reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja jeszcze na chwilke bo sie tak zastanawiam co z Ania138 ???? Dzis sie wogole nie odzywala,,,,
No dobra ja juz sie wylaczam .Dobranoc po raz drugi :)

Witam wieczornie :))

Dziś na hiszpańskim siedziałam obok chłopaka, który strasznie kaszlał... mam nadzieję, że się nie zaraziłam... :-( ech... nie cierpię zimy! Trzeba by w domu siedzieć, bo wszyscy wokół chorzy... :-(

Agatko, najlepiej, najbezpieczniej utrzymać minimum trzy miesiące przed planowanym poczęciem a odstawieniem tabletek. I łykaj podwójną porcję kawsu foliowego - czyli dwie tabletki 0,4 mg.

inna_22 - witam w naszym gronie :))

Dobrej nocki kochaniutkie:-D Od jutra komputerowy odwyk:zawstydzona/y: Jutro już środa, a w domku bałagan. Szkoda że nie może mi ktoś dzieciaki zając, bo zajmie mi to trzy razy dłużej:-( No nic nie narzekac tylko rękawy zakasac. Buziole:laugh2:
Aha Madzia ma nowego zębolka, górna czwóreczka się pojawiła. Razem już 10!

Witam drogie kobitki:-)Wpadłam z rana się przywitać i pędze sprzatć:-D
Musze dziś do urzędu biec a po południu do gina a mój M zostanie z małym:-DCoraz chętniej z nim zostaje i cora zlepij się rozumieją;-)No i dopadł główny argument, bo jak Lolek mnie nie widzi to nie woła cycy:-)Jak zaraz stąd nie uciekne, to nic nie zrobie;-)

reklama
Do góry