reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie poobiednio! Spacerek super tylko muszę chyba Magdę wrzucic w terenówkę bo ten rady po śniegu nie daje:confused2: :no: Szkoda bo ten jest lżejszy i jak tamten wtacham na drugie piętro to padnę nieżywa:zawstydzona/y::-( No albo pół żywa;-) Adrianek miał ochotę bałwana zrobic ale zanim obskoczylim zakupki to się Madzia obudziła i musiałam ją wyjąc. Jak zobaczyła śnieg to nie darowała. Za bratem w zaspy wskoczyła i po dupcie brodziła:-D Podobało jej się ale o samodzielnym utrzymaniu na nogach mowy nie było. Mały się rozkręcił i wytarzał calutki w śniegu, ale taki świeżutki to mu pozwoliłam:laugh2: Lubię tak po śniegu z dzieciami pohasac:-p
Vici butki fajne też bym takie sobie sprawiła:tak:To ja się wybiorę z Wami na wirtualne zakupki, bo sama nie lubię a jeszcze z małymi to jest jedna wielka pomyłka:eek:
Gosiaczek kciuki mam za was zaciśnięte i też o fotkę fryzurki poproszę:-)
Narazie na tyle bo mi Madzi pod biiurkiem larmo robi:frown:

reklama
My tez byl;ismy na dworku,ale nie w sniegu sie wytarzalismy tylko w reszcie lisci ktora zgrabilam na trawniku:tak:no ale juz jest posprzatne na cacy,a lisci na drzewie juz nie ma.
Ja tez rozgladam sie za butami na zime.Na sczescie ze jeszcze u nas sniegu nie ma bo bym nie wyszla na dwor.
Vici moze wczesniej nie zwrocilam uwagi ale masz sliczny suwaczek slubny:)

Dziekuje Iwonka wczesniej mialam ale inny bo fotek ze slubu nie mam naplycie a wczoraj sobie pare zeskanowalam to i sowaczek z nowa fotka dalam :yes:
Widze,ze wiekszosc nas to zmarzluchy hehe ale swiat maly :-p

VICI świetne te butki!

ja dziś od ósmej rano do piętnastej robiłam za smoczek... tylko mikiego odłożyłam od piersi to od razu placz... kupki sie juz ładnie uregulowały, a ja jem wszystko co popadnie... na nieszczescie z okresu ciązy została mi miłość do słodyczy i przestalam chudnąc bo sie mini objadam :crazy::crazy::laugh2:

My już wróciliśmy od lekarza :tak:, Dawidkowi lepiej tylko wit. c ( Juvit ) ma brać i solą nosek przepłukiwać. Pani dr chciała zobaczyć ja Dawidek podnosi główkę a on prawie zasnął na kozetce :-D, leniuszek mały. Wczoraj zauważyłam że on bierze głowę głównie na prawą stronę i miałam rację :-(, dostaliśmy skierowanie na rehabilitację tylko że tam bardzo długie kolejki są. A w domu mam mu wałek robić z kocyka i kłaść tak żeby nie dał rady główki przekręcić na prawo

Oczywiście tatuś był bardzo nerwowy że mu czas ucieka chociaż w przychodni byliśmy jedyni co bardzo mnie zdziwiło.
No i dowiedziałam się że nie mam na niego czekać bo dzisiaj to on wróci w nocy przez to że musiał przyjechać :szok::no:. No i pokłóciliśmy się nie zamieniając ze sobą ani słowa, po prostu było "Maju tatuś dzisiaj wróci bardzo późno bo...", "Maju ale my nie będziemy czekać, prawda?" itp :-(

No to ruszyłam temat :-D może na wirtualne zakupy skoczymy i nikt sam nie będzie musiał chodzić:-)
Ja chętnie bym tak sobie kupiła ale jestem chuda i mam chude łydki przy rozmiarze buta 39 - 40 :zawstydzona/y: i bardzo ciężko mi kupić buty, wszystkie za szerokie.
Raz mi się udało kupić kozaki długie do kolan z firmy ANNA po prostu stworzone dla mnie ;-), 3 lata wytrzymały.

Hej dziewczyny.Jednak przezyłam wczorajszy ból głowy:tak:A dziś pół dnia spędziłam na kontroli u lekarza:tak:
Iwonka2006 mi się podobają te przedostatnie:-)
Gosiaczek powodzenia:-)
Vici butki fajowe i sliczny suwaczek:tak:

reklama
Wieczorem poogladam bo teraz wpadlam przelotem a i moja szwagierka ma ten sam problem ze szczuplymi nogami ale kocha szpilki i to ja ratuje bo w takich to wybor ogromny dla chudzienkich:yes::yes:

Do góry