reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ANIA138 oby dawidek miał już po choróbsku!!!
IWONA C bardzo dobrze zrobiłyście... jak babka furkneła to ja i tak bym po straż zadzwonila - taka wredota jestem!!
IWONA C bardzo dobrze zrobiłyście... jak babka furkneła to ja i tak bym po straż zadzwonila - taka wredota jestem!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja musze na blogach troszke po siedziec,Ostatnio zaniedbalam nasz blog i innych tez nie odwiedzam...nie ladnie.....
Iwona i bardzo dobrze.Pies może i być najłagodniejszy dla pani a jak przestraszy dziecko to co???Ja sama mam sunie i jak ze mna idzie to na smyczy zawsze, bo to psiak i nie wiadomo comu do łebka strzeli.Mojej piękności już nic nie zaszkodzi ja i tak wyglądam jak "idż i nie wracaj";-);-)
Iwonka ja też ostatnio blog zaniedbałam i swój i inne.Jakoś nie umiem się zbrac a jak się zbiore to albo M albo mały przeszkadza:-(
Iwonka ja też ostatnio blog zaniedbałam i swój i inne.Jakoś nie umiem się zbrac a jak się zbiore to albo M albo mały przeszkadza:-(
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
.Mojej piękności już nic nie zaszkodzi ja i tak wyglądam jak "idż i nie wracaj";-);-)
BODZINKA nie przesadzaj nu nu tak nie wolno;-)
Matko zjadlam obiad i tak sie nazarlam ze sie ruszac nie moge
anaconda27
styczniówka2006
A u mnie Maja spać nie może bo ma ten głupi katar i co chwila budzi się z płaczem i co ja mam biedna robić, jeszcze do tego głupia teściowa się mądrzy, ach uciec stąd jak najdalej to jest moje marzenie
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Biodzinka wyslalam ci wiadomosc na gg
Podziel się: