reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzis to my zrobilysmy z hanifka tatusiowi prezencik wywolalysmy zdjecie ladnie obrobione wlozylysmy do ramki i podarowalysmy tatusiowi
dlahanifkipb9.jpg

to zdjecie damy na poduszke i wreczymy tacie w wigilie
zdjcie084go4.jpg

Iwonka jeślichodzi o mnie to ja reż stawiam na przedostatnia lub za te zaraz przed białymi. Ja ostatnio kupiłam sobie brązowe oficerki Są takie jak chciałam poza jednym szczególem .Ciżko się zapinają. Myąlłąmże obwód za mały ale porównałam z tymiz z eszłego roku i jest taki sam czyli jednym słowem tak przytyły mi nogi:shocked2::eek::cool: Jakja po ciązy nie schudnę to będzie poracha:crazy:

IWONKA mnie sie podobaja pierwsze drugie i te ostatnie:tak:

Ja zaraz ide Kubusia kapac, bo sie strasznie wybrudzil:rolleyes2:. Tatus wpadl na obiad i synus jadl z nim fasolke po bretonsku:szok::szok:( oczywiscie nie dostal fasoli tylko sama zupke i kielbaske) tylko tata niezdara nie zawsze dobrze do buzki trafial;-):-D:-D. Byla u mnie kolezanka i posiedzialysmy poplotkowalysmy - fajnie. Teraz codzienne wieczorne obowiazki - kapiel, kolacja, rozkladanie lozka, a o 20 ogladam na tvn-ie " tylko mnie kochaj" - uwielbiam ten film moglabym go ogladac raz w tygodniu tak samo jak " nigdy w zyciu":sorry::-p. Wiec jesli bym sie juz nie pojawila to DOBRANOC pchly na noc , karaluchy pod poduchy;-):-)

IWONKA mnie sie podobaja pierwsze drugie i te ostatnie:tak:

Ja zaraz ide Kubusia kapac, bo sie strasznie wybrudzil:rolleyes2:. Tatus wpadl na obiad i synus jadl z nim fasolke po bretonsku:szok::szok:( oczywiscie nie dostal fasoli tylko sama zupke i kielbaske) tylko tata niezdara nie zawsze dobrze do buzki trafial;-):-D:-D. Byla u mnie kolezanka i posiedzialysmy poplotkowalysmy - fajnie. Teraz codzienne wieczorne obowiazki - kapiel, kolacja, rozkladanie lozka, a o 20 ogladam na tvn-ie " tylko mnie kochaj" - uwielbiam ten film moglabym go ogladac raz w tygodniu tak samo jak " nigdy w zyciu":sorry::-p. Wiec jesli bym sie juz nie pojawila to DOBRANOC pchly na noc , karaluchy pod poduchy;-):-)

Majka też tak jadła Fasolkę bez Fasolki i któregoś dnia powiedział: daj mi to białe, je jej na to że to fasola i że ona nie lubi a ona mi na to ja bardzo lubię fasolę :-D, i od tamtego dnia naprawdę lubi fasolę :tak::-D:-D

Ok dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
Ja teraz ogladam film i zajadam sie ziemniaczkami pieczonymi w kominku,zupelnie jak z ogniska:)

Jestem już, niedawno wróciłam ale zdjęcia nie mam, nie umiem tu wstawić niestety- gapa ze mnie.Dziś tylko czesanie było, mam naturalnie kręcone włosy, to mi je fryzjerka ładnie wyciągnęła na szczotkę i tylko końcówki mam kręcone, nawet fajnie to wygląda, mężusiowi się bardzo podoba. No a jeśli chodzi o zakupki to super- znalazłam śliczną koszulkę w New Yorker za 9.95 -szok i do tego majtusie też za 9.95- majątek wydałam, hihi. Ale się cieszę.
Teraz wspólny prysznic i do dzieła........
Dobrej nocki, pa

reklama
witam sie gorąco,,
sorki,miałam pisac dizs,,ale moj mąz wczoraj wieczorem o 23 zawitał do domku,zrobił mi niespodzianke,bo ja jzu spalam i tak mam gow chacie,,ale jutro jedzie od rana na ryby czyli ebde przy kawce z wami,pozdroo

Do góry