reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.
Pare dni mnie nie bylo i troche stronek do nadrobienia bylo. Ale przeczytalam ostatnie dwie.:baffled: Tesciowa juz pojechala. Fajnie nawet bylo, bo troche odpoczelam, ale z drugiej strony od poniedzialku znow Grzes bedzie musial sie oduczyc, ze jest noszony na rekach.
Witam.

Jędrek spał dziś do 10:45 :szok: już sparawdzałam czy nie ma gorączki, ale nie ..... musiał się chłopaczyna wyspać i super. Wstał taki zadowolony, z buziuli uśmiech mu nie schodził.

Wróciliśmy z zakupów, w sumie jest ciepło, tylko jakoś tak szaro, buro :baffled: teraz czeka mnie sprzątanie.... oszaleję, wiecznie sprzątam i wiecznie jest bałagan :baffled:
Sewa ale Ci dobrze!:tak: Maciek nie wiem co by musialo sie stac, zeby wstal po 9. A ja tak lubie dlugo spac.:sorry2: A balagan to ja tez nie umie sie pozbyc.;-) Co posprzatam, to Maciek na nowo naznosi zabawek.:wściekła/y: Ale taki juz nasz los...

Ewcia powodzenia w tworzeniu dzidziusia.:tak: oby tym razem sie udalo! No i udanej imprezki!

Aniab masz super coreczke.:tak: Mnie tez by sie taka przydala, bo nie chce mi sie ruszyc moich 4 liter i sprzatnac.:baffled: Ale co tam w koncu to mieszkanie ma sluzyc nam, a nie odwrotnie.;-):-D

Asiulinka swoją drogą masz fajna teściową Moja by tyle nie wysiedziałą To typ który cały czas musi być w ruchu , coś musi mieć do robotya poza tym myślę że jest zbyt bardzo uzależniona od towarzystwa swoich sióstr. ale nie narzekam . Gdyby moja chciała mnie odwiedzić na dłużej oj ciężko by było:no::dry:
Ewcia mojej imprezy:tak:
Anaconda mężczyżni tak mają niestety jedyny sposób na nich niech sami sprobują jak to jest Mojemu też od czasu do czasu włancza się " wiem lepiej," i psuje tym krew jak mało kiedy:dry:
Aniab kiedy moja będzie pomagać sprzątać? Oby chciała :sorry2::confused:

Tak Dziewczyny, wszystko to prawda, dokładnie tak jak piszecie tak to właśnie wygląda. Rozmawiałam z Nim, z jednej strony by chciał żeby właśnie nie zostać samym na "starość", a z drugiej właśnie mówi że teraz czas na nas.
Troszkę mi smutno, nastawiłam się już bardzo, szczególnie kiedy była u nas męża siostra z 3mies. maluszkiem. Wtedy widział i przypomniało Mu się chyba że nie ma już przez jakiś czas spokojnych, przespanych nocy, i w sumie to tylko kupki, ulewania, i spanie....i inne problemy mieszane uczucia ma ten mój mąż.
Wszystko to przeszliśmy 2 x , Teraz kolej na nas.
Ale bardzo Wam dziękuję za wszystko.

Cloe ani się obejrzysz jak twoja pannica wyrosnie:tak:
A moje dopiero się kąpią:tak:Dziś mamy poślizg bo mały niedawno wstał- uciął sobie drzemkę a jak się spytałam czy będzie teraz siedzieć do północy to powiedział że tak:-D:szok:Czeka mnie siedzenie do późna

Czesc Dziewczyny! Czytam Co U Was A W Tle Slysze Relacje Z Meczu. Macie Naprawde Zawrotne Tempo, Strasznie U Was Duzo Sie Dzieje. U Nas Zima Ruszyla Pelna Para, Jest Mrozno I Duzo Sniegu, Jutro Wyruszam Z Dziewczynkami Na Dwor Bo Juz Dawno Bylysmy Na Pozadnym Spacerku. Pozdrawiam Serdecznie!

Witam u nas mecz nie leci bo my nie lubimy piłki nożnej:-p
Oj z tym sprzątaniem:-) u nas Victor już sam zaczął sprzątać i jestem w :szok:Rano wywala skrzynkę na podłogę a przed południową drzemką wszystko wraca do środka i wtedy wiem kiedy jest zmęczony.Ale to trwa dopiero 4 dni ciekawe kiedy mu się znudzi:confused:
Padam już na twarz więc uciekam,dobranoc wszystkim.

To Jeszcze Raz Ja. Jesli Chcecie Zobaczyc Moje Skarby To Zajrzyjcie Do Galerii Na Bb, Tytul Albumu To Moje Skarby. A I Przy Nicku Tez Sie Powinno Pojawic Zdjecie, Mam Nadzieje :-).

reklama
Do góry