reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Renifer zycze smacznego;-)U nas odpukac zdrowi wszyscy:tak:tez urodzilam w pazdzierniku ale cala zime zdrowo przeslismy:tak::-)Zycze zdrowka no i zeby u ,maluszka sie w koncu unormowalo:tak::-)

reklama
Ja tez w pazdzierniku:tak: i pierwsza zima byla w sumie bez chorob a teraz masz. Mlodemu tak cieknie z noska ze szok, a nie chce sobie dawac go wycierac ani oczyszczac - tragedia a jest tak marudny..... szkoda slow.

Juz uciekam bo maly znowu zaczyna sie zloscic. Dobranoc

Reniferku ja córkę urodziłam w październiku i do 2 roku życia nie chorowała ani razu:tak:Synka urodziłam w czerwcu i pierwsze wirusowe spotkanie mieliśmy jak miał pół roku:tak:Życzymy Wam powodzenia i wytrwałości no i normalnych kupek:tak:

hihi, własnie mój syn sam zrobił kupe ale jaaaaaaaaaaaką!!!!!!!!!!!! i bez żadnych kropelek!
nawet nie wyobrażacie sobie jaka jestem szczesliwa!!!

Widzę że inhalacje pomagają, Majce już tak nie leci z noska i może normalnie oddychać, myślę że do jutra powinno już jej przejść. Mała ogląda teraz bajkę a ja biorę się za przygotowywanie jej kąpieli, potem kolacja, trochę zabawy i spanko.:-D:-D:-D

Hejka dziewczynki ale miałam dzisiaj dzionek, sprzątanie prasowanie itp op południa bo do 10 spaliśmy :tak:.
Dawidek jeszcze charczy ale już jakby mu lepiej. I pomyśleć że na ten katar to zwykła sól fizjologiczna pomaga i kładzenie na brzuszek co bardzo lubi :tak:.
Miałam dziś dwie wizyty jedna taka :baffled: szwagier, a druga milsza bo siostra z rodzinką wjechała do mnie na chwilę po drodze do domu :tak:.
Teraz zabieram się za co wieczorne zajęcie czyli kładzenie dzieci spać oczywiście sama bo M jeszcze w pracy :wściekła/y::-(.
Wszystkiego
naj... naj... naj...

dla Madzi
:tak:;-)

Witam dziewczyny:-)
Ania to ty masz teściową Jak się umawia to mogłaby juz przyjśc albo dać znać że nie przychodzi ale widze że chyba tobie to akurat na rękę;-)
Oni nigdy nie informują jak chcą przyjść to wcale sie nie dziwię że nie powiedziała że nie przyjdzie :dry:, nawet jak sa jakieś urodziny czy imieniny to nigdy nie wiadomo o której się zjawia łaskawie i czy w ogóle raczą przyjść a jak już przyjdą to zawsze bardzo późno i nie w porę bo oni myślą że jak mieszkamy na jednym podwórku to tak jak by w jednym domu i pora nie ma znaczenia :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
klavell juz 2 tyg. zakraplasz małej nasivin :szok: rety co za lekarz Ci tak kazała. Te kropelki tak jak pisała chyba Iwona strasznie wysuszają śluzówkę. Odstaw to w pierony.....
Kup sól morską w sparayu do nawilżania. Jak Jędrek był mały to też tak dziwnie chrupało mu w nosku. My psikaliśmy "Sterimar Cu" nie zwykły sterimar tylko ten z miedzią, podobno ma lepsze działanie. Bardzo dobry jest też sparay do noska Euphorbium, mozna stosować go u niemowlaków. Życzę powodzenia w walce z chrupaniem w nosku.

A ja dziś cały dzień siedziałm przy kompie i robiłam w nim porządek. Bo miałam tak wszystkiego nawalone, że chodził jak czołg :baffled: pozgrywałam wszystko na płytki i jest super :tak:

Jakaś epidemia katarkowa :szok: Wszystkim zdrówka życzę.
Ja też bym odstawiła już te krople. Jak już pisałam Dawidkowi psikałam wodą morska ale miała odstawić i sól fizjologiczną wpuszczać :tak:

Sikoreczka sukienka bardzo mi sie podoba, bardzo lubię taki kolor.

Ja tez jeszcze zajrzalam bo Kubus usnal o 19.15:szok:. Mam nadzieje ze juz na noc bedzie spal. Natalka tez zaraz spac idzie bo jutro do szkoly a M bedzie z pracy dopiero po 21. Wiec narazie nie mam co robic

ANIA jak masz dzis taki zapal do pracy to ja chetnie skorzystam z pomocy;-);-):-D

Reniferku cieszymy sie z toba:tak:

Widze ze mamy duzo dzieci pazdziernikowych:tak::-):-)Moj skarbek spi juz od 20:00 a w domu cisza jak makiem zasial....Ciesze sie bo codziennie po kilka nowych slowek z jej ust wyplywa...:-)

reklama
Co takie pustki? A ja buszuje po BB,czytalam teraz watek na Pazdzierniku 2007 o pielegnacji noworodkow i powiem wam ze kazdy mowi co innego i lekarze,polozne czy inne osoby dziewczyna zaleca kady inaczej.,,,,

Do góry