reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie tez kiedys mialam jasny blond, po czym kolo kwietnia strzelilam sobie ciemny blond, i bardzo mi sie spodobalo. teraz czeka mnie kolejna farbka i zastanawiam sie na jaki kolorek, ale temn twoj naprade mi sie podoba. Jaki to kolor dokaldnie i jakiej firmy? mozesz mi zdradzic.

reklama
Witam.

Rety :szok: w Radomiu w szpitalu, lezy chłopiec z sepsą :szok::szok::szok: chyba zaczynam sie bać :baffled:

O matko!!! Ja tez sie cholernie boje tej sepsy:zawstydzona/y:

Witam wszystkie Mamusie.
Jakoś nie wpadłam wcześniej na pomysł, aby tu zaglądnąc, dopiero dzisiaj mnie natchnęło, a jakby nie patrzeć jestem mamą siedzącą w domu i to od bardzo, bardzo dawna, bo od 7 miesiąca ciąży, a Oliwka ma już prawie roczek ;-).
Więc, jesli nie macie nic przeciwko, to dołączę do Was :-)
Pozdroofka

INNA witaj wsrod nas:tak: tu naprawde sie duzo dzieje;-)

Chcialam was jeszcze zapytac.... ile wczesniej trzeba odstawic tabletki antykoncepcyjne zeby "bezpiecznie" starac sie o dzidzie???Podjelismy z M decyzjie ze do kwietnia/maja fasolka musi byc:-) tylko ze ja sie boje zeby przez te tabletki cos zlego sie nie przydazylo:-(

Mnie lekarz mowil ze musze po odstawieniu tabletek poczekac pol roku zeby zaczac staranka, wiec jesli chcesz w maju zafasolkowac to juz bys musiala odstawic:tak:. Oj jak fajnie szykuje nam sie kolejna formulowa dzidzia;-):-):-)

A ja wszystko juz porobilam pranie sprzatanie obiad juz tez zjedzony. Teraz Kubus ucina sobie poobiednia drzemke a ja z Natalka robimy lekcje z wczoraj bo dzis pewnie znowu jej przyniosa. Nie wiem jak dlugo ja w domku trzymac:confused: goraczki juz nie ma.

Nie nie bylam bo nie umiem jezdzic:-D i do tego nikt nie chce przyjechac kto umie.Na przystankach juz widze ludzi z nartami i deskami a ja nic.Victor nawet sanek jeszcze nie ma ale na weeckend jedziemy do PL to kupie.Tu kosztuja okolo 50 euro i dodatkowo musze dac za oparcie a w Pl tansze oj duzo tansze.Wykozystam sytuacje i kupie odrazu:-)
Co do wlosow to ja nigdy blad nie mialam ale i nie chce:pza to kiedys kilka razy trwala mialam:yes:

A wlasnie Agatka to zalezy od tabletek bo jesli masz nowej generacji to po pierwszych 2 miesiacach mozna juz sie starac:-)Tak mowil mi moj lekarz:yes:

Mnie lekarz mowil ze musze po odstawieniu tabletek poczekac pol roku zeby zaczac staranka, wiec jesli chcesz w maju zafasolkowac to juz bys musiala odstawic:tak:. Oj jak fajnie szykuje nam sie kolejna formulowa dzidzia;-):-):-)

:szok::szok::szok::szok: pol roku:szok::szok: matko tak dlugo to cholersto moze zaszkodzic??:crazy::no: wsyztskie macie taki informacje o tym? kur.... nie moge dostac sie do mojego lekarza mowi ze wsyztkie terminy maj zajete...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bez sensu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie nie bylam bo nie umiem jezdzic:-D i do tego nikt nie chce przyjechac kto umie.

Kochana juz do ciebie jade i z mila checia cie naucze jezdzic:happy:

reklama
A wlasnie Agatka to zalezy od tabletek bo jesli masz nowej generacji to po pierwszych 2 miesiacach mozna juz sie starac:-)Tak mowil mi moj lekarz:yes:

To sa tabletki yasminelle, jak przepisywala mi gin je jakis rok temu to wtedy ponoc byly najnowzsze i najlepsze, ale teraz to nie wiem....... nawte nie wiem od czego to zalezy ile wczesniej trzeba odstawic...:-(a tak strasznie boje sie komplikacji przez nie ze teraz nie bardzo wiem co mam robic.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry