popierami to u dzieci karmionych sztucznie od 4 miesiaca a na piersi od 6go:-)
Ja też się pod tym podpisuję. Malutka ma jeszcze niedojrzały przewód pokarmowy i pewnie dlatego jej zaszkodziło.
Śliczne fotki ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popierami to u dzieci karmionych sztucznie od 4 miesiaca a na piersi od 6go:-)
To lepiej jutro też sobie wody nagromadź na wszelki wypadekNapisali informacje na tablicy ogloszen ale to mialo byc do wczoraj, a wczoraj wieczorem pojawila sie kolejna ze do jutra beda te przerwy. No i zastanawiam sie czy jutro znowu nie wywiesza ze do konca tygodnia
Oby, wygląda że jet lepiej no ale jeszcze się nie cieszę żeby nie zapeszaćANIA138 oby dawidek miał już po choróbsku!!!
IWONA C bardzo dobrze zrobiłyście... jak babka furkneła to ja i tak bym po straż zadzwonila - taka wredota jestem!!
A u mnie Maja spać nie może bo ma ten głupi katar i co chwila budzi się z płaczem i co ja mam biedna robić, jeszcze do tego głupia teściowa się mądrzy, ach uciec stąd jak najdalej to jest moje marzenie