reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wiem jak to jest mozliwe ale stalo sie.Wiem dokladnie to kiedy zaszlam bo mielismy jakies spokojne dni Jacek dlugo pracowal a potem byl wykonczony ale pewien dzien saszalelismy a na 2 dzien @ normalnie dostalam.Mysmy sie nie starali o dzidzie po prostu samo wyszlo.Potem bylismy na imprezie i tylko ja bidulka chorowalam jak nie wiem.A po miesiacu wyszlo szydlo z worka:-DRozmawialam z ginem na ten temat,ze tylko ten dzien mi pasuje i on powiedzial,ze to jest mozliwe.Mozna zajsc w kazdym w sumie dniu cyklu ale w plodne jest najwieksza szansa.Czyli wychodzi na to ,ze dzidzie mozna robic 365 dni w roku:-D:-D
no to super,,haha pocieszyłas mnie i jest szansa zajścia wtym roku,haha,,,tlyko czy sie uda...
ide niamka zrobic...

reklama
Dzień dobry :-) U nas zimno i śnieg leży. Myślałam żeby wziąśc dzieci na sanki ale kaszleli w nocy:-( Ja się załamie:-( Już drugi tydzień na lekarstwach i poprawy brak, nic tylko płakac:frown: już nie wiem co mam z nimi robic, chyba mnie znów w poniedziałek czeka wizyta u lekarza:angry: Jedno jest dobre że są "czyści" osłuchowo i nie gorączkują.:sorry2: No ale mam też malutki sukcesik:tak: Madzia już dwa dni wytrzymała bez cycusia:-D W nocy i rano po obudzeniu jeszcze pije, ale przynajmiej dniówki są już bez:blink: Trochę mi awantury robi jak przy komputerze siedzę no i cały dzień w golfie chodzę:-p
Gosiaczku przytulam mocno, nie pozostaje nic innego jak poważna rozmowa z mężem:tak:
Shadydobrze że się mały zaaklimatyzował:-)
Ewcia trzymam mocno kciuki;-)

Witam dziewczyny Do porządków pora się brać ale niestety mam takiego lenia że masakra, nawet prania nie chce mi się robić . czytaj władowąc brudne rzeczy do pralki i nastawić ja:sorry2:a trzeba by było bo dom straszy odwiedzają nas znajomi a jutro ciotka przyjeżdza:rofl2:
Gosiaczek dobrze że mąz odkrył że ma wątpliwości teraz a nie wtedy jak by było już "po ptokach" a wątpliwości maja to do tego że jeszcze wiele może się zdarzyć nie nie jest straconego;-)
ewcia tio pewnie cieszysz się że mąz w domu?:tak:;-)
Vici j abeą cjuż w ciąży z Julką miałam normalną miesiączkę a następna już krótsza powtórzyła si po dwóch tygodniach . Nie zakadałam że jestem w ciąży bo stwierdzono u mnie tzw zespół policystycznych jajników i zakładałam że będe miałaz tym problem a okazuje się że problemu żadnego:rofl2:
Dobra uciekam Musze wkońcu brac się za odgruzowanie:dry:

Dzień dobry :-) U nas zimno i śnieg leży. Myślałam żeby wziąśc dzieci na sanki ale kaszleli w nocy:-( Ja się załamie:-( Już drugi tydzień na lekarstwach i poprawy brak, nic tylko płakac:frown: już nie wiem co mam z nimi robic, chyba mnie znów w poniedziałek czeka wizyta u lekarza:angry: Jedno jest dobre że są "czyści" osłuchowo i nie gorączkują.:sorry2: No ale mam też malutki sukcesik:tak: Madzia już dwa dni wytrzymała bez cycusia:-D W nocy i rano po obudzeniu jeszcze pije, ale przynajmiej dniówki są już bez:blink: Trochę mi awantury robi jak przy komputerze siedzę no i cały dzień w golfie chodzę:-p
Ewcia trzymam mocno kciuki;-)
zdrowka ochana dla was,,u na stez tak bylo,,kaszel chyba z 3 tygodnie,,no,ale jak mojed ziecko sie podleczylo,to z peckola znowu przynioslo chorobe,,no i takw kolko...
nie dizekuje za trzymanie kciukasiow...

ewcia tio pewnie cieszysz się że mąz w domu?:tak:;-)
:dry:
nom ciesze,bo 5 tyg czekalam na niego,,ale on tylko na tydzien,,potem jak swieta beda to bedzie 2 tyg,,potem na jedne jedzie i wyjazd w góry,juz sie doczekac nie moge;-):-):-p..

a tak wogole to ja ide mys glowe,bo dzisiaj mykamy na 30-ste urodzinki kumpla naszego,,robi dużą imprezke,,no jade na maisto kupic mu prezenta-portfel skórzany,jego żona mi powiedizała,ze by mu sie przydał,bo jego sie rozpadł...potem po kwiaty do mamy jade...no i po 16 jade na imprezke,,a jade do miejscowosci gdzie tesciowa mieszka-:crazy:...a ona juz ze my imprezy w glowie itp,,szkoda gadac,,to ansze zycie niech sie nie wtrynia,,,:tak:;-)
no,ale ja mus jeszcze pr klasowe sprawdzic,bo wroce po imprezie jutro wieczorem,,a w pon na 8 rano...
no i weekend zalatany cały bede miała....

ide głowe myć,,,,wogole to pranie robie,,juz drugie,,,,bzz.ile roboty...a lenia mam neiziemskiego..:-p

Witam:-)U mnie pochmurno...Dzis po obiedzie jedziemy do Bajlandi z Vanesska,niech sie wyszaleje.JUz widze jak sie bedzie cieszyc:tak::-):-):-):-)

Shady super ze sie odezwalas,i ze sie uklada wszystko! Mam nadzieje ze sie tam super urzadzicie na swoim:-)Zagladaj do nas czasem:tak:
Gosiaczek przykro mi....napewno sie juz nastawilas na kolejne macierzynstwo a tu klapa:-(Moze jeszcze sprawa nie jest przesadzona....
Vici no w sumie to jeden typ butow przewazal,tylko mojemu sie nie podobaja z koleji:dry:
Ewcia to do roboty:-pmoze sie uda....:-)
Ania138 jak nastroj dzis u ciebie....awatarek smutny masz:confused:

Ja też miałam się wziąć do roboty a poszłam do teściowej i zrobiła mi śniadanie i się zasiedziałam:rolleyes:Matek właśnie poszedł spać to będę mieć spokój i może teraz posprzątam. Ale najpierw kawa:wink:Każdy pretekst dobry byle odwlec sprzatanie:-D
Iwonka2006 no to masz trudny orzech do zgryzienia które wybrać żeby mężowi się podobały;-)
Shady fajnie że Alanek się czuje tam dobrze a tego oceanu to mi się też chce:tak::-D
Ewcia głowa do góry jak nie będziecie o tym myśleć to się na pewno przytrafi :tak:
Sikoreczka moja Madzia też kaszle od 3 tyg, osłuchowo jest dobrze i nie ma gorączki tylko ten cholerny kaszel ją meczy:wściekła/y:
Cloe powodzenia w odgruzowywaniu;-):-D

A ja juz po zakupach ale zimno na dworku. Na dodatek Kuba mi na tych zakupach usnal i teraz rozrabia a ja mialam nadzieje ze usnie jak wroce do domu to spokojnie posprzatam. Dzis przyjezdzaja moi rodzice to trzeba mieszkanko ogarnac.

EWCIA staraj sie staraj - trzymam kciukaski za szybkie zafasolkowanie:tak:.

Pamietam jak moja babcia opowiadala, ze normalnie miala miesiaczke i zaczela tyc i zatrzymala jej sie w koncu ta m-czka i poszla do lekarza no i ten jej powiedzial ze jest w 5 miesiacu:szok:. Przez 5 miesiecy ciazy normalnie miesiaczkowala i nie wiedziala ze dzieciatko nosi pod serduszkiem. Tak wiec wszystko jest mozliwe:tak:

Dobra lece sprzatac bo nawet jeszcze lozka nie zlozylam:zawstydzona/y: a tak mi sie nie chce ze szok ale mus to mus

reklama
słuchajcie potrzebuję rady, bo juz mnie normalnie szlag trafia na nasza poczte, wysyłam paczki priorytetem i one wogóle nie dochodza na czas, dwie wysłałam tydzien temu i jeszcze nie dotarły, a reklamację można składać dopiero po 2 tygodniach, nie wiem można jakies zażalenia składac czy coś w tym stylu?????

Do góry