reklama
Fajnie że wam humorki poprawiłam
Teraz sama się śmieję
ale wcześniej
Vici oj współczuję:-(Ja też mam 8 do usunięcia ale raz kiedyś jak miałam stan zapalny poszłam do specjalnego chirurga żeby je usunąć a on odmówił i narazie się nie odzywają te 8 więc sobie czekam ale wiem że muszę z tym porządek zrobić

Vici oj współczuję:-(Ja też mam 8 do usunięcia ale raz kiedyś jak miałam stan zapalny poszłam do specjalnego chirurga żeby je usunąć a on odmówił i narazie się nie odzywają te 8 więc sobie czekam ale wiem że muszę z tym porządek zrobić
sewa
mamuśka ;-)
A wogóle to chciałam napisać coś co mój mały dziś zrobił i tak mi się przypomniało że Iwonka2006 kiedyś pisała jak to córka bez pampersa chodziła i kupkę zrobiłaIwonka to było nic w porównaniu z tym co mój dziś zrobił
Otóż kąpał się w wannie a ja wkładałam akurat ubrania do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lecą z wanny na podłogę, odwracam się i patrzę
Matek zrobił kupę do wanny i wyrzucał ją na srodek łazienki. Myslałam że eksploduję
![]()

Vici bidulko. Tulę mocno.
Czarna zdrówka dla całej rodzinki.
Ania138 zdrówka dla dzieci. Co do zachowania ludzi w miejscach publicznych

A ja zmykam już dziś. Dobrej nocy życzę.
Leika to ja też po cichu gratuluję. A jak to będzie z planami karmienia Natka do 2 lat piersią? No i co z domkiem, bo jakoś tak nic ostatnio nam nie piszesz?
Gdy zajdę w ciążę to będę musiała Natka odstawić... Ale to pewnie potrwa kilka miesięcy, więc może przez zimę go jeszcze pokarmię.
Z domkiem nic nowego, nadal szukamy, ale jest chyba przestój na rynku, bo coraz mniej nowych ofert się pojawia...
asiulinka - śliczne fotki!
Ania ja tez rzadko otrzymuje pomoc przy "wozku" od obcych ludzi. Nie wiem dlaczego.
Chyba jakas znieczulica zapanowala. A jak kiedys jechalam autobusem z wozkiem, tojeszcze niektorzy krzywo sie na mnie patrzyli, ze zajmuje miejsce (panowal tlok).
Aniab mnie tez rozbawilas tym "pomyslem" swojego synka. Ale wiem, ze nie bylo Ci wtedy do smiechu. I wspolczuje sprzatania.
Vici Tobie wspolczuje wyrywania zabka i kolejnych w perspektywie. Ja tez musialabym wybrac sie do dentysty, ale tak jakos nie moge...

Przed chwila Macius zwymiotowal.:-( Biedne to moje dzieciatko. (To jego w zasadzie pierwsza choroba).
I juz mowie wszystkim dobranoc. Spokojnej nocki. A wszystkim chorowitkom (w tym mojemu) duuuuuuuuuuuuzo zdroweczka.

Aniab mnie tez rozbawilas tym "pomyslem" swojego synka. Ale wiem, ze nie bylo Ci wtedy do smiechu. I wspolczuje sprzatania.

Vici Tobie wspolczuje wyrywania zabka i kolejnych w perspektywie. Ja tez musialabym wybrac sie do dentysty, ale tak jakos nie moge...

Przed chwila Macius zwymiotowal.:-( Biedne to moje dzieciatko. (To jego w zasadzie pierwsza choroba).
I juz mowie wszystkim dobranoc. Spokojnej nocki. A wszystkim chorowitkom (w tym mojemu) duuuuuuuuuuuuzo zdroweczka.

Fajnie że wam humorki poprawiłamTeraz sama się śmieję
ale wcześniej
![]()
Ja też się uśmiałam

Oj widzę ze choróbska nadal panują. Wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka. Mojej córce też się ciągnie kaszel i chyba będzie trzeba do lekarza pójść.
A ja na dzisiaj już uciekam bo mnie dzieci wymęczyły. Siedzieli prawie do tej pory a rano wstać nie będą chcieli. Dobranoc
A ja na dzisiaj już uciekam bo mnie dzieci wymęczyły. Siedzieli prawie do tej pory a rano wstać nie będą chcieli. Dobranoc
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja jeszcze buszuje po allegro za kombinezonami dla dziecka............
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez juz mowie dobranoc a jutro wam pokaze jeki ladne sukieneczki znalazlam
Podziel się: