reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i mam przepis na uniwersalny płyn do czyszczenia i mycia:tak:2 łyżeczki boraksu, 2 łyżki octu, 2 filiżanki ciepłej wody i kilka kropel olejku lawendowego:-)No i będę perfekcyjną panią domu;-)
Idę podszykować na obiad bo dzis roladki schabowe z szynką i serem w sosie pomidorowym

reklama
Hej dziewczyny, a ja juz po zakupach. Nie kupilam tego co chcialam:no::wściekła/y:. Kupilam sobie tylko taki golf - tunike i kolczyki Natalce, ale nie znalazlam dla siebie spodni:-(. Zaraz ide kawusie zrobic.

ANIAB pewnie masz racje z tym avatarkiem - zaraz sie tym zajme;-):tak:

Dzien dobry wszytskim

Wlasnie uspalam mojego lobuza i teraz pije sobie kawke i nadrobilam zaleglosci wczorajsze.
Tez ogladam czasem perfekcyjna pania domu, jak ja ogladne to mnie tak jakos pozytywnie nastawia do sprzatania:sorry:;-)
U mnie z kupka tez czasem byl problem....z reszta dalej jest (jak sie cos czasem trafi...)co prawda przewinie dziecko, ale nie jets mu latwo.

Ania138 a jak tam Dawidek bardzo daje w kosc w nocy czy nawet spoko?
Jak to jets z dwojka takich malych lobuzow?

Kto nie oglądał SUPER NIANI to właśnie sie zaczyna. Będą chyba bliźniaki z piekła rodem :tak:

Ania ja też ogladam pania domu. Szok jak te baby się zapusciły:szok::-D
No ja myślałam kiedyś że mam bałagan ale jak widzę ich domy to się dowartościowuje ;-):tak:
No i mam przepis na uniwersalny płyn do czyszczenia i mycia:tak:2 łyżeczki boraksu, 2 łyżki octu, 2 filiżanki ciepłej wody i kilka kropel olejku lawendowego:-)No i będę perfekcyjną panią domu;-)
:-D:-D:-D Ja też :-D:-D:tak:
Ania138 a jak tam Dawidek bardzo daje w kosc w nocy czy nawet spoko?
Jak to jets z dwojka takich malych lobuzow?
Dawidek śpi od około 22:30 do 6:30 bez pobudki :tak: więc śpię jak suseł, Majka czasem się obudzi na siusiu albo jak się odkryje.
Wyobrażałam sobie że będzie mniej więcej tak że jak z cyckami na wierzchu z małym na rekach cały dzień a Majka samopas albo gdzieś mi na głowie albo obrażona w kącie a tu miła niespodzianka :tak::-D, Dawidek ( odpukać ) jest bardzo grzeczny :tak:, bardzo mało płacze dużo śpi i rośnie :szok::tak:, Majka bardzo pomaga i potrafi zająć się sobą i rozumie jak mówię że mama teraz nie może bo np. karmi Dawidka albo go przebiera, wtedy ona mówi "dobrze to czekam aż skończysz" :tak:.

Witam,my dzis na basenie bylismy i dlatego dopiero sie odzywam:-)
Fajniutkie fotki :yes:dzieciaki boskie no i mamusia tez,zimowe zdiecia tez super.
O i widze avatarki sie pozmienialy gdzieniegdzie:-D
Aniu a puscilabys tak mala sama?;-)No a widze to bie ciepelko sie marzy

Dzień dobry!

U nas śliczna pogoda, pięknie świeci słonko, ale Natek ciągle zakatarzony i znowu nie możemy pójść na spacer :-( Żal mi tego mojego szkraba, bo strasznie się nudzi w domku...

Bodzinka - świetne fotki :))

Też idę co nieco zmienic w swoim awatarku :)

reklama
Do góry