reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mam pytanko : jak Wy to robicie ze w jednym poście cytujecie kilka wypowiedzi??? bo ja próbuje próbuje i tylko jedną umiem zacytowac...

.
Renifer przy kazdym poscie masz znak + plus i klikasz w niego jesli dany post chcesz za cytowac,i tak za kazdym ostem a w ostatnim klikasz w cytuj............

No wlasnie tak:tak::-D
Aha Madzia ma nowego zębolka, górna czwóreczka się pojawiła. Razem już 10!

Gratulacje!!:tak:

Tak w ogole dzien dobry. Za oknem sloneczko i chyba w miare cieplo - chociaz na termometrze tylko 3 stopnie:eek:. Pije kawusie i zaraz trzeba sie bedzie wyszykowac i isc na zakupy - mam ochote sobie cos kupic moze jakies spodnie i bluzke a co??;-)

CZARNA twoje corcie sa sliczne:tak:

BODZINKA fajne fotki i filmiki ogladalam i to nie tylko te z odkurzaczem - Karolek to fajny chlopczyk podobal mi sie filmik dreptam czy jakos tak:tak:

Pokazujecie sie ostatnio to i ja wam pokaze moje dzieci;-)Tylko jedno zdjecie z mama :

http://

reklama
Dzień dobry.

Siedzę z kawką i nadrabiam zaległości.... ale naklikałyście :szok:

Witam nową mamę!

Dziewczyny zdjęcia i filmiki świetne :tak:

A u nas pogoda dziś zapowiada się na słoneczną, ale jak na razie to taki szron na drzewach, że odechciewa mi się z domku ruszać. A muszę na zakupy iść.

Bodzinka powala mnie Twoje codzienne bieganie raniutko po chleb..... ja to straszny leń jestem, jakbym miała o tej godz. z domu wyjść :szok: toż to dla mnie środek nocy ;-):tak::-D Podziwiam!

Iwona dlaczego ja myślałam, że Ty jesteś blondi :baffled: chyba przeoczyłam Twoje farbowanko :zawstydzona/y:

Vici ale ja Ci zazdroszczę miejsca zamieszkania :tak: Też bym chciała w górach.

No i nie wiem co ja miałam Wam jeszcze napisać :baffled:

Aaaaa Pycha nowy kolorek świetny, wyglądasz odjazdowo.

sikoreczka miłego sprzątania

Wszystkim chorym zdrówka :tak:

Dzień doberek :-)
U nas też słoneczny dzionek się zapowiada, tylko wiatr jakiś taki nieprzyjemny :baffled:.
My zaraz jedziemy do Raciborza, muszę wpłacić kasę za ubezpieczenie (głupia małpa jestem, zgodziłam się zostać grupową i teraz muszę załatwiać wszystko, a najlepsze jest to, że z 30 osób w grupie na ubezp. zapłaciło mi 8 osób:sorry:).
Moja Oliwka przed chwilą prawie zrzuciła na siebie drzwi od szafy, na szczęście oparły się o ścianę, skończyło się tylko na płakusianiu z przestraszenia :sorry:.
Ależ mam ochotę na gołąbki.Tylko nie umiem robić :zawstydzona/y::-(.Może znajdę gdzieś przepis i zabłysnę dzisiaj :-p
Do poźniej, kobietki :tak::-)

Napewno przeoczylas - kilkadziesiat stron temu;-) wklejalam swoje zdjecia stare w blondzie i nowe w ciemnym brazie:tak:

Wiesz co..... przypominam sobie. Ale zobaczyłam foty i nie zakodowałam zmiany :zawstydzona/y: W mojej głowie zostałaś blondi :-)

inna nie zazdroszczę załatwiania spraw urzędowych :no: dla Oliwki buziaki. Dobrze, że na nią te drzwi nie spadły :szok:

SEWA spoko moge byc i blondi;-):-D

INNA buziaczki dla malej a przepis na golabki podawalysmy ( jesli sie nie myle) na watku ksiazka kucharska mam bedacych w domku - mozesz sprawdzic:tak:

hej dziewczyny.:-) Dziś ze mnie megaflak Nie mam siły ni nic Njchętniej bym poszła spać Julce już obiecałam że pojedziemy do balandii ale nie bardzo mam ochotę tyle że co powiem dziecku, jak ona już tak napalona?:baffled:
Reniferek ja do dzis marzę o takim przycisku coby można było yłączyć julkę od czasu do czasu wedle moich potrzeb:tak:;-):-D a moje dziecię trochę starsze od Mikołaja
Iwonka ano trzeci trymestr:tak:Zleciało niesamowicie szybko:eek: Poki co o porodzie kompletnie nie myslę, choć wczoraj rozmawiałam ze znajomą która trafiła do szpitala po terminie a na porodówce nie było mijsca:szok: Więc do porodu przeczekała kilka dni na sali porodowej:szok: Zanim sama urodziła nasłuchała się krzyków innych rodzących:szok: jeśli mnie by coś takiego spotkało oj nie zatrzymaliby mnie w szpitalu nawet siłą:szok::no:
Bodzinka ty to ranny ptaszek jesteś:tak: Mnie by sie nie chciało za moment pewnie dołączę do cibie Kolejna dzidzia raczej nie da sie wyspać:-(

reklama
Iwona śliczne dzieciaczki, uroda po mamie:-)
Inna buziaczki dl Oliwki.Dobrze,że drzwi nie spadły na nią.Oj musiałaś sie strachu najeść:-(
Reniferku taki guzik to fajny patent, też by mi się przydał:tak:
Ja z przyzwyczjenia tak wstaje:-)Przyzwycziłam M do świeżego chleba i "cierp ciało coś chciało":sorry:Najgorsze jest, że nawet w wolne się budze przed 6 i budzika już nie potrzebuje:baffled:W ciepłe miesiące to nawet fajne jest ale teraz...Za to o 21 już w łóżeczku i najpóżniej o 22 śpie.Przeważnie, nie zawsze.
Te zabawki to po prostu skandal.Kupujesz coś dobrej firmy a tu sioę okazuje,że to trujące i niebezpiczne:angry::angry::angry:Nikomu nie można wierzyć:no:

Do góry