,ale chyba mnie nie zpaomniałyście??
no to sie przypominam wam
hallo to ja EWcia
teraz to juz na pewno pamietacie...heheh

sikoreczka ale zajefana fotaaaa....

zmykammm,paa,,

reklama
Witam ponownie ja po zakupach ale dalej z bolami:-( teraz ide sie pakowac i sprzatnac troche bo jedziemy do PL Jacek dostal piatek wolny wiec jedziemy:-)

Iwona spoko! Wielkie dzięki, że wkleiłaś :tak::tak::tak:

Vici super, że jedziecie do PL na przedłużony weekend. Co do bółu.... tule mocno.

sikoreczka fota świetna. Ale mała miała pomysł..... to jest działanie przeciw zmarszkom, od najmłodszych lat ;-):tak::-D

Aniab najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Nie ma nic gorszego niż chore dziecko i ta niemoc :-( i wściekłość, że nie wiesz jak mu pomóc i żal ......

Ewcia pamiętamy..... wracaj do nas....

My byliśmy na spacerze i zakupach. Pięknie dziś. Zastanawiam się czy jeszcze raz nie iść się przewietrzyć. Trochę mi się nie chce, ale chyba trzeba korzystać z ładnej pogody.

Moj maly pomalu bedzie sie budzil i jak tylko to zrobi to lecimy do hurtowni po zakupki.
Ja posprzatalam domek i zjadlam zupke bo bylam taka glodna...
Vici ale fajnie ze robicie sobie takie wycieczki do PL nieraz bym sie chciala gadzies ruszyc chocby na chwilke dalej niz w promieniu 30 km od domu......

No nic lece teraz jeszcze bo troche pracy mi zostalo, postaram sie luknac pozniej

To widze ze przepisu jednak nie musze pisac;-). Ja tez lubie golabki
Musisz musisz kochana bo ja golabkow nie umie zrobic a uwielbiam...wiec jakby byla tak mila i przepisik jednak umiescila prosze...:tak:

Dziewczynki macie moze jakis szybki przepis na dobre ciasto albo ciasteczka?
Niestety nie pomoge w zyciu jeszcze niczego nie upieklam,
Powiedzcie mi dziewczyny czy wywoływałyście kiedyś zdjęcia z allegro:confused: Bo znalazłam tanio i facet ma dobre komentarze i teraz się zastanawiam czy warto:confused2:
100 ZDJĘĆ FORMAT CYFROWY KODAK - 0,23 zł. szt. (271015062) - Aukcje internetowe Allegro
nie nie wywolywalam jeszcze w ten sposob zdjec i jakos bym sie nie pokusila wole sobie isc i wywolac u fotografa czy w rossmanie na miejscu
Witam ponownie ja po zakupach ale dalej z bolami:-( teraz ide sie pakowac i sprzatnac troche bo jedziemy do PL Jacek dostal piatek wolny wiec jedziemy:-)
Kurcze ale ci fajnie zazdroszcze my do Polski dopiero za miesiac sie wybieramy i to niestety tylko na 4 dni buuu...ja to najchetniej bym sie spakowala i juz pojechala itam zostala....

A my wlasnie nie dawno wrocilysmy z pierwszych zajec masazu niemowlecego...bylo supe...naprawde goraco polecam takie zajecia...Hanifka lezala zadowolona, usmiechnieta, odprezona, ani razu nie kwiakla, obserwowala wszystko i wszystkich dookola po masazu od razu zasnela i spi mi do teraz w siodelku samochodowym...nastepne zajecia w przyszly czwartek...

Hej.
Ja znowu zajęłam się sprzątaniem i zdjęciami, a zaraz przyjedzie moja mama pilnować dzieciaczki a ja przed 17 jadę do gin na przegląd podwozia jak mówi mój M ;-):tak:.
Wpadnę wieczorkiem

Iwonac28 u góry na pasku masz różne nazwy typu: szkoły, szukaj znajomych itp. Jeśli chcesz kogos poszukać wpisujesz imię , miasto i ci wyświetla potem jak znajdziesz kogoś znajomego klikasz w takie zielone pole z napisemdodaj do znajomych i on wysyła do tej osoby zaproszenie. Jak ta osoba to zaakceptuje to pojawi się w twoich kontaktach. Daj na priwa swoje namiary to cie znajde:tak:Masz też fora, możesz dodawać zdjęcia. Zreszta jak posiedzisz trochę na tej stronce to szybko sama wszystko rozpracujesz

Iwonac. chętnie ci pomoge w obsudze sronki nasza-klasa, moze nie orientuje sie jkaos super ale juz od jakiegos czasu tez korzystam z tego portalu icos tam wiem...

no nic teraz lece zajrze pozniej z kawka:tak:

Dzieki dziewczyny bo pomoc bedzie potrzebna:zawstydzona/y: Juz mam problem wrzucilam swoja fotke tam i mi jej nie wyswietla:baffled: i nie wiem co robie zle

Musisz musisz kochana bo ja golabkow nie umie zrobic a uwielbiam...wiec jakby byla tak mila i przepisik jednak umiescila prosze...:tak:
KLAVELL w takim razie zaraz napisze w ksiazce kucharskiej:tak:

SIKORECZKA super fotka:-D:-D:-D:-D

A ja dopiero od lekarza niedawno wrocilam i zanim cokolwiek zrobie to zjem obiad ( dzieciom juz dalam a sama zamiast jesc to na BB wlazlam:cool2:)

reklama
Do góry