ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej.
No co Wy dziewczyny ja codziennie piję kawę ze smalcem ;-), a tak poważnie to fujjjjj.
U nas szaro ale wcale nie tak zimno więc jak tatuś wróci wyciągnę go na rodzinny spacer bo wygląda na to że faktycznie tydzień dla rodziny się zanosi .
Ja na obiad leczo z kabaczka gotuję, a gulaszowa u mnie to rzadszy gulasz z większą ilością warzyw ( fasolka szparagowa, papryka, groszek, marchewka, por ), nie źle jak na skończenie tech. gastronomicznego, co nie
Moje dzieciaczki jeszcze trochę chrumkają ale juz odpukać lepiej się czują.
A świętami się nie smuć bo u nas też zanoszą się bez śniegu, podobno ma być odwilż i to dokładnie w wigilię. Oby się nie sprawdziło.
Przed użyciem zapoznaj się z ulotką lub zapytaj Vici
A Dawidek zaczyna gaworzyć , ale fajnie bo teraz zaczepia Majkę
No co Wy dziewczyny ja codziennie piję kawę ze smalcem ;-), a tak poważnie to fujjjjj.
U nas szaro ale wcale nie tak zimno więc jak tatuś wróci wyciągnę go na rodzinny spacer bo wygląda na to że faktycznie tydzień dla rodziny się zanosi .
Ja na obiad leczo z kabaczka gotuję, a gulaszowa u mnie to rzadszy gulasz z większą ilością warzyw ( fasolka szparagowa, papryka, groszek, marchewka, por ), nie źle jak na skończenie tech. gastronomicznego, co nie
Moje dzieciaczki jeszcze trochę chrumkają ale juz odpukać lepiej się czują.
Oj jak mi się ciepło zrobiło jak czytałam twojego post, wrzuć nam jakieś ciepłe słoneczne fotki .Dzieki dziewczyny
Vici wiesz, ja mialam taki kociol w domu, ze okazalo sie, ze faktycznie pozostalo wiele rzeczy, ale na szczescie szwagierka do polski jedzie w grudniu to wszystko nam przywiezie
:-):-):-)
Powiem Wam, ze warto bylo sie przenosic, chocby dla wspanialego klimatu. Teraz w listopadzie chodzimy w krotkim rekawku i pocimy sie jak myszy . Tylko swieta bez sniegu beda dziwne.
Tesknie strasznie za rodzicami, ale trudno, slowo sie rzeklo
A świętami się nie smuć bo u nas też zanoszą się bez śniegu, podobno ma być odwilż i to dokładnie w wigilię. Oby się nie sprawdziło.
Majka tez pije actimele, wręcz je uwielbia , w zeszło zimę piła i nie zachorowała . A teraz wyszedł nowy smak brzoskwiniowo-miodowy.Witam i zdrowka zycze chorowitka!
U nas odpukac zadnego przeziebienia nie ma.Oby tak dalej.Jakos sie wszyscy trzymamy i pijemy actimel
Pycha ja wiem tez ze buraka wlasnie sie tak z burakiem tez robi A syropek z cebulki zawsze dobry.Ja jako dziecko dostawalam tez syrop z szyszek takich malutkich....
Ja też nie wiedziałam .Jak to nie wiedzialyscie po rzadnym syropie nie mozna jesc i pic przez jakis czas a minimum to te polgodzinki.Syrop z cebuli to moze domowy sposob ale lekarka mi kiedys powiedziala,ze nawet te domowe sposoby musza miec jakis czas dzialania a nie wyplukiwanie ich po momencie bo np nie smakuje.To teraz juz wiecie:-)i prosze sie stosowac
Przed użyciem zapoznaj się z ulotką lub zapytaj Vici
A Dawidek zaczyna gaworzyć , ale fajnie bo teraz zaczepia Majkę