reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też nie lubię takiego wtracania czy to mama czy tesciowa walę prosto z mostu i muszą się słuchać bo jak nie to dopiero byłaby wojna:-D:tak:

Tak, tak Cloe teściowe to teściowe:-)Mój mały najpierw raczkował potem siedział sam.Zanim porządnie siadł to się zabierał do stania i myślałam,że tak jak moja mama najpierw pójdzie potem siądzie.No ale mały siadł:-)Spotkałam teściową z jej koleżanka i ona się chwali,że Lolek raczkuje jak rakieta, próbuje stwać ale nie siedzi i pewnie najpierw pójdzie potem siadzie a ja na to,że on od dwóch dni juz siedzi.Ale na mnie spojrzała...No i dalej soje,że na pewno jeszcze nie za dobrze i,że dobrze usiądzie dużżżo pózniej.Mały siedział już pewnie;-)

hey

u nas znowu to samo, ale dostaliśmy od znajomych namiary na b dobrego pediatre... czekam 20 min na tel od niego czy dzis czy jutro obejrzy małego.... mi by wszystko pasowało ze to kolka, ale dla mnie tragedią jest to ze maly kupy nie moze zrobic... a jak ja łapie za termometr to jestem chora... :szok::szok::szok:

ANACONDA zdrówka dla Majeczki!!! co za wredota z tego listopada, same choróbstwa roznosi... a teściową olej!

ANIA138 teściowa trafnie określiła, ze za kare przyjdzie!! ;))

IWONA.C ale Ty masz jaja z tą wodą !!!

Dobry wieczór kochane mamuśki! udało mi się troszkę was poczytać i pouzupełniac stan wiedzy na temat tego co się dzieje u was. U mnie za oknem błotka pełno i od czasu do czasu pada śnieg, który od razu topnieje :-(. Rano jak wstałyśmy to śnieg jeszcze się nie roztopił, więc wziełam dziewczynki do okna i pokazywałam im biały świat. Młodsza córcia robiła "ooooooo" :-D. Cieszę się dziewczyny, że ja nie mam takich problemów z teściową. To jest tak super kobieta ze szok, zawsze moge na nia liczyc i bardzo mi pomaga. Oczywiscie ma swoje wady ale któz ich nie ma. Mam dzisiaj zamiar wziasc sie za suwaczki, moze niedlugo zobaczycie efekty. Pozdrawiam serdecznie! i życze wszystkim chorowitkom duzo zdrowka!

reklama
Czarna ja tak dokładnie nie pamiętam z pamięci ale na stronie gdzie założyłaś suwaczki masz kod do wklejenia tu na forum. Musisz wejść w ustawienia u góry strony na tym głównym pasku i tam będziesz mieć chyba edytuj podpis no i klikasz tam i wstawiasz te kody i powinny się suwaczki pojawić:-)

Do góry