reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

troszke udalo mi sie pouzupelniac wiadomosci o was ale do calkowitej wiedzy to mi duzo brakuje ;-). Oczka mi sie juz kleja i mowie wam dobranoc!

reklama
Fajnie że wam humorki poprawiłam:tak:Teraz sama się śmieję:-Dale wcześniej:wściekła/y:
Vici oj współczuję:-(Ja też mam 8 do usunięcia ale raz kiedyś jak miałam stan zapalny poszłam do specjalnego chirurga żeby je usunąć a on odmówił i narazie się nie odzywają te 8 więc sobie czekam ale wiem że muszę z tym porządek zrobić

A wogóle to chciałam napisać coś co mój mały dziś zrobił i tak mi się przypomniało że Iwonka2006 kiedyś pisała jak to córka bez pampersa chodziła i kupkę zrobiła:tak:Iwonka to było nic w porównaniu z tym co mój dziś zrobił:szok:Otóż kąpał się w wannie a ja wkładałam akurat ubrania do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lecą z wanny na podłogę, odwracam się i patrzę:szok::shocked2:Matek zrobił kupę do wanny i wyrzucał ją na srodek łazienki. Myslałam że eksploduję:wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam, rety czego to dzieci nie wymyślą :szok:

Vici bidulko. Tulę mocno.

Czarna zdrówka dla całej rodzinki.

Ania138 zdrówka dla dzieci. Co do zachowania ludzi w miejscach publicznych :wściekła/y: to ja zostawiam bez komentarza.

A ja zmykam już dziś. Dobrej nocy życzę.

Leika to ja też po cichu gratuluję. A jak to będzie z planami karmienia Natka do 2 lat piersią? No i co z domkiem, bo jakoś tak nic ostatnio nam nie piszesz?

Gdy zajdę w ciążę to będę musiała Natka odstawić... Ale to pewnie potrwa kilka miesięcy, więc może przez zimę go jeszcze pokarmię.
Z domkiem nic nowego, nadal szukamy, ale jest chyba przestój na rynku, bo coraz mniej nowych ofert się pojawia...

asiulinka - śliczne fotki!

Ania ja tez rzadko otrzymuje pomoc przy "wozku" od obcych ludzi. Nie wiem dlaczego.:confused: Chyba jakas znieczulica zapanowala. A jak kiedys jechalam autobusem z wozkiem, tojeszcze niektorzy krzywo sie na mnie patrzyli, ze zajmuje miejsce (panowal tlok).

Aniab mnie tez rozbawilas tym "pomyslem" swojego synka. Ale wiem, ze nie bylo Ci wtedy do smiechu. I wspolczuje sprzatania.:sorry2:

Vici Tobie wspolczuje wyrywania zabka i kolejnych w perspektywie. Ja tez musialabym wybrac sie do dentysty, ale tak jakos nie moge...:huh::baffled:

Przed chwila Macius zwymiotowal.:-( Biedne to moje dzieciatko. (To jego w zasadzie pierwsza choroba).

I juz mowie wszystkim dobranoc. Spokojnej nocki. A wszystkim chorowitkom (w tym mojemu) duuuuuuuuuuuuzo zdroweczka.:tak:

Oj widzę ze choróbska nadal panują. Wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka. Mojej córce też się ciągnie kaszel i chyba będzie trzeba do lekarza pójść.
A ja na dzisiaj już uciekam bo mnie dzieci wymęczyły. Siedzieli prawie do tej pory a rano wstać nie będą chcieli. Dobranoc

Ja kupiłam dziś wreszcie Natkowi kombinezon jednoczęściowy :) Także mamy w co się ubrać do zabawy w śniegu, jeśli takowy raczy choć z dzień poleżeć ;-)

Dobrej nocki!

reklama
Do góry