reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak sobie myślę że może się jakoś specjalnie przygotuję na dziesiejszy wieczór, jakiś fryzjer, nowa bielizna, kolacja przy świecach, co myślicie??
To wtedy nawet jak będzie bardzo zmęczony to chyba wpadnie w taki nastrój że szybko nie pójdzie spać, co??
Normalnie się denerwuję, przeżywam jak mrówka okres, w końcu w zeszłym miesiącu nam się nie udało.

reklama
Witam serdecznie! Nic zrobic nie mogę przy komputerze:wściekła/y: A to dlatego że usiłuję Madzie oduczyc cycusiania w dzień, a jak ja siedzę przy kompie to ona mi się na kolana ciśnie i krzyczy daaa i mnie rozbiera. Wczoraj cały dzień w golfie siedziałam ale w ciągu dnia ani razu nie dostała:-) Próbuje narazie dniówkę a potem jakk się przyzwyczai to wezmę sie za nocki. Aż mam ciarki na plecach jak mi sie przypomni zasypianie Adrianka bez cycusia i te krzyki. Ale zaczyna mnie już troszeczkę męczyc więc chyba skończymy. Dobra narazie to tyle. Muszę rachunki popłacic. Aha u nas dużo śniegu i ciągle pada. Może jakiegoś małego bałwanka stworzymy:confused:

A u mnie sniegu dlaej jak nie bylo tak nie ma...........i raczej nie bedzie bo zapowiadaja ocieplenie i sloneczko szczegolnie w przyszlym tygodniu:)

Tak sobie myślę że może się jakoś specjalnie przygotuję na dziesiejszy wieczór, jakiś fryzjer, nowa bielizna, kolacja przy świecach, co myślicie??
To wtedy nawet jak będzie bardzo zmęczony to chyba wpadnie w taki nastrój że szybko nie pójdzie spać, co??
Normalnie się denerwuję, przeżywam jak mrówka okres, w końcu w zeszłym miesiącu nam się nie udało.

Swietny pomysl - napewno zadziala:tak::tak:

SIKORECZKA to powodzenia i cierpliwosci przy odstawianiu od cycusia:tak:

Kubus wstal to ide sie ubrac i na zakupy i chyba do lekarza bo mlody zaczal dzisiaj kaszlec niech go zobaczy czy tam cos gorszego sie nie wkrada:eek:

a ja dziś szukałam zdjeć jak jestesmy w 3 i powspominałam sobie nasze wakacje, oj jak ja tesknię za tymi upałami
hihi, ja akurat miałam 7 miesiac ciązy w upały i przyrzekłam sobie ze tej zimy nie bede marudzic ;))) myslałam ze w lato padne! :tak::tak::tak:

SIKORECZKA śniegu zazdroszcze! no i zeby Madzia sie szybko odzwyczaiła!

GOSIACZEK trzymam kciuki! postaraj sie nie myslec o tym, to na pewno sie uda! my jak z mezem po ślubie przytulaliśmy sie co dwa dni, bo tak chcialiśmy dizecko, to nic z tego nie wyszło... a w styczniu olaliśmy sprawe i przytulanki były sporadycznie, nikt juz o dziecku nie myslał - i bach - Mikołaj ;) :rofl2::rofl2:

mój miki dziś na szczescie chciał zwiedzac o 4:30 (nie o 3-ej jak zwykle) czyli nawet jestem wyspana... na dodatek mąz jak wrócił wieczorem z pracy, miał dzien dobroci dla zwierzat i mnie poprzytulał, na co mikołaj nas pare razy wyśmiał bezczelnie i pogadal coś po swojemu, co o tym myśli...
znów nie moge małego uśpic, kolejny ekscytujący dzień przy cycku sie zapowiada!!! wczesniej wziełam zabawki i po kolei mu o nich opowiadałam, nawet był zainteresowany... szok, strasznie szybko sie dzieci rozwijaja...

reklama
Hej dziewczyny. Ale biało na dworze Tylko jakoś mi nie chce się ruszać Julka jakoś nie zgłasza chęci na spacer ale pies już tak:confused2: Obiad już pyrka jak tylko się ugotuje ubiorę młodą i wychodzimy Ponoć już w następnym tygodniu ma być ocieplenie( liczę na to:-p) więc poki jeszcze snieg jest to niech młoda skorzysta.
Gosiaczek owocnych staranek Może tym razem sie uda. a jeśli nie , to jak to mówiła ginka od pierwszej ciąży "jak nie w tym miesiącu to w następnym;-)"
Iwonka ja widziałam w quelle fajne girlany na zwenątrxz i zamierzam takie kupić narazie dwie na próbę a potem zobaczymy jka si będą sprawować . Muszę przyznac że kiedyś drażniło mnie to że tak szybko ozdoby świąteczne się pojawiają , potem było to dla mnie kompletnie obojętne a teraz to nawet mi sie podoba . Już teraz włanca mi sie klimart świąteczny:tak:
Bodzinka skoro M w domu to rub sobie wolne a co tobie tez się należy:tak:
Pycha jak ja oglądam nasze zdjęcia z Egiptu to chwilami płakać mi się chce raz że było tak fajnie , dwa że ja chcę takiego ciepła , takiego luzu jaki tam miałam buuu

Do góry