reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

więc dla ciebie też kawusia :-D i mam jeszcze ciasto do tego bo mi mama murzynka przywiozła:laugh2: Tą córę to ci zamęczą! Zdróweczka:tak:

A dziekujemy zdrowko nam sie przyda:tak: Natalka ma duzo do nadrobienia bo do szkoly nie chodzi wiec nie dosc ze musi zrobic prace domowa to jeszcze to co w szkole robili a jest tego sporo:baffled:

A ja dzis jestem wykonczona - Kuba zrobil sobie tylko jedna drzemke w ciagu dnia ( po obiedzie) i nie chce juz spac. Ciagle chce chodzic a niestety nadal nie chodzi sam wiec meczy mame. Do tego w ogole nie ma apetyty - od rana zjadl tylko sniadanie ( mleczko) i na obiad zupke:szok: i to tyle a on lubi jesc. Pewnie ten katar mu tak dokucza i chyba zeby beda nam szly kolejne bo bardzo sie slini. No nic uciekam bo mlody znowu w krzyk uderza:nerd:. To do jutra

reklama
Bodzinka fajne filmiki:tak::-)I jaki pomocnik pracowity;-)
A ja byłam na zakupach. Kupiłam siostrze tunikę na imieniny w kolorze czerwonym żeby ją trochę ożywić. Na zebraniu się dowiedziałam ze na andrzejki piekę ciasto a na mikołaja robię paczki dla dzieci- uzgodniliśmy że same słodycze:tak:
Witam nową mamę- Inna :-)jak dobrze pamiętam bo tyle stronek naklikałyście ze szok:szok:

Właśnie podali w wiadomościach na tvn ze wszyscy którzy kupili bindeez- zabawkę, te koraliki powinni to zwrócić do producenta bo ekspertyza dowiodła ze zawiera niebezpieczną substancję taką jaka uzywana jest do produkcji tabletek gwałtu- narkotyku:szok:

Witam dziewczyny Coś ostatnio nie mogę sie spiśc czas leci mi między palcami Ta końcówka ciąży tak na mnie działa :dry: i przez to ledwo za wami nadążam.:sorry2:
Inna 22 witaj:-) pisz jak najczęściej choć podejrzewam że będziesz jeną z baedziej aktywnych na tym wątku:tak:
Agatka no to janie bircie się z robotę bierzcie:tak: Im więcej ciężarówek tutaj tym lepiej a za "jednym sztorcem" odchować dwójkę to według mnie zaj... sprawa, praktycznie za jednym zamachem nie przespane noce i bajzel w domu ;-)A co do tabletek to wiem że jedną z metod lecenia niepłodności jest włąśnie podawanie tabletek bo po odstawieniu najszyciej można zajść w ciążę. Czyli tak jak pisała Klavel Mimo to myśmy odczekali pół roku zanim wzieliżmy się za ronbirnie Julki Skoro masz mieć wątpliwości to tgeż odczekaj Po co całą ciążę masz siedzieć jak na szpilkach:tak:
Bodzinka film z odkurzaczem widziałam:tak::-DSwietny:tak: drugi nie chce mi się otworzyć Swoją drogą Karolek to odważny facet:tak: Moja do dziś boi sie buczącego odkurzacza
Aniab w Stanach kilkoro dzieci trafiło już do szpitala:no: a przecież Cody to renomowana firma . Coś niedobrego się dzieje Rok temu pamiętam że Matel wycofywał jakieś zabawki bo tex były wykonane z tosycznych materiałow :crazy: Kiedyś kupuąc zabawkę znanej firmy można było mieć pewność że dziecko pzynajmnie sobie krzywdy nie zrobi a teraz...

Jeszcze raz dzięki za miłe powitanie :-)
Faktycznie, jeśli chodzi o tempo pisania, to macie je niezłe :-D.Ale dam rade, co mam nie dac ;-).Gorzej będzie z weekendami, w które jeżdżę do szkoły, bo wtedy przez 3 dni praktycznie nie siadam do kompa, ale jakoś to będzie ;-).
Moje dzieciątko już śpi, a ja zabieram się za oglądanie M jak miłość, później Na wspólnej, a na zakończenie dnia Twarzą w twarz :-).
Kurcze, jutro już środa a ja znowu nie dotarłam do biblioteki po książki, coby coś poczytać na zajęcia, a w sobotę mam niezły hardkor :oo2:.
Dobra, kończę na dziś, bo M jak miłość się zaczyna
Dobrej nocy :-)

ojej dziewczyny, kiedy ja Was nadrobie...? marzy mi sie zamontowac małemu guzik, którym sie bedzie go chociaz wyłączac na godzinke ;)))
dzieki za odpowiedz w sprawie tempki, myślałam,z e w weekend przeziębiliśmy malego, a on po prostu jak płacze to ma 37,5 stopnia, a jak nie płacze to 36,6 stopnia... dziwna zależność...
dziś cały dzień nosze go na ręach i nie chce usnąc... spał raptem godzine dzieki czemu zrobiłam nalesniki... dom teraz to chyba by mii zamknął sanepid tak mam czas sprzątac...

witam nową koleżankę!

AGATKO ja Ci z tabletkami nie pomogę bo niestety nie używam... po każdych mam mega fochy i płaczliwośc...

CZARNA
dziewczynki super laseczki!!

SIKORECZKA
zazdroszcze tak przespanej nocy... ja jeszcze troche musze poczekac ;))

ja na narty raz pojechałam z moim facetem.. wypiłam 3 piwa zeby sie w ogóle zdecydowac je włożyc... niestety pierwsze drzewo było moje i odłożyłam je spowrotem... ale mimo wszystko bawiłam sie dobrze (w zieleńcu), bo mój facet jeździł codziennie a ja ogrzewałam gardło grzańcami kto wie, moze z synusiem pojedziemy w lutym, jakby była zima ;)

mam pytanko : jak Wy to robicie ze w jednym poście cytujecie kilka wypowiedzi??? bo ja próbuje próbuje i tylko jedną umiem zacytowac...

Ja tylko na chwilke,wogole jakos dzis nie mialam ohoty na kompa,a to sparzatalam,gotowalam a pozniej sie zle czulam.
Renifer przy kazdym poscie masz znak + plus i klikasz w niego jesli dany post chcesz za cytowac,i tak za kazdym ostem a w ostatnim klikasz w cytuj............
Agatka dratuluje podjecia decyzji a o tych tebletkach jest gdzies na forum watek moze tam sie dowiesz:)
Vici ja tez chetnie bym wpadla:)
Inna22 witaj serdecznie:)
Cloe no juz ostatni trymestr,i nie dlugo spotkasz sie ze swoim malenstwem:)
To tyle wiecej grzechow nie pamietam...;-)
Dobranoc

reklama
Do góry