reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana. Wstalam a za oknem bialo. Ciekawe czy u Sewy tez:confused:.

IWONKA ASIULINKA super foteczki.

ANIAB mnie tez rozbawil pomysl twojego synka - mam nadzieje ze moj nie bedzie takich mial.

Co do "pomocnych ludzi" to tacy naleza teraz do wyjatkow - niestety. Czesto spotykam sie ze znieczulica ludzi np. jak stoje w kolejce w sklepie i mlody mi placze tez mnie nikt nie przepusci i wbrew pozorom to " dziadkowie" czyt starsi mezczyzni tacy po 50-tce czesciej pomoga niz mlodzi i silni:baffled:. Pamietam jeszcze pare lat temu jak Natalka byla w wieku Kubusia to ja nie stalam w kolejkach bo ludzie nas wpuszczali ( nawet czasami specjalnie bralam Natalke zeby nie tracic czasu:sorry2:) a teraz to tragedia.

reklama
Dziendobry zaraz zmykam na zakupy.Maly nie spi od 6,20 i to juz 3 dzien z rzedu chyba mu sie poprzestawialo cos.Dzieki za wspolczucia.Dzis pod zebem znalazlam 10Euro:-Dale mezus se jaja robi ale jak tak bedzie przy kolejnych 3 to git:yes:

Dzień dobry,hejka,cześc wam..
ja w domu sama,synek w peckolu,jade na 10 do pracy,w sumie to po 9 juz msuze sie zbierac...
Teraz pije kawe i spr prace długoterminowe,,bo mam zalełości,,a jak sprawdze z 5 to zawsze cos jest;-)..
Poczytam co u was przy kawce..

Witam wszystkie miłe mamusie "domowe" :tak: Wpadłam powiedzieć, że żyję ;-)
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, i pozdrawiam cieplutko!

Hej wszystkim z rana. U mnie pogoda okropna bo pada deszcz ze śniegiem:szok:Najbardziej tego nie lubię:no:No ale za to posiedzę w domku na BB;-):-DNajgorsze że po Magdę trzeba będzie iść:-)Ja Matkowi kombinezon kupiłam już dawno ale dwu częściowy. Madzi myślę kupić spodnie takie narciarskie zeby mogła szaleć na śniegu i się nie moczyła. Zaraz też wskoczę na allegro to może co upatrzę:-D

OlaK witaj. Rzadko ostatnio zaglądasz stąd wnioskuję że jesteś zapracowana bo wątpliwe zebyś odpoczywała znając Ciebie;-):tak:Jak się czujesz?

reklama
OLA K witaj. U nas jakos leci a co u ciebie? Jak sie czujesz? Mysle ze sie nie przemeczasz za bardzo i duzo odpoczywasz:confused::tak:

Chyba i ja musze zalozyc konto na allegro - tylko ze wtedy to moj M mnie chyba z domu wygoni jak zaczne pieniadze wydawac;-);-):-D

Do góry