reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha ja mam takie różne płyty z tych serii edukacyjnych właśnie . Zaczęłam od First Impressions- Ucz się z rodzicami, potem piesek Puppy a teraz Mądry maluch. Często szukam w kioskach tekich edukacyjnych rzeczy. Nauczyłam się bo Madzi logopeda kazał kupować.
Czarna83 śliczne są twoje córeczki:tak:
Asiulinka oj wypoczynku życzę no i żeby chłopcy się uspokoili:tak:

reklama
witam sie

ja dziś miałam noc pt"mega wzdęcie" godzine spałam, godzine masowałam i tak do rana - do pierwszej kupy...
moje zadanie na dzis : zrobic nalesniki na obiad... i chyba sie od razu za nie zabiore, bo pewnie bede miala osiem przerw... mikuś cos niespokojny...
czy to prawda ze dzieci mogą miec temperature do 37,5 stopnia i jest ona uznawana za normę??

szkoda ze o sepsie robi sie znów głośno...

ściskam mocno...

Witam wszystkie Mamusie.
Jakoś nie wpadłam wcześniej na pomysł, aby tu zaglądnąc, dopiero dzisiaj mnie natchnęło, a jakby nie patrzeć jestem mamą siedzącą w domu i to od bardzo, bardzo dawna, bo od 7 miesiąca ciąży, a Oliwka ma już prawie roczek ;-).
Więc, jesli nie macie nic przeciwko, to dołączę do Was :-)
Pozdroofka

Witam was kochane

Jak slysze o tej sepsie to mnie ciary przechodza po plecach:crazy: nie wiem czemu ale strasznie boje sie tej choroby....

Alez wasze szkraby sa piekne, te oczy Madzi........ normalnie mogla bym siedziec przed kompem i wpatrywac sie w nie:-D Klavell takie piekne ciemne wloski:happy:
Maja jak zwykle strzela zabojcze miny do zdjecia:-D

Pycha bardzo ladnie ci w tym kolorku

Czarna zycze podjecia dobrej decyzji i wytrwalosci, sciskam mocno.

hmmm... mialam cos jeszcze komus napisac:confused::confused::confused::confused: sama nie wiem...:confused::confused:

Chcialam was jeszcze zapytac.... ile wczesniej trzeba odstawic tabletki antykoncepcyjne zeby "bezpiecznie" starac sie o dzidzie???Podjelismy z M decyzjie ze do kwietnia/maja fasolka musi byc:-) tylko ze ja sie boje zeby przez te tabletki cos zlego sie nie przydazylo:-(

Inna cześć kochana:-):-):-)Buziaki duże:-):-)
Pycha ślicznie wyglądasz:-)
Reniferku miłego smażenia:-D
Lolo pisze ze mną:-)

Wlasnie spojrzalam na nasz "kalendarz mam siedzacych w domu" i dowiedzialam sie ze juz w ta sobote Czarna bierze slub koscielny...alez to przelecialo, dopiero pamietam jak mowiala ze date zaklepuje:szok:. A tak wogole ona zaglada tu jeszce czasem?mnie ostatnio dosc dlugo tu nie bylo wiec dlaego nie wiem.

reklama
Agatka ja pierwszy raz na taki sie odwazyłam, bo zawsze miałam jasne, kiedys tez z rudymi i czerwonymi odcieniami eksperymentowałam, ale takiego ciemnego to nigdy nie miałam, sama jestem jeszcze w szoku :szok::-D chodze co chwile do lustra i patrze czy to ja czy nie ja :-D

Do góry