Dzień dobry :-) U nas zimno i śnieg leży. Myślałam żeby wziąśc dzieci na sanki ale kaszleli w nocy:-( Ja się załamie:-( Już drugi tydzień na lekarstwach i poprawy brak, nic tylko płakac
już nie wiem co mam z nimi robic, chyba mnie znów w poniedziałek czeka wizyta u lekarza
Jedno jest dobre że są "czyści" osłuchowo i nie gorączkują.
No ale mam też malutki sukcesik
Madzia już dwa dni wytrzymała bez cycusia
W nocy i rano po obudzeniu jeszcze pije, ale przynajmiej dniówki są już bez
Trochę mi awantury robi jak przy komputerze siedzę no i cały dzień w golfie chodzę
Ewcia trzymam mocno kciuki;-)
zdrowka ochana dla was,,u na stez tak bylo,,kaszel chyba z 3 tygodnie,,no,ale jak mojed ziecko sie podleczylo,to z peckola znowu przynioslo chorobe,,no i takw kolko...
nie dizekuje za trzymanie kciukasiow...
ewcia tio pewnie cieszysz się że mąz w domu?
;-)
nom ciesze,bo 5 tyg czekalam na niego,,ale on tylko na tydzien,,potem jak swieta beda to bedzie 2 tyg,,potem na jedne jedzie i wyjazd w góry,juz sie doczekac nie moge;-):-)
..
a tak wogole to ja ide mys glowe,bo dzisiaj mykamy na 30-ste urodzinki kumpla naszego,,robi dużą imprezke,,no jade na maisto kupic mu prezenta-portfel skórzany,jego żona mi powiedizała,ze by mu sie przydał,bo jego sie rozpadł...potem po kwiaty do mamy jade...no i po 16 jade na imprezke,,a jade do miejscowosci gdzie tesciowa mieszka-
...a ona juz ze my imprezy w glowie itp,,szkoda gadac,,to ansze zycie niech sie nie wtrynia,,,
;-)
no,ale ja mus jeszcze pr klasowe sprawdzic,bo wroce po imprezie jutro wieczorem,,a w pon na 8 rano...
no i weekend zalatany cały bede miała....
ide głowe myć,,,,wogole to pranie robie,,juz drugie,,,,bzz.ile roboty...a lenia mam neiziemskiego..