reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i znowu Was nie doczytałam...
już jestesmy po wizycie, ogólnie mały jest okazem zdrowia... jesli chodzi o pomaganie mu w kwestii wypróżnienia, to absolutnie zadnych czopków i termometrów... poza tym - zadziwie Was - mam odstawic wszystko co daje mu na kolke i ... tylko go kochac i tulic i sie nie denerwowac... i jesc co chce w małych ilościach....

jestem w szoku, godzine słuchałam b mądrego człowieka, który wykłąda na akademii medycznej w bydgoszczy i nie umiem wam przekazac tak na szybko jego myślenia ale mam nadzieje ze sie sprawdzi z mikim... mój spokój jest spokojem mojego synka - to tak w skrócie...

buziaki na dobranoc

Reniferku w tej kwestii to ja się zgadzam z tym mądrym człowiekiem:tak:Wszystkie twoje emocje, złości i płacz odbijają się na maleństwie zresztą jak ja krzyknę na moje dzieci to odrazu są smutne i bliskie płaczu więc co tu się dziwić takiemu szkrabkowi:tak:
Ja na dzisiaj kończę. Osiągnęłam swoją przystań- 2500 post:-DDobranoc

hey

u nas znowu to samo, ale dostaliśmy od znajomych namiary na b dobrego pediatre... czekam 20 min na tel od niego czy dzis czy jutro obejrzy małego.... mi by wszystko pasowało ze to kolka, ale dla mnie tragedią jest to ze maly kupy nie moze zrobic... a jak ja łapie za termometr to jestem chora... :szok::szok::szok:

ANACONDA zdrówka dla Majeczki!!! co za wredota z tego listopada, same choróbstwa roznosi... a teściową olej!

ANIA138 teściowa trafnie określiła, ze za kare przyjdzie!! ;))

IWONA.C ale Ty masz jaja z tą wodą !!!

no i znowu Was nie doczytałam...
już jestesmy po wizycie, ogólnie mały jest okazem zdrowia... jesli chodzi o pomaganie mu w kwestii wypróżnienia, to absolutnie zadnych czopków i termometrów... poza tym - zadziwie Was - mam odstawic wszystko co daje mu na kolke i ... tylko go kochac i tulic i sie nie denerwowac... i jesc co chce w małych ilościach....

jestem w szoku, godzine słuchałam b mądrego człowieka, który wykłąda na akademii medycznej w bydgoszczy i nie umiem wam przekazac tak na szybko jego myślenia ale mam nadzieje ze sie sprawdzi z mikim... mój spokój jest spokojem mojego synka - to tak w skrócie...

buziaki na dobranoc

Oby ta metoda była tą właściwą :tak:.
Jak jeszcze coś skleisz w danie to napisz też chętnie skorzystam z taki rad :tak:
ja siedziałam w domu jak na szpilkach a teściowa zrobiła mi prezent i NIE PRZYSZŁA!! :-D

DOBREJ NOCY

Czesc. Weszlam w zasadzie zeby Wam powiedziec dobranoc.
Ania gratuluje 2500 posta.:-)
Reniferku oby ta metoda u Was sie sprawdzila:tak: Trzymam kciuki. Badz dobrej mysli.
Aha, doradzcie mi co moge wziac zapobiegawczo, bo cos czuje, ze mnie jakies chorubsko bierze.:-( A nie wszystko moge brac (np. jakies gripexy i tym podobne odpadaja), bo karmie piersia.:baffled: U Grzesia tez jakis katerek slychac w nosku.:wściekła/y: Oby mu przeszlo.

Witajcie serdecznie! Ale jestem od wczoraj zalatana, aż mi nogi do du** wchodzą. Dziś godzinę stałam w banku:szok: Dobrze że małych miałam w domku z M. Kurcze ten szef mojego M to normalnie mnie wkurza. Nie przelewa mu kasy na konto i ja co miesiąc musze w takich kolejach sterczec:angry: Ale jutro luzik i zero nerwow. Jutro mamy nasze małe wielkie święto. Jak sobie pomyślę że rok temu Madzieńka mieszkała u mnie w brzuszku to mam łezki w oczach. Tak szybko przelaciaA powiedzcie mi kochaniutkie jak wam się podoba jej sukieneczka? Bo taką jej na roczek zakupiłam.:confused:
Asiulinka ja za zwyczaj biorę rutinacea+wapno i ewentualnie na noc panadol/apap. Do tego herbatki malinowa z cytrynką z miodem i czosnek. Dużo czosnku :-p Oddech potem do niczego ale mi pomaga:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
Reniferek i super oby pomogło tylko pamiętaj żadnych nerwów.
Sikoreczka sukienka super :yes: mnie się podoba jak najbardziej:-) a foteczki super

Dla Madzi w dniu jej pierwszych urodzinek wszystkiego naj naj dużo zdrówka szczęścia i słoduczy.Ucałuj ją proszę :-)

Dzień dobry!

Madziu - wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta!!!

sikoreczka79 - śliczne fotki, maleństwem się rozczuliłam a sukienka też fajna :)

reklama
Dzien dobry.
Sikoreczko sukieneczka piekna. Zdjecia super a Madzia przesliczna.:tak:

Madziu z okazji pierwszych urodzinek duzo zdrowka i szczescia. Mnostwa zabawek!;-)
d_diddle9.gif
1509897.gif

Do góry