reklama
anaconda27
styczniówka2006
A my już po kąpaniu i po kolacji, jeszcze tylko mycie ząbków (w między czasie "Na wspólnej)i zaraz jak się skończy to kładę małą spać. Całe szczęście nie ma z nią problemu i sama grzecznie zasypia
a tu moje dziecko sie meczy podnoszac glowke Wrzuta.pl - Hanifka podnosi glowke
OTO MOJA RODZINKA
Z mama i tata
Z babcia i dziadkiem
(rodzice mamy)
Z wujkiem i ciocia
(brat taty i siostra mamy)
OTO MOJA RODZINKA
Z mama i tata
Z babcia i dziadkiem
(rodzice mamy)
Z wujkiem i ciocia
(brat taty i siostra mamy)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Leika to musialo byc naprawde cos niue miulego....
A moj zaczal wlasnie ogladac Dzien Niepodleglosci na polsacie,fajny ten film.A wasi co porabiaja? Ja mam teraz kompa wolnego chociarz
A moj zaczal wlasnie ogladac Dzien Niepodleglosci na polsacie,fajny ten film.A wasi co porabiaja? Ja mam teraz kompa wolnego chociarz
sikoreczka79
Fanka BB :)
Klavell ależ ci ślicznotka rośnie słodziutkie dzieciątko.
Czarna83 przytulam mocno!
Iwonka mój M właśnie padł na łóżko i odpłynął, ale się wcale nie dziwie w nocy bardzo Adrian płakał, budził się, spac nie chciał i mój z nim się męczył. W tym jest kochany. Od kiedy się Magdusia pojawiła to on przejął nocne pobudki Adrianka.
Czarna83 przytulam mocno!
Iwonka mój M właśnie padł na łóżko i odpłynął, ale się wcale nie dziwie w nocy bardzo Adrian płakał, budził się, spac nie chciał i mój z nim się męczył. W tym jest kochany. Od kiedy się Magdusia pojawiła to on przejął nocne pobudki Adrianka.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sikoreczka przeczytalam twojego posta mojemu mezowi,i powiedzial: U nas tez tak bedzie jak sie malenstwo urodzi......ha ha trzymam go za slowo...
reklama
Witam i zaraz zmykam.;-)
Dzieciaczki juz spia, mezulek lezy juz w lozeczku, a ja zaraz szybciutki prysznic i dolanczam do nich. Ale musialam jeszcze tu zagladnac...:-)
Czarna strasznie mi przykro z powodu twojej sytuacji. Moze nie wszystko jeszcze skonczone? Ale wierze, ze podejmiesz dobra decyzje. Pzrytulam mocno!
Klavell Super zdjecia. Corcia sliczna i ile ma wloskow! Moj to lysolek maly.:-)
Iwonka oby maz dotrzymal obietnicy.
Renifer na pewno miedzy Toba a Twoim mezem bedzie lepiej. To takie przejsciowe. (oby!) W koncu on tez musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. Byleby nie za dlugo sie przyzwyczajal!
A teraz juz udaje sie na zasluzony wypoczynek. Dobranoc i slodkich snow Wam zycze.
Dzieciaczki juz spia, mezulek lezy juz w lozeczku, a ja zaraz szybciutki prysznic i dolanczam do nich. Ale musialam jeszcze tu zagladnac...:-)
Czarna strasznie mi przykro z powodu twojej sytuacji. Moze nie wszystko jeszcze skonczone? Ale wierze, ze podejmiesz dobra decyzje. Pzrytulam mocno!
Klavell Super zdjecia. Corcia sliczna i ile ma wloskow! Moj to lysolek maly.:-)
Iwonka oby maz dotrzymal obietnicy.
Renifer na pewno miedzy Toba a Twoim mezem bedzie lepiej. To takie przejsciowe. (oby!) W koncu on tez musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. Byleby nie za dlugo sie przyzwyczajal!
A teraz juz udaje sie na zasluzony wypoczynek. Dobranoc i slodkich snow Wam zycze.
Podziel się: