reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatka moja siostra prawie 7 lat temu odlozyla tabletki i zaszla odrazu po jakis 2 tygodniach na nic nie czekala.A Ty moze najlepiej zadzwon do lekarza nawet pierwszego kontaktu oni tez wiedza co i jak.A jak nie to do gina dzwon i bedziesz wiedzala.Moj twierdzi,ze to wszystko zalezy od tabletek wlasnie.

Ja też się sepsy boję, zwłaszcza że tyle ostatnio się o niej mówi.
Właśnie gotuję zupę gulaszową pierwszy raz i bardzo jestem ciekawa co też takiego mi z tego wyjdzie:tak::tak::tak:

Dzieki za miłe przywitanie :-)
Bodzinka, miło Cię spotkac równiez tutaj ;-). Przyznam że to Ty mi podsunęłaś pomysł, jak na listopadówkach napisałaś, że tutaj zaglądasz :tak:
Moje dziecię śpi, jak się obudzi idziemy na spacerek, łączony z kawką u przyszłych teściów ;-).Obiadek dzisiaj mieliśmy o dość nietypowej porze, bo byłam tak głodna że zrobiłam wcześniej i jedliśmy o 11:30 :sorry2:.
Pogoda beznadziejna, nie lubię, jak śnieg topnieje i robi się chlapa :baffled:.
A poza tym to pewnie duuuużo czasu zajmie mi zanim Was troszkę poznam, może jak znajdę więcej czasu to przejrzę wątek, ale od początku to byłoby za trudne, więc może tylko część ;-)

Ja zaraz ide kawke sobie robic bo jeszcze przed laptopem padne i co bedzie:confused::-D
Inna fajnie,ze dolaczylas tylko pilnuj sie;-)nieraz to tu za jeden dzien potrafi byc ponad 15 stronek do przegladniecia:-D:-Dale to nieraz.Tak na codzien to kolo 5 spokojnie:yes:

Chyba mnie cos rozklada. I obawiam sie, zeby to nie byla grypa.:baffled: Strasznie mnie bola nogi (jakby koscie) i to niezalznie czy stoje, siedze, czy leze. Juz nie wiem co mam robic.:-(
Grzesio spi i mam nadzieje, ze jeszcze troche pospi. Bo mam przynajmniej chwilke wytchnienia.

Agatka ja kiedys gdzies czytalam, ze wystarcza 3 miesiace. A ja z Maciusiem zaszlam w drugim cyklu po odstawieniu (czyli tak jakby po miesiacu). I na szczescie nie bylo zadnych powiklan. Wprost przeciwnie -cala ciaza przebiegala bez zastrzezen i Macius tez jest zdrowy.:tak:

Vici ja teznie umiem jezdzic na nartach.:sorry2:

Inna witaj!

A o sepsie wole nie myslec.:dry: Wole sie nie stresowac, bo i tak mnie glowa boli.:baffled:

vici, to akurat nie problem, bo ja przed kompem spędzam conajmniej kilka godzin dziennie :tak:, więc jeśli będzie aż tyle do czytania, no i do pisania dla mnie również ;-), to fajnie :-)
Ja ani na nartach, ani na desce nie umiem jeździć i póki co nie zapowiada się, żebym się nauczyła :-(

Troche mnie pocieszacie z tymi tabletkami..musze sie jakos dostac do mojej gin...tylko jeszcze nie wiem jak:confused::baffled:

ktos tu robil dzisiaj zupe gulaszowa prosze dac znac jak wyszla bo mnie tez slinka na nia cieknie ;-)

reklama
No to pieknie Inna zapowiada sie na kolejna bardzo aktywna mamusie:-)hehe niebawem to dziennie bedzie ze 30 stronek uffffff wtedy to ja na wakacje chyba przestane wyjezdzac;-)No na weeckend zmykamy do Pl:-)i mam nadzieje przedluzy sie ale kto wie.

Do góry