polozna polka ale pracujaca 15 lat w niemczech, a dziewczyny mieszkaja w polsce kolezanki z blogaAle polozna w niemczech a dziewczyny tez tam czy w polsce mieszkajace podaja tez marchewke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polozna polka ale pracujaca 15 lat w niemczech, a dziewczyny mieszkaja w polsce kolezanki z blogaAle polozna w niemczech a dziewczyny tez tam czy w polsce mieszkajace podaja tez marchewke
Ja też czasem słyszę jak ludzie marudzą "jeszcze wózek" , itp...Ania ja tez rzadko otrzymuje pomoc przy "wozku" od obcych ludzi. Nie wiem dlaczego. Chyba jakas znieczulica zapanowala. A jak kiedys jechalam autobusem z wozkiem, tojeszcze niektorzy krzywo sie na mnie patrzyli, ze zajmuje miejsce (panowal tlok).
Vici Tobie wspolczuje wyrywania zabka i kolejnych w perspektywie. Ja tez musialabym wybrac sie do dentysty, ale tak jakos nie moge...
Przed chwila Macius zwymiotowal.:-( Biedne to moje dzieciatko. (To jego w zasadzie pierwsza choroba).
Tak to prawda że starsi ludzie szybciej pomogą niż młodzi, a mi kiedyś pomógł taki wytatuowany koleś co szybciej bym pomyślała że mnie okradnie a nie pomoże .Co do "pomocnych ludzi" to tacy naleza teraz do wyjatkow - niestety. Czesto spotykam sie ze znieczulica ludzi np. jak stoje w kolejce w sklepie i mlody mi placze tez mnie nikt nie przepusci i wbrew pozorom to " dziadkowie" czyt starsi mezczyzni tacy po 50-tce czesciej pomoga niz mlodzi i silni. Pamietam jeszcze pare lat temu jak Natalka byla w wieku Kubusia to ja nie stalam w kolejkach bo ludzie nas wpuszczali ( nawet czasami specjalnie bralam Natalke zeby nie tracic czasu) a teraz to tragedia.
Znowu , a teraz dali znać że nie będzie czy znowu przez zaskoczenie ?A u mnie znowu nie ma wody - matko niech oni juz skoncza bo tak dalej sie nie da. Podobno tylko do jutra tak ma byc ale poczatkowo mialo byc tylko do wczoraj a przedluzyli o 2 dni
Niestety u mnie śniegu brak :-(
.
Wlasnie zaraz sie za to wezmeIwonka c 28 załóż konto na allegro mówię ci warto Można wielerzeczy kupić taniej Poza tym z dwójką dzieci na pewno nie masz jak chodzić po sklepach ( tak myślę ) a tak to siedzisz wygodnie przed kompem w domku w cieple i tylko oglądasz vo oferują.
Ja popieram poczekalabym do 4 m- caFakt ze zagranicą trochę to się różni ale ja na miejscu Klavell pozostałabym przy wersji od 4 miesiąca bo moim zdaniem 2 miesiące to za mało czasu żeby przewód pokarmowy i cały układ pokarmowo-trawienny przywykł do zmian
Znowu , a teraz dali znać że nie będzie czy znowu przez zaskoczenie ?
Widze, ze twoj mazzamienil sie w zebowa wrozke. Super.Dziendobry zaraz zmykam na zakupy.Maly nie spi od 6,20 i to juz 3 dzien z rzedu chyba mu sie poprzestawialo cos.Dzieki za wspolczucia.Dzis pod zebem znalazlam 10Euroale mezus se jaja robi ale jak tak bedzie przy kolejnych 3 to git
I bardzo dobrze! Ludzi trzeba wychowywac.Wiecie co ale zesmy z matkami w drodze ze szkoly zjechaly jedno babke.
Idziemy z dziecmi a jej pies wylecial i szczeka a ona plotkuje z inna i zero reakcji. To powiedzialysmy jej zeby psa na smycz sobie wziela a ona ze on agresywny nie jest i tak tylko sobie szczeka. Powiedzialysmy jej ze jest to obowiazkiem trzymac psa w kagancu albo na smyczy i ze zaraz na straz zadzwonimy, a ona nam na to ze na smycz i w kaganiec to my sobie dzieci mamy wziac i ze glupie baby jestesmy. NO to jej sie dostalo od nas niezle - tak zesmy ja zjechaly ze poszla i psa na smycz wziela