reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!

Za mną ciężka nocka... Natek co chwilę budził się i płakał, dziś też jest marudny... mam nadzieję, że to nie początek jakiegoś choróbska... :-(

reklama
Dzień dobry. Ja mam dziś migrenę. Znak że @ się zbliża.:-(Nic mi się nie chce. Mały mnie zrobił w konia. Zaczął drzemać pytam go chcesz spać on że tak zaniosłam go do łóżka a on oczy otworzył i mówiże nie śpi:-D

Dzien dobry.
Ja dalej kiepsko sie czuje. Z tego powodu moj M zadzwonil wczoraj po swoja mame, zeby mi pomogla przy dzieciakach. Wczoraj Grzeska caly dzien trzeba bylo nosic na rekach i nic nie moglam zrobic. Zobaczyny jak to bedzie.:confused: Z jednej strony sie ciesze, bo mi pomoze i bede miala z kim pogadac, a z drugiej to sie troche boje, bo ona ma rozne "metody wychowawcze", ktore nie do konca akceptuje (np. moowi Mackowi, jak chce go do czegos przekonac, ze wszyscy beda sie z niego smiali.:baffled: A mnie wtedy bierze:wściekła/y::angry:)
Wczoraj pisalyscie o dzieciach jesiennych i letnich -moj Macius urodzony w zimie (grudzien) pierwsza chorobe w zasadzie dopiero teraz przechodzi (wczesniej byly przeziebienia, katarki i raz grypa zalodkowa-2 tygodnie totalnego rozwolnienia:szok::baffled:) i nie przypominam sobie, zeby chorowal (byl przeziebiony) jak byl taki malutki (jako kilkumiesieczniak). A Grzes urodzony w lecie (lipiec) to juz choruje. :baffled: Strasznie sie meczy z tym katarkiem.:-( Moze lepiej rodzic dzieci w porze jesionno-zimowej?:confused:

Dzień doberek.
Maluch śpi, mieszkanie posprzątane, obiad przygotowany, pranie się pierze...A ja pije capuccinko i jem ciach:-)
Sikoreczka dzięki, dzięki:-)Najbardziej mi się ten pokaz slajdów podoba, robiłabym i robiła.Mama moja nas wczoraj odwiedziła i też się jej podobało:-)
Reniferku jak karmisz piersią to Miki z Ciebie ściągnie wszystko;-)Ja przytyłam 22 kag i mały ściągną je ze mnie w kilka mieśęcy a jadłam jak słoń;-)
Ja mama konto na Naszej Klasie ale nikogo z moich szkół nie znalazłam.Zaraz sobie tam wejde i pobuszuje, jak pamiętam jeszcze hasło:confused:
Blogasek upiększony teraz jakaś notka by się przydała;-)

Weszłam na Naszą Klase a tam mi wyskoczyło żebym zostawiła adres, odezwą się jak strona zastartuje...
Też tak macie czy ja pomyliłam stronki????????

Witam.A ja wyspana...:tak::-):-):-)
Sikoreczka ja tylko triszke zrobilam na blogu u Karolka a reszte Bodzinka:tak:ale moge sie pochwalic dwoma blogami ktore sa calkowicie wykonane prze ze mnie,nie liczac mojego oczywiscie;-)Oczywiscie mozesz liczyc na moja pomoc:tak::-)
Blog olgunia na www.smyki.pl

Blog dawdekkochany na www.smyki.pl

TYlko niestety nie maja dojscia do netu i blogi sa za niedbane i nie wspisywane zadne notki:-(

Dzień dobry!

U nas szaro, buro i ponuro. Wykończy mnie taka pogoda. Nic mi się nie chce :baffled:

asiulinka zdrówka życzę.

sikoreczka fota Madziulka śliczna :tak:

Aniab oby migrena się nie rozpędziła i szybko wróciła skąd przyszła :tak:

bodzinka Ty już masz wszystko porobione, a ja jeszcze w szlafroku :baffled: ale wstyd:zawstydzona/y:

Muszę poodwiedzać Wasze blogi bo dawno tego nie robiłam.

reklama
Dzien dobry. Za nami tez bardzo ciezka i nieprzespana nocka. Maly co chwila budzil sie z placzem.

ASIULINKA moja Natalka jest z grudnia a co chwila lapie jakies chorobska. Nie ma znaczenia kiedy sie dziecko urodzi - jak ma chorowac to bedzie

Do góry