reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry. Bylam z Kuba u lekarza bo wczoraj cale popoludnie i wieczor kichal i zrobil mu sie katar i ma lekki kaszelek. Lekarz powiedzial ze to wirusowe i narazie leczymy bez antybiotyku ale jak nie bedzie poprawy to mam isc do kontroli. Biedak meczyl mi sie w nocy strasznie:no:

Teraz spi ide po sniadanie i poczytam co naskrobalyscie

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszej rocznej jubilatki:-D:-D:-D:-D
A do nas przyszła jakaś choróbsko, Maja ma zapchany nosek i zaraz biegnę kupić jakieś lekarstewko. Szkoda mi tej mojej dzieciuni bo oddychać nie może

Madziu:
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki!

Wszystkiego najlepszego zycza Iwona Natalka i Kubus

logosrv.aspx

:wściekła/y:urwalo mi tekst. zrobilam sobie dwa sliczne suwaczki i teraz potrzebuje waszej pomocy jak to wstawic. Pomozecie? ;-).

Czarna pod suwaczkiem ktory zrobilas masz kody wybierz kod BB code kopiuj go i potem w ustawieniach w podpisie zrob wstaw link i tam ci wyskoczy zebys wstawila adres i wklej ten kod i ok .
Troche nagmatwalam:zawstydzona/y: ale mam nadzieje ze sie polapiesz jak.;-)

No i Grzes tez polegl.:-(Ma katarek. Biedactwo strasznie sie meczy. Nie moze spac.Co chwile sie budzi. Jakbym mogla, to wzielabym te chorubska z dzieci na siebie.:tak: co tam, ja sie moge moge meczyc, byleby oni byli zdrowi. Tylko szkoda, ze tak sie nie da.

Oj biedne te nasze dzieciaki. To wszystko przez ta pogode ani zimno ani cieplo jakby zlapal mroz to moze by te wirusy wytepil a tak to wszystko wisi w powietrzu

Dzień dobry!

Dla Madzi z okazji pierwszych urodzinek, życzymy wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka i samych radosnych dni, pełnych uśmiechu na małej buziuli!

Wszystkim choraskom, życzymy zdrówka.

Sikoreczka foty świetne, sukieneczka bardzo ładna.

reklama
Witam z rana i od razu dziękuję w imieniu Magdusi za życzenia
kwiatek.gif
Dzisiaj torcika nie będzie bo imprezkę robimy dopiero 24 ale zrobiłam wirtualnego torcika na Madziwym blogasku
jupi.gif
Dobrze kochaniutkie zmykam odrobinkę posprzątac.
ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH CHORYCH MALUSZKÓW I TYCH WIĘKSZYCH TEŻ!
glaszcze.gif

Do góry