reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Od samego rana tyle naklikałyscie ze szok:-DNormalnie nie można wziąć wolnego od BB bo zaraz tyle zaległosci anrosnie:laugh2:
Iwonkac28 ten blond u ciebie to się myli chyba dlatego zena awatarku blondyna jeszcze jestes:-D
Bodzinka ale fajny krasnal:tak:no i ile tam u ciebie śniegu:szok:U mnie nawet mrozów nie ma :no:
Inna dobrze że Oliwce nic się nie stało:tak:
A wszystkim martwiącym się sepsą piszę że lekarze mówią aby nie panikować bo epidemia nie grozi. Jeśli u naszych dzieci zauważymy przeziębienie idziemy do lekarza i nie leczymy na własną rękę a kiedy stan się pogarsza i dochodzi osłabienie całego organizmu to też do lekarza. Sepsa to końcowe stadium infekcji bakteryjnej i nie leczona zagraża życiu. Szczepienia nie chronią przed sepsą bo ona się składa z różnych szczepów bakteryjnych. No i ci którzy niestety nie przeżyli sepsy to nie jest tak do końca prawda ze to wina lekarza. Po prostu za późno trafiają do szpitala i za późno dostają leki. Tyle sie dowiedziałam dziś od 2 lekarzy w telewizji:tak:

reklama
Aniab też to słyszałam.Ale strach gdzieś tam pozostaje...Choć staram się nie panikować.Dobra ide jeśc:-)

Cześć.
Wczoraj miałam dzień beż kompa, jeden w w miesiącu nie zaszkodzi ;-):tak:.
Nic ciekawego się u mnie nie działo :no:.

ANIU czy mozna prosic przepis na leczo z kabaczka??? bo smakowicie brzmi ;))) i czy ja coś takiego karmiąc w ogóle moge jesc?? chyba tak, co ? Ty chyba też karmisz i to jesz..?
Jasne, napiszę dzisiaj na wątku kulinarnym :tak:

Pycha ja mam takie różne płyty z tych serii edukacyjnych właśnie . Zaczęłam od First Impressions- Ucz się z rodzicami, potem piesek Puppy a teraz Mądry maluch. Często szukam w kioskach tekich edukacyjnych rzeczy. Nauczyłam się bo Madzi logopeda kazał kupować.
Ja też kupuję Majce takie bajki, Najpierw Teletubisie ją uczyły a teraz Pappy ja dużo nauczył :tak:
Agatka moja siostra prawie 7 lat temu odlozyla tabletki i zaszla odrazu po jakis 2 tygodniach na nic nie czekala.A Ty moze najlepiej zadzwon do lekarza nawet pierwszego kontaktu oni tez wiedza co i jak.A jak nie to do gina dzwon i bedziesz wiedzala.Moj twierdzi,ze to wszystko zalezy od tabletek wlasnie.
Ja też brałam Mercilin przez ponad 3 lata i po odstawieniu na drugi cykl zaszłam :tak: i wszystko ok, a yasmin są nowsze od tych moich :tak:
Ja też się sepsy boję, zwłaszcza że tyle ostatnio się o niej mówi.
Ja też się obawiam ale wczoraj w wiadomościach mówili że media niepotrzebnie tak nagłaśniają i wprowadzają panikę bo rocznie umiera dużo ludzi na tą chorobę od wielu lata tylko że sie u tym tyle nie mówiło .
To jak z ptasią grypą, czemu się teraz nic o tym nie mówi? Bo nie wierzę że już tej choroby nie ma :no:

A ja prosze nie chwalic mi sie tu kto umie na nartach lub desce jezdzic a kto nie tylko pakowac sie i juz do mnie:-D:-D
Vici to ja Ci podrzucę Majkę bo ona nie może się doczekać lepienia bałwana a ja poczekam na zaproszenie od Shady do słonecznej Californi :cool2::rolleyes:

inna witaj
Czarna ale mi przykro że u Ciebie sie nie układa pomyślnie.
Pamiętam chociaż wolę zapomnieć jak u mnie też na początku było ciężko, znaliśmy się rok przed ślubem, krótko po ślubie urodziłam Majkę i zaczęło się wszystko psuć :-(, Nowa sytuacja, praca, obowiązki za dużo się tego zrobiło i niedawaliśmy rady :no: też kilka razy zastanawialiśmy się nad rozwodem ale dziękujemy Bogu że tego nie zrobiliśmy bo mimo wszystko nie wyobrażamy sobie życia bez siebie :tak:.
Pycha bardzo ładny kolorek

Ja zjadłam, mały nadal śpi, zaraz zrobie sobie mięte i się będe rozkoszować ciszą:-):-)Lolo zasnął na dworze i jak wróciliśmy to się obudził ale marudny, niedospany był i teraz śpi dalej:-)
Media teraz rozdmu****ą wszystko, zabrakło im tematów to ludzi straszą sepsą, dużo w tym racji.
Ja dziś do ginekologa ide a mój M zostaje z Lolem.Najbardziej się boi,żeby mały kupki nie zrobił, bo jak z nim ostatnio został to zrobił taką bombe,że bokami wyciekało:-):-)Och ci faceci, kupki się bać;-)

Właśnie podali w wiadomościach na tvn ze wszyscy którzy kupili bindeez- zabawkę, te koraliki powinni to zwrócić do producenta bo ekspertyza dowiodła ze zawiera niebezpieczną substancję taką jaka uzywana jest do produkcji tabletek gwałtu- narkotyku:szok:
:szok::szok::no: szkoda gadać

Ja jeszcze na chwilke bo sie tak zastanawiam co z Ania138 ???? Dzis sie wogole nie odzywala,,,,
No dobra ja juz sie wylaczam .Dobranoc po raz drugi :)
Już jestem i obiecuję że nawet w dniu bez kompa powiem chociaż Dzień dobry :tak:

Majka ogląda Mini Mini, Dawidek śpi a ja lecę oglądać perfekcyjną panią domu :tak:, znowu mnie natchnie ;-)

Dzień dobry wskoczyłam powiedziec i mykam do roboty! Bojku jak mi się nie chce, chyba muszę jakąś ekipę sprzątającą wynajac:sorry:A synio mi dyskotekę urzadza. Muzika na cały głos załączona:-D Roztańczone te moje łobuziaki!
Bodzinka z tą kupką to mnie rozbawiłaś:laugh2: Ale coś w tym jest bo mój też kiedyś stwierdził że jak widzi kiedy zmieniam kupkę to mu sie dżwiga. No ale jak został sam z pełną pieluchą to dał radę:happy:

a moja Majka śpi :szok: no ale co się dziwic, jak ostatnich kilka dni nie spała w dzień i do tego rano wstaje

a ja mam luzik :happy::happy::happy: tylko ciekawe jak długo?

cloe ja dopiero tearz spojrzałam, to juz 30 tydzien :szok: a tak niedawno pisałaś o 2 kreseczkach

Bodzinka :-D niezły ten twój mąz, mój jakoś nigdy nic nie mówił i przebierał mała bez zająknięcia :tak:

reklama
Do góry