reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nio pobuszowałam, blogi pouzupełaniałam, tylko z siorką nie mogę pogadac bo non stop na kablu wisi:no: Byłam dzisiaj znów u lekarki z małymi i ja się po prostu załamac mogę:zawstydzona/y: Okazuje się że oboje mają początki zapalenia oskrzeli. Co to za cholerstwo im się przyplątało:angry: Antybiotyki i w czwartek do kontroli. No Madzia już na dobre sobie chodzi i w przychodni miałam tak, że Adrianek w jedną stronę a Madzia w drugą. Ja nie wiem że wszystkie bąble tak grzecznie siedzą a moje diabliki jak ze smyczy spuszczone biegają.:-D Adrianek to wszystkich ubawił bo wziął ze sobą zabawkowy sprzęt lekarski: okulary, statoskop i strzykawkę i tak chodził po poczekalni:sorry2: Mam nadzieję że będzie już lepiej bo w sobotę mam gości urodzinkowych!
a to moje łobuziaczki ukochane!:laugh2:

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry Dziewczyny:-)Mój mały nawet nieżle spał ale rano nie było światła, bo sąsiedzi przekręcili do korki.Jeszcze nie do siebie tylko do innej sąsiadki, pewnie żeby nas skłócic ale im się nie udało.Mieliśmy takie przypadki więc korki opisane:-)Dziś obudziłąm się o 5 bo zapomniałam czy budzik nasatwiłam ale dzięki temu po chlebek o 6 poszedł mój M:-)Nie ma tego złego;-)
Iwonka2006 szkoda dziewczyny...Najgorsze jest to,że nie jesteś w stanie uchronić dzieci przed sepsą na 100%:-:)-(
Klavell Córa prześliczna:-)Ślicznie główke podnosi a Lolo pogadanke do niej strzelił;-)
Czarna tule Cię mocno.
Sikoreczka Twoja córa to mnie na kolana rzuca.Jej oczy mnie hipnotyzują:-)

Dzieńdobry tyle czytania było,że dopiero dotarłam.
Czarna83 przykra sprawa ale aby było dobrze potrzeba jest starań dwojga a nie jednego.

Dzien dobry. Moj M tez wczoraj Dzien Niepodleglosci ogladal. Ja niestety nie dalam rady zaraz jak Kuba usnal to i ja padlam.

CZARNA bardzo ci wspolczuje sytuacji z M. Tule mocno:tak:

KLAVELL Hanifka jest boska :tak:

SIKORECZKA biedne te twoje dzieciaczki - duzo zdrowka dla nich:tak:

reklama
witam

u nas trochę się przejaśniło, bo od rano mgliście było i przy tym tak szaro i buro

czarna mam nadzieje ze sobie to jakos poukładacie, żeby dla ciebie i dzieciaczków było najlepiej, trzymaj się dzielnie :-)

klavell sliczne zdjęcia :tak:

sikoreczka zdówka dla dzieciaczków :-) a Madzia sliczne ma oczka, zreszta braciszek tez mały przystojniak :tak:

Leika a co z toba ostatnio mało do nas zaglądasz???

a ja wczoraj zafarbowałam włosy na jasny brąz, dodoam, ze prędzej miałam bardzo jasny blond [URL=www.fotosik.pl][/URL]

Do góry