reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

IWONKO masz zupełna rację! mi tez lekarka przeciez kazała działac tym termometrem, nawet pokazała co i jak, a większość lekarzy tego zakazuje... tak samo jest z pielęgnacją a niestety często jest tak ze dziewczyny ktore mają pierwsze dziecko to chłoną wszystkie rady - niekoniecznie dobre - jak gąbka... ze mną jest tak samo... :baffled::baffled:

ja biore smyka do łózia i zmykam spac... niestety musiałam najeść sie na noc bo mi mleka zaczeło brakowac... wazniejsze dziecko niz chudniecie ;)
dobranoc!

reklama
Rety ja dopiero siadłam :baffled: Musiałam trochę mieszkanko ogarnąć, bo wyglądało jakby jakaś trąba powietrzna przeleciała.

Reniferku trzymam kciuki, aby wszystko wróciło do normy.

A ja próbuję buszować na naszej klasie ale ta stronka tak wolno chodzi:szok:
No wolno chodzi i jeszcze co chwila mnie wywala, że jakiś błąd :baffled: ale oni cały czas coś tam ulepszają, pewnie niedługo to minie.

Iwonka ile ludzi, tyle racji :baffled: najlepiej to wsłuchać się w potrzeby dziecka posłuchać rad i wybrać te, które same uważamy za słuszne.

Ja już chyba zmykam. Jeszcze pogadam sobie z M i idę spać.

Dobranoc wszystkim. Spokojnej nocy życzę.

Ja też zmykam już do łózia. Jakoś nic mi się dziś nie chce i nawet za wiele nie pisałam:baffled:Ale jutro to nadrobię. Boli mnie gardełko...:-(Chyba i do mnie wirus zmierza:no:Dobranoc

Wszystkie zmykają a ja właśnie znalazłam chwilkę :tak:.
Mamy już cyfrę :tak::-D, udało nam się ustawić. Kanałów mamy teraz 200 z hakiem a ja i tak oglądam Blade bo tego filmu to nie odpuszczę :cool2::-D.

Ja tez jeszcze zajrzalam bo Kubus usnal o 19.15:szok:. Mam nadzieje ze juz na noc bedzie spal. Natalka tez zaraz spac idzie bo jutro do szkoly a M bedzie z pracy dopiero po 21. Wiec narazie nie mam co robic

ANIA jak masz dzis taki zapal do pracy to ja chetnie skorzystam z pomocy;-);-):-D
Ja zapału nie mam tylko jak leci ta "Anfija" perfekcyjna pani domu to mnie jakoś nosi :shocked2:a dywan musiałam odkłaczyć na mokro bo już patrzeć na niego nie mogłam a jak Martynka przyjeżdża to zawsze to robię bo ona co znajdzie na podłodze to do buzi wkłada.

No to ja też już mówię dobranoc

Iwonka2006
To dla ciebia:-)Wielie podziękowanie za pomoc na blogu.Madzi jeszcze raz wszystkiego co najlepsze:-)Sukieneczka śliczna:-)Choroby precz od naszych Maluszków.Ja dziś większość dnia upiększałam blog i coś mi tam wyszło więc teraz znikma, komputer musi odpocząć;-)
nono Bodzinka blogasek wygląda teraz superancko
smilie5.gif
Iwonka2006 wspaniała robota. Chyba muszę u ciebie wziąśc korepetycje
co.gif

Sikoreczka dziekuje za kwiatka na blogu,Super to zrobilas!
ten kwiatuszek to niestey nie moja robota. Nie jestem taka zdolniacha tylko mi siostrzyczka takiego wkleiła, bo u niej na blogu takie śliczne komentarzyki dają Fotoblog agatka2006 - "Agusiaczkowy

reklama
Do góry