reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Klavell ale fajnie miałaś:-) Też bym się gdzieś przeszła ale żeby moje dzieci któraś babcia zechciała nam zostac z dziecmi:dry: No nic narazie muszę pomarzyc albo na zmianę z mężem wychodzic. Wczoraj dołek złapałam to mnie mężu wygonił z domu i wróciłam sobie z płaszczem na zimę. Fajnie się wyrwac choc na chwilkę:-p

reklama
A my bylismy w koncu w tej bajlandi choc jest przereklamowana w necie ale i tak dziecko bylo zadowolone.Chetne cioteczki zapraszamy na bloga do Vanesski na foteczki z dzisiejszego wypadu

Blog vanessa na www.smyki.pl

Sioreczka to moze czesciej taki dolki by ci sie przydaly,i moze teraz maz cie wygoni na wypad do spa :)
Klavell no wy tez super dzien spedziliscie :) Pozazdroscic:)
Ania138 tak ladnie ci Dawidek spi ? Super masz :)

A faktycznie pusto dzis tutaj..........

HEJ

klavell ale fajnie mieliscie :-)

sikoreczka tez bym chciał, zeby mąz mnie wysyłał na taka poprawe humoru :-)

iwonka byłam na blogu, fajne zdjęcia

a my dziś spędzilismy fajny dzien, pojechalismy na zakupy, Darek kupił sobie w końcu zimowe buty, potem poszlismy na "kulki", niestety nie mieliśmy aparatu, ale podobnie to wygląda jak w bajlandii na zdjęciach u iwonki, ale napewno duuuuuużo mniejsze, ale wazne że mała fajnie sie bawiła i na koniec pojechalismy na pizze :tak:

KLAVELL ale Twój mąz miał cudowny pomysł!
IWONKA fajne foteczki!

ja dzis byłam z mikim i mezem na zakupach - to były pierwsze nasze wspólne... mały był taki grzeczny ze jeszcze obiad zaliczyliśmy... potem dowiedziałam sie ze maz kupił stary autobus - ikarus i tym autobusem w trójke troche sobie pojezdzilismy... a w domu miki dał czadu... znów go wzdeło... wprawdzie zrobil jedną kupke, ale to jeszcze jest za mało... kwili przeze sen a ja go masuje...
w wolnej chwili wziełam gorąca kąpiel... ah, jaka cudowna niedziela...

Witam. Ja dziś też wzięłam wychodne:-DPojechałam do mamy na obiadek i tam posiedziałam i się poleniłam. Teraz sobie czytam co u was ale widzę że niewiele waszego pisania tu było:tak:
Sikoreczka ja też chcę tak sobie poprawić humorek:tak:Ale m się nie domyśli:no:
Klavell ale fajną zabawę mieliście a Hanifka wygląda jak laleczka:tak:

Ja tu z dusza na ramieniu zaglądam a tu nawet stronka nie przybyła :confused:.
My ostatecznie też z domku wybiliśmy na kawę do mojej mamy :tak:, wcześniej przyszła teściowa :baffled: , a potem koleżanka z córką, czyli niedziela udana jak u każdej z Was :tak: widzę ( czytam ;-) ).
klavell fajowo kat sobie dzieciństwo przypomnieć :tak:
sikoreczka to mąż miał gest :tak:
Iwinka no ja sama jestem zaskoczona i boję sie zapeszyć ale tak sypia, a majka to tak zaczęła dopiero po skończeniu dwóch lat.
Zdjęcia bardzo fajne, ciekawa jak jest w tym u parku nas?

Witam.
Iwonka ja wchodzę na bloga bez problemu i notkę też zostawiłam oczywiście:-)
Klavell fajowo mieliście.My na szczęście mamy też wypady sami ale tylko w PL bo tu brak rodziny i kogoś z kim mogłabym bezstresowo Victorka zostawić.
Hmmm i co tam miałam jeszcze..............:confused:

Iwonka ja też normalnie na bloga weszłam:tak:
A ja uciekam do łózia bo moje maluchy spią w końcu. Idę pooglądam jeszcze seriale niedzielne i pewnie na nich zasnę:-DDobranoc

reklama
No i już koniec dnia. A ja dzisiaj nic nie zrobiłam:baffled: Podłoga się lepi, bo niunia nauczyła się sama pic a największą frajdę jej sprawia trząchanie kubeczkiem. W takich momentach nawet niekapki kapią:-( Pies się strasznie leni i muszę go kąpnąc. A Madzia dziś nie dała, krok w krok za mną i najlepiej łapkę do biustonosza.:sorry2: Robiłam drugie danie i mąż się zajmował chwilę dziecmi. Zawołali mnie po coś, zrobiłam im i patrzę a Madzia coś mieli w buzi. Wiecie co miała? 3 centymetrową śrubkę :szok::szok::szok: Nie ma to jak pilnujący tatuś:no: Dobrze że zauważyłam bo byśmy jeszcze na ostrym dyżurze wylądowali:dry:

Do góry