reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Melduję się z rana:-D Właśnie mi dzieci pobudkę zrobiły i nie dały pospać:-(Tak bym chciała zeby w weekend pospali trochę dłużej a nie po 7 budzą:tak:
Iwonka oj zimno tam u ciebie , u mnie na szczęście nie było dziś mrozu więc może się ociepli?Ale zauważyłam że jak jest mróz to dzień ładny a jak nie ma to pada:baffled:
Shady pewnie że pamietamy. Urządzaj się tam i pisz co u ciebie:tak:Jak Synuś się zaaklimatyzował?Zazdroszczę ci tego ciepełka:-)
Gosiaczku przykro że mąż zmienił zdanie ale spróbuj go też zrozumieć.Pewnie przeraża go wizja powrotu do zmieniania pieluszek, nieprzespanych nocy itp tym bardziej ze wasze córki są dorosłe i lada moment wyfruną z gniazdka układać sobie życie:tak:Ja z jednej strony go rozumiem.

reklama
hihihi u nas wszystko w porzadku, ja pracuje, moj maz tez zaczyna prace od poniedzialku, zrobilismy prawa jazdy. Alanek sie zaklimatyzowal, tylko by sie taplal w oceanie :):):) nie wiem nawet czy poczul roznice. Jednoi jest pewne, nauczyl sie wielu slow po angielsku (lapie szybciutko ten jezyk) , ciesze sie, balam sie, ze nie pojdzie mu tak latwo. My tez chodzimy do szkoly na zajecia z angielskiego i to za free. Codziennie, wiec praca plus szkola i nie mam kiedy z wami popisac buuuuuuuu

witam

shady no to super, ze wam sie układa i że Alanek zadowolony :tak: pozdrowionka i przeslij trochę ciepełka :-) a co do języka, to takie maluszki szybko łapią :tak:

gosiaczek szkoda, ze mąz zmienił zdanie :-(

Dzien dobry..
ja niedanwo wstałam.bo tata mnie obudził telefonem.
Mąz na rybach,w nocy pojechał o 4,takze mam czasu na BB.
Bo odkąd wocił chodze jak w zegarku,tzn non stop cos mam do roboty,to gdzies pojechac, i takw kołko,.
A wczensiej to mnie nie było w domu,,wyjechana na wsi byłam.

Ewcia to niespodzianka niczego sobie,super.
no dokładnie...

Ewcia to fajowa niespodzianka :tak:, to może wy też do dzieła :cool2:
no my do dzieła,ale to nie te dni,ja we wtorek @ dostane,,teraz nadrabiamy zaleły miesiąc staranek;-);-):-D

EWCIA kobietko a ty nam sie cos ostatnio opuscilas - malo do nas zagladasz:dry:
nom wiem,,sama nad tym ubolewam

ide kawe zrobic ,,zaraz wracaam

Witam zimnym rankiem.
Shady pamietamy,pamietamy fajnie ze sie odezwalas i ze tak latwo z aklimatyzacja poszlo.Jak wyszlo z pakowankiem wszysko masz co chialas,czy jakies szpargaly juz miejsca nie znalazly na transport;-) Jacie nie moge taka przeprowadzka to masakra organizacyjna ale juz jestescie na miejscu i super.Zycze aby szlo wam tam jak najlepiej i obyscie szybciutko poszli na swoje:yes:
Gosiaczek hmmm no coz sama nie wiem co ci napisac,porozmawiaj z mezem i podpytaj dlaczego zdanie zmienil.Byc moze tak jak dziewczyny pisza przeraza go powrot do pieluch,nieprzespanych nocek,a tesciowa to tez pewnie cos nagadala.Rozumiem twoja zlosc i tule mocno.

Ewcia nadrabiajcie,nadrabiajcie ja zaszlam dzien przed @ wiec moze i wam sie tak uda.
no własnie wiem Vici,bardzo to pamiętam,,dlatego my juz zaczeliśmy staranka,,ile sie tylko da,,,:-D;-);-);-)

Ja mam kawe,ale ide teraz łożko sprzatnąc,ogarnąc sie,Mata ubrać,,no i jajecnzice zacząc robić....

reklama
Nie wiem jak to jest mozliwe ale stalo sie.Wiem dokladnie to kiedy zaszlam bo mielismy jakies spokojne dni Jacek dlugo pracowal a potem byl wykonczony ale pewien dzien saszalelismy a na 2 dzien @ normalnie dostalam.Mysmy sie nie starali o dzidzie po prostu samo wyszlo.Potem bylismy na imprezie i tylko ja bidulka chorowalam jak nie wiem.A po miesiacu wyszlo szydlo z worka:-DRozmawialam z ginem na ten temat,ze tylko ten dzien mi pasuje i on powiedzial,ze to jest mozliwe.Mozna zajsc w kazdym w sumie dniu cyklu ale w plodne jest najwieksza szansa.Czyli wychodzi na to ,ze dzidzie mozna robic 365 dni w roku:-D:-D

Do góry