reklama
Fajnie że wam humorki poprawiłamTeraz sama się śmiejęale wcześniej
Vici oj współczuję:-(Ja też mam 8 do usunięcia ale raz kiedyś jak miałam stan zapalny poszłam do specjalnego chirurga żeby je usunąć a on odmówił i narazie się nie odzywają te 8 więc sobie czekam ale wiem że muszę z tym porządek zrobić
Vici oj współczuję:-(Ja też mam 8 do usunięcia ale raz kiedyś jak miałam stan zapalny poszłam do specjalnego chirurga żeby je usunąć a on odmówił i narazie się nie odzywają te 8 więc sobie czekam ale wiem że muszę z tym porządek zrobić
sewa
mamuśka ;-)
A wogóle to chciałam napisać coś co mój mały dziś zrobił i tak mi się przypomniało że Iwonka2006 kiedyś pisała jak to córka bez pampersa chodziła i kupkę zrobiłaIwonka to było nic w porównaniu z tym co mój dziś zrobiłOtóż kąpał się w wannie a ja wkładałam akurat ubrania do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lecą z wanny na podłogę, odwracam się i patrzęMatek zrobił kupę do wanny i wyrzucał ją na srodek łazienki. Myslałam że eksploduję
ale się uśmiałam, rety czego to dzieci nie wymyślą
Vici bidulko. Tulę mocno.
Czarna zdrówka dla całej rodzinki.
Ania138 zdrówka dla dzieci. Co do zachowania ludzi w miejscach publicznych to ja zostawiam bez komentarza.
A ja zmykam już dziś. Dobrej nocy życzę.
Leika to ja też po cichu gratuluję. A jak to będzie z planami karmienia Natka do 2 lat piersią? No i co z domkiem, bo jakoś tak nic ostatnio nam nie piszesz?
Gdy zajdę w ciążę to będę musiała Natka odstawić... Ale to pewnie potrwa kilka miesięcy, więc może przez zimę go jeszcze pokarmię.
Z domkiem nic nowego, nadal szukamy, ale jest chyba przestój na rynku, bo coraz mniej nowych ofert się pojawia...
asiulinka - śliczne fotki!
Ania ja tez rzadko otrzymuje pomoc przy "wozku" od obcych ludzi. Nie wiem dlaczego. Chyba jakas znieczulica zapanowala. A jak kiedys jechalam autobusem z wozkiem, tojeszcze niektorzy krzywo sie na mnie patrzyli, ze zajmuje miejsce (panowal tlok).
Aniab mnie tez rozbawilas tym "pomyslem" swojego synka. Ale wiem, ze nie bylo Ci wtedy do smiechu. I wspolczuje sprzatania.
Vici Tobie wspolczuje wyrywania zabka i kolejnych w perspektywie. Ja tez musialabym wybrac sie do dentysty, ale tak jakos nie moge...
Przed chwila Macius zwymiotowal.:-( Biedne to moje dzieciatko. (To jego w zasadzie pierwsza choroba).
I juz mowie wszystkim dobranoc. Spokojnej nocki. A wszystkim chorowitkom (w tym mojemu) duuuuuuuuuuuuzo zdroweczka.
Aniab mnie tez rozbawilas tym "pomyslem" swojego synka. Ale wiem, ze nie bylo Ci wtedy do smiechu. I wspolczuje sprzatania.
Vici Tobie wspolczuje wyrywania zabka i kolejnych w perspektywie. Ja tez musialabym wybrac sie do dentysty, ale tak jakos nie moge...
Przed chwila Macius zwymiotowal.:-( Biedne to moje dzieciatko. (To jego w zasadzie pierwsza choroba).
I juz mowie wszystkim dobranoc. Spokojnej nocki. A wszystkim chorowitkom (w tym mojemu) duuuuuuuuuuuuzo zdroweczka.
Fajnie że wam humorki poprawiłamTeraz sama się śmiejęale wcześniej
Ja też się uśmiałam Zdolnego masz synka!!!
Oj widzę ze choróbska nadal panują. Wszystkim chorowitkom życzę zdróweczka. Mojej córce też się ciągnie kaszel i chyba będzie trzeba do lekarza pójść.
A ja na dzisiaj już uciekam bo mnie dzieci wymęczyły. Siedzieli prawie do tej pory a rano wstać nie będą chcieli. Dobranoc
A ja na dzisiaj już uciekam bo mnie dzieci wymęczyły. Siedzieli prawie do tej pory a rano wstać nie będą chcieli. Dobranoc
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja jeszcze buszuje po allegro za kombinezonami dla dziecka............
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez juz mowie dobranoc a jutro wam pokaze jeki ladne sukieneczki znalazlam
Podziel się: