reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Do tego Majka poślizgnęła się na lodzie i przewróciła prosto w kałużo-chlapę - całe rękawiczki, spodnie i kurtka w błocie, więc musiałyśmy szybko wracać do domu.

:-D:-D:-D moja Majka tez dziś wylądowała w błocie i to prawie na poczatku naszego spaceru, ale potem jak to wyschło, to nie wyglądało tak tragicznie, a dodam, że miała jasną kurtke :no::-D

O jak narazie to te buty mi się najbardziej podobają
414vv%2Bp2V5L._AA280_.jpg

ja coś podobnego mierzyłam u nas w sklepie za 69zł, ale jakoś nie mogłam siezdecydowac, muszę iśc z kimś, kto mi doradzi

reklama
vici ja tez muszę miec cieplutkie, mam jedne takie eleganckie, ale to na sporadyczne wyjścia, bo one są wogóle nie ocieplane i teraz chce coś naprawde ciepluskiego, a te co ja mierzyłam miały zamek z boku

Mnie się wydaje że te buty są z boku na suwak, bo jakoś nie chce mi się wierzyć żeby o tym nie pomyśleli:tak::tak::tak:
Ja też na zakupy lubię z kimś chodzić, a zwłaszcza ze swoją siostrą

Fajnie,że wam się podobają obszukałam tą firmę co robi te buty i się zawiodłam trochę bo są sznurowane widać na innym zdięciu(w ebay tego nie pokazali) hmmmm to jest co sznurować ale i tak chyba przy nich zostanę.Firmę mam już sprawdzoną bo mężusia to jedyna firma która u niego wytrzymuje.Te są całe skórzane a korzuch w środku naturalny:szok:

Ania138 jak ty masz dobrze z ta twoja mama....kochana kobieta.Szkoda ze ja nie mam ,nie mialam pomocy jak urodzilam Vanesske.
No mam, dobrze że ona już się nauczyła nie wtrącać tylko pomagać :tak:

A my wróciłyśmy niedawno ze spacerku, mroźno u nas jak diabli. Do tego Majka poślizgnęła się na lodzie i przewróciła prosto w kałużo-chlapę - całe rękawiczki, spodnie i kurtka w błocie, więc musiałyśmy szybko wracać do domu. Kupiłam dziś gazetę super niani i popołudniu będę miała co poczytać:tak::tak::tak:
To jak cos ciekawego przeczytasz to nam napisz :tak:

ja coś podobnego mierzyłam u nas w sklepie za 69zł, ale jakoś nie mogłam siezdecydowac, muszę iśc z kimś, kto mi doradzi
A w jakim sklepie? Jakimś typu CCC lub coś podobnego, bo mi się bardzo podobają a też mam tylko na szpilce a teraz z dwójką to nie bardzo na spacer po tych wertepach :-D

Też mi się wydaje że mają a przynajmniej powinny mieć zamek, teraz tak robią :tak:

Hejka ja tez wrocilam juz ze spaceru zakupow i od lekarza w jednym. Maly na szczescie osluchowo w porzadku a ten kaszel zrobil sie z tego ze wszystko z noska splywa do gardelka wiec tylko dostal kolejne syropki. Obiadek juz wystawiony na stol wlasnie stygnie zaraz bedziemy wcinac a juz taka glodna jestem ze :szok:

VICI butki super bardzo mi sie podobaja a swoja droga to i ja sie musze w jakies zaopatrzec bo mi sie moje popsuly i zostalam tylko w jednych ale takich wyjsciowych na obcasie i nie ocieplonych:cool:

GOSIACZEK czekamy na efekty po fryzjerze - wrzuc zdjecie:tak:

Ide jesc bo zaraz umre z glodu jeszcze jak takie zapachy ze stolu leca:-p

elisabeth no nie przekonał się do grupy, a ja na siłę go prowadzać nie będę, bo to ma być dla niego przyjemność, a nie obowiązek. Może spróbuję od grudnia. Ale nie wiem...

Co do nerwów.... kup meliskę i popijaj. Zdrówka życzę.
Ha ha mi nie melisa potrzebna tylko SŁOŃCE!!!

ELizabeth jak tam szukanie pracy?
E tam! Na razie nie idzie, bo musze czekac na męża aż wróci. A ostatnio miałm wypatrzona ofertę w firmie kuzynki mojego męża i tak długo pisałm CV i list intencyjny, że oferta stała sie nieaktualna, hi hi... może to i dobrze, bo ja twierdzę, ze nic nie dzieje się bez przyczyny.

reklama
A ja Wam powiem, że ostatnio to nie mam jakoś za bardzo czasu do kompa usiąść, a jak wróci mężuś to chyba już w ogóle rzadko tu będe zaglądać, a szkoda.

Vici bardzo fajne te butki i wyglądaja na cieplutkie, bo ja to taki zmarźluch jestem.

Sikoreczka wow ile śniegu u Ciebie, podeślij troche na kujawy:-)

A teraz zmykam na obiad, dziś rybka w piekarniku, a potem może na spacerek?

Do góry