popierami to u dzieci karmionych sztucznie od 4 miesiaca a na piersi od 6go
:-)
Ja też się pod tym podpisuję. Malutka ma jeszcze niedojrzały przewód pokarmowy i pewnie dlatego jej zaszkodziło.
Śliczne fotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popierami to u dzieci karmionych sztucznie od 4 miesiaca a na piersi od 6go
:-)
To lepiej jutro też sobie wody nagromadź na wszelki wypadekNapisali informacje na tablicy ogloszen ale to mialo byc do wczoraj, a wczoraj wieczorem pojawila sie kolejna ze do jutra beda te przerwy. No i zastanawiam sie czy jutro znowu nie wywiesza ze do konca tygodnia![]()
Oby, wygląda że jet lepiej no ale jeszcze się nie cieszę żeby nie zapeszaćANIA138 oby dawidek miał już po choróbsku!!!
IWONA C bardzo dobrze zrobiłyście... jak babka furkneła to ja i tak bym po straż zadzwonila - taka wredota jestem!!
A u mnie Maja spać nie może bo ma ten głupi katar i co chwila budzi się z płaczem i co ja mam biedna robić, jeszcze do tego głupia teściowa się mądrzy, ach uciec stąd jak najdalej to jest moje marzenie