reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra a ja zabieram sie za sprzatanie nie moge sie zabrac...
Sikoreczka torcik pyszny i szampan tez :)
A chorowitka zycze duzo zdrowka!
ide....a pozniej na dwor bo nie pada...

reklama
Witam dziewczyny:-)
Dla Madzi wszystkiego naj naj naj i następnych stu latek:tak:;-)
Sukieneczka sliczna;-) Zresztą Magda ładnaak z obrazka;-)
Renifer może coś w tym jest. Zobaczymy co z tego wyniknie:confused:
Ania to ty masz teściową Jak się umawia to mogłaby juz przyjśc albo dać znać że nie przychodzi ale widze że chyba tobie to akurat na rękę;-)
My dziś oglądamy teklewizję N jak narazie Julka radzi sobie świetnie bez bajek do których się przyzwyczaiła i nawet brak Elmo jej nie przeszkadzał M i tak ma prikaz ściągnąć z netu parę odcinków:tak:

SIKORECZKA jak sobie zerknełam na Twoje fotki to aż sie wzruszyłam!!! miesiac temu tez miałam taki brzuszek ;)Wszystkiego najlepszego dla madzi, a przede wszystkim zdrówka!

Witajcie zimowo!
Wszystkie Was gorąco pozdrawiam.
Wróciłam wczoraj wieczorem z Niemiec, byłam na grobie mojej Mamy- smutno mi bardzo. Tam pogoda super w porównaniu z naszą, dużo cieplej i zero śniegu tylko czasem deszczyk padał, a tutaj taka zima, nie lubię bo się boję samochodem jeżdżić, a mam wszędzie dość daleko więc bez autka to ani rusz.
Czuję że mam owulkę dzisiaj, chyba rozpoczniemy dziś już nasze staranka, może uda się chłopczyka zrobić, ale bardzo bym chciała.
No nic, trzeba do sklepu lecieć coś na obiadek kupić. Ale się boję, chyba jednak pójdę pieszo.
Pa

Hej widzę że strasznie wirusowo robi się na naszym wątku:-DPrzegonić mi tu szybko te choróbska:tak:
Asiulinka możesz brać panadol, apap, multiwitaminkę, wit. C najlepiej naturalną, wapno no i metody neturalne typu ciepła herbatka z cytrynką, mleko z czosnkiem a jeśli masz stany podgorączkowe to dobry jest sok lub herbatka z malin :tak:Zdrówka dla ciebie i synków:-)
Sikoreczka fajne zdjęcia a sukienka jest urocza a przede wszystkim pięknusia jest modelka:tak:
Madziu dziś są Twoje pierwsze urodziny więc Ci życzymy zdrówka miłości szczęścia i uśmiechu:-)Szalonej imprezy;-)Cudownych gości:tak:Smacznego torcika:-pI ogromnej masy prezentów:happy2:
Anaconda i Iwonka
zdróweczka dla dzieci
Madzia dziś nie miała ochoty iść do szkoły i jakaś smutna była. Za to moja mama zrobiła dzieciom prezenty i jak je zobaczą to dopiero będzie radość:tak:Madzia dostanie domek dla lalek a Mateusz farmę
Taki domek jest Madzi
Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK
A taka farma Matiego
Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK

A ja wróciłam z apteki, aptekarka poradziła mi otrivin a moja ciocia inhalacje z olbas oil, więc jak tylko wróciłam to Majka powdychała trochę tych oparów i jak na razie grzecznie śpi, obyśmy wygrały walkę z tym katarkiem, bo Majce takie glutki lecą że jak nie przyuważę to ich zjada :szok::szok::szok::szok:
U mnie za oknem pada śnieg i jakiś taki nastrój świąteczny się u mnie zrodził w głowie, a to jeszcze ponad m-c:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

ANIAB fajne te zabawki:tak: szkoda ze moje dzieci jedno jest za duze a drugie jeszcze za male:cool:.

U nas pada snieg z deszczem ciapa straszna. Obiad juz zjedlismy i zaraz biore sie z Natalka za lekcje i lekture tylko najpierw kawe wypije. Kubus znowu spi chyba nocke odsypia. A ja dopiero co skonczylam rybkom filter odczyszczac bo przestal chodzic - myslalam ze sie popsul a on byl tak zabrudzony ze:szok::szok:

A ja zjadłam właśnie tosty i czekam aż Maja się obudzi:tak::tak::tak: Kupiłam sobie właśnie sweterek na allegro z czego jestem bardzo zadowolona:-):-):-)

Madziu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek...

A ja nie wiem co jest mojej Hanifce juz ponad miesiac ciezko jej sie oddycha przez co nie dobrze spi w nocy, charczy jej w nosku a katarku nie ma lekarka przepisala kropelki nasivin i zakrapiam jej nosek 2 tyg i nic nie pomaga w dzien nie jast to takie straszne prawie nie ma ale za to w nocy i rano sie meczy moje biedactwo...

reklama
KLAVELL moj pediatra mowi ze nasivin mozna stosowac tylko doraznie bo bardzo wysusza sluzowke wiec tylko gdy juz dziecko naprawde nie moze sobie poradzic np na noc, a tak to kazal mi stosowac tetrisal to sa kropelki do oczyszczania i nawilzania sluzowki i uplynniaja zalegajaca wydzieline - polecam. A w nocy moze zakladaj jakis nawilzacz powietrza to ulzy malej.

Moj Kubus tez zasmarkany strasznie normalnie leci mu z noska i caly czas kicha:no: a przy tym marudny.

Wszystkim zyczymy duzo zdrowka!!!

Do góry