reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Już mam całe mieszkanko wysprzatane. Szukam pomysła na pysze ciasto co nie zawiele przy nim trzeba robić:-DTaka wygodna jestem.A moze znów się córką posłużę i ona coś upiecze?
Pycha mam już odpowiedź na twoje pytanie.:tak:Jeśli to paczka zagraniczna to może iść tak długo. Natomiast jeśli jest to paczka krajowa możesz napisać do głównego dyrektora ale lepiej jest poczekać i złożyć reklamację:-)

reklama
Witam.

Jędrek spał dziś do 10:45 :szok: już sparawdzałam czy nie ma gorączki, ale nie ..... musiał się chłopaczyna wyspać i super. Wstał taki zadowolony, z buziuli uśmiech mu nie schodził.

Wróciliśmy z zakupów, w sumie jest ciepło, tylko jakoś tak szaro, buro :baffled: teraz czeka mnie sprzątanie.... oszaleję, wiecznie sprzątam i wiecznie jest bałagan :baffled:

Shady witaj i przesyłaj nam trochę ciepełka od siebie :tak: Fajnie, że wszystko Wam się układa. Buziaki przesyłam.

Aniab oj mnie też przydałaby się taka pomoc. Super masz córę :tak:

Gosiaczek może jeszcze mąż zmieni zdanie..... tulę mocno.

Ewcia no to do dzieła kochana..... trzymam kciuki.

sikoreczka trzymaj się..... odcycowanie to ciężka sprawa, ale będzie dobrze.

Pycha moja mama ostatnio wysłała list priorytetem do miejscowości oddalonej o 40 km, szedł 3 dni :szok::szok::szok: myślę, że zwykły szybciejby doszedł :baffled:

No i nie wiem co jeszcze komu miałam odpisywać :confused:

A ja dziś jestem wykończona, nie wiem czemu Majka obudziła się dzisiaj o godz.3 nad ranem i nie spała do godz.6 i jeszcze mój mąż miał do mnie wielkie pretensje że nie chcę małej wziąć do łóżka i że płacze. Ale się na niego wściekłam, myślałam że go zabiję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za to dzisiaj on śpi z małą, zobaczymy jak będzie śpiewał baranim głosem gdy zacznie mu płakać w środku nocy:angry::angry::angry:

Sewa a ja wysłałam list priorytetem do Szwecji do męża i szedł 1,5 dnia:szok:Nie wiem od czego to zależy ale jak narazie nie miałam złego doświadczenia i obym nie miała:tak:Chociaż wiele słyszę...
Anaconda faceci tak mają mój jak córkę urodziłam to nigdy w nocy nie wstał i jeszcze wymagania miał a jak syn się urodził i płakał w nocy to przeżyłam szok:szok:bo wstawał i go nosił.Chyba sie zlitował nade mną bo prawie chodziłam po ścianach taka byłam nieprzytomna:-D

Ja się zawzięłam i mocno pożałuje tego co zrobić, już ja mu dam nauczkę
A codo poczty polskiej to moje paczki priorytetowe dochodzą dość szybko (1-2 dni), ale raz paczka mojego męża szła ponad tydzień. I po co to mówić i zachwalać że niby priorytetem to szybciej. A jak raz wysłałam paczkę do Włoch do siostry to szła 3 dni

Ja juz posprzatalam ale az wszystko lsni.

ANIAB gratuluje corci:tak:
ANACONDA masz racje daj mu nauczke;-)

Swoja droga do moich dzieci tez tylko ja w nocy wstawalam i tez M sie czasem zloscil co ja robie a raczej czego nie robie ze dziecko placze. I jednej nocy to on wstal za kare i od tamtej pory nic nie mowil:-D:-D.

Dobra dzis juz uciekam bo niedlugo beda rodzice a do tego czasu jeszcze troche z Natalka lekture przerobimy:dry:

Milego weekendu:-)

hejka..
ja bylam na miescie,prezenta kupila,--portfel za 105zl,,kwiaty juz mam i jeszcze flaszeczke mus zakupic. I to bedzie prezent od dwoch par,a co tam starczy nie....
Ja juz gotowa,nawet paznokcie teraz mi schna i pisze,hhe,,mati je czekoladki-pieniazki,,czekam na szwgaierke,bo ona ma mnie zabrac i rezam tam jedizemy...a chłopy z ryb od razu tam trafią....

:-)Ewcia to do roboty:-pmoze sie uda....:-)
:confused:
no ja tam pracowita w tym jestemmmmmm:-D:tak:;-);-)

:-)
Ewcia trzymam mocno kciuki;-)
nie dziekuje

Ewcia głowa do góry jak nie będziecie o tym myśleć to się na pewno przytrafi :tak:
;-):-D
wiem wiem;-)

EWCIA staraj sie staraj - trzymam kciukaski za szybkie zafasolkowanie:tak:.
s
nie dziekii

....
Ewcia no to do dzieła kochana..... trzymam kciuki.
No i nie wiem co jeszcze komu miałam odpisywać :confused:
nie dziekii

ale tyle was trzyma kciuki ze az sie boje ze trojackzi moga byccc:-D;-);-);-)

buziaki miłego weekendu,,bo ja dopieor jutro wieczorem bede i nawet nie wiem cyz odpisze juterko,,opapaaaa

reklama
Ewcia to udanej imprezy:tak:
A ja czytałam dzieciom i pobawilismy sie troszke.Mały mnie dziś wykończy.Wogóle mi nie daje spokoju i ciągle gdzieś ciągnie:szok:

Do góry