reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku Wszystkiego naj naj żeby Mikuś zdrowo rósł a Ty wysypiała się co noc:-)
Leika ciuchotko powodzenia na dziewczynke Gumki precz;-)
Asiulinka Grzesiu ślicznie wyglądał a torcik mniam ale bym zjadła;-)
Iwonka Vanesska śliczności:-)Niejeden chłopak będzie przez nią płakał;-)
Z innej paki,jeśli lubicie czytać polecam książke "Niania potrzebna od zaraz".Mówie wam kapitalna:-)Właśnie skończyłam i uśmiałm się jak rzadko:-)

reklama
Ale tu sie pięknie kolorowo zrobiło :tak:, jak w rodzinnym albumie :tak::-D. PIĘKNIE.
U lekarza byliśmy, po drodze strasznie zmarzliśmy i teraz się grzejemy i kawkę pijemy :-D:-D.
A tak poważnie to oba przeziębione ( narazie leczenie bez antybiotyku ), ale jak małemu do środy nie przejdzie albo się nasili to do kontroli i wtedy już antybiotyk zapisze :-(.
A ludzie to chamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, na przystanku stałam 25 minut bo do jednego autobusu się nie zmieściłam z wózkiem, pewnie jak by się trochę ścisnęli to bym weszła :wściekła/y::wściekła/y: ale szkoda gadać.

ANIA fajne foteczki a torcik krowka mniam mniam:tak:

IWONKA zgadzam sie - Mini mini to super kanal dla dzieciaczkow:tak:

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowka zyczymy:tak:
No rewelacyjny, to z Sowy o smaku Nutelli :-p

Ja też się zgadzam, jak jesteśmy w Toruniu to Majka ogląda wszystko co loeci, pewnie na zapas :-D.

Oj przyda się i to bardzo :-D

U nas też nie ma sniegu, wszystko co napadało - stopniało... :-(
To dokładnie jak u nas :-(

Delikatnie ;-) W tym cyklu zrobimy pierwsze, delikatne podejście do Helenki ;-) Ponieważ będziemy próbować zrobić dziewczynke, to to troszkę może potrwać ;-):tak:
Powodzenia ale cicho sza ;-):-)

dobry wieczór wszystkim mamusiom! wkoncu udalo mi sie zajrzec do was, chociaz tylko na chwilke. Dopadło nas wszystkich okropne przeziebienie, wiec mialam ogromny mlyn w domu. Jeszcze nas troche katarek meczy ale juz jest duzo lepiej. Pogoda mnie dobije, jest strasznie zimno, mrozno i wietrznie- nie cierpie takiej pogody a najgorsze ze to dopiero przedsmak tego co nas czeka :-(. Ciagle probuje poczytac co u was ale piszecie w takim tempie ze mam marne szanse na to ;-).

Czarna z tym pisaniem to prawda. Ja wystarczy że 1 dzień nie zajrzę to mam tyle zaległości ze:szok: Oj ten okres jest okropny zwłaszcza te choróbska. Wiem coś o tym bo moje też non stop przeziębione:tak:
Aniu u nas nie ma co liczyć na odrobinę kultury i pomocy:no:Ja dziś jak byłam w sklepie to usłyszałam rozmowę kilku osób które mówiły: Tu jest Polska ludzie się pchają, mało co cię nie przewrócą a ty chciałbyś żeby przepraszam powiedzieli?Polacy nie znają tego słowa!:szok:Szokujące ale prawdziwe:-(

A wogóle to chciałam napisać coś co mój mały dziś zrobił i tak mi się przypomniało że Iwonka2006 kiedyś pisała jak to córka bez pampersa chodziła i kupkę zrobiła:tak:Iwonka to było nic w porównaniu z tym co mój dziś zrobił:szok:Otóż kąpał się w wannie a ja wkładałam akurat ubrania do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lecą z wanny na podłogę, odwracam się i patrzę:szok::shocked2:Matek zrobił kupę do wanny i wyrzucał ją na srodek łazienki. Myslałam że eksploduję:wściekła/y:

A wogóle to chciałam napisać coś co mój mały dziś zrobił i tak mi się przypomniało że Iwonka2006 kiedyś pisała jak to córka bez pampersa chodziła i kupkę zrobiła:tak:Iwonka to było nic w porównaniu z tym co mój dziś zrobił:szok:Otóż kąpał się w wannie a ja wkładałam akurat ubrania do pralki gdy nagle słyszę jak jakieś bomby lecą z wanny na podłogę, odwracam się i patrzę:szok::shocked2:Matek zrobił kupę do wanny i wyrzucał ją na srodek łazienki. Myslałam że eksploduję:wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D alez sie usmiałam na noc,,hhhaa,,soryy ania ale to zabawne z jednej strony,,,,

RENIFER_24 to nie prawda ze do termometru czy czopkow mozna dziecko przyzwyczaic, moje obie dziewczynki miale straszne problemy z wyproznianiem a co za tym idzie mialy okropne kolki, ja zakladalam im czopki co dwa dni a pozniej juz same robily kupke. U mnie problem wynikal ze skazy bialkowej, zwroc uwage na co jesz, moze sprobuj calkowicie wyeliminowac nabial. w ostatecznosci popros swoejego lekarza o DEBRIDAT to taka zawiesina bardzo pomocna przy takich problemach. Pozdrawiam serdecznie i zycze samodzielnych kupek i twojego skarba.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniab :-D:-D:-D:-Dto znaczy tylko ze twoj synek jest bardzo madry i nie mial zamiaru sie kapac w brudnej wodzie:tak::-):-):-):-):-)
:tak::tak::tak:

reklama
Witam wieczorkiem.
reniferku wszystkiego naj naj
Aniu
super poprawilas mi humor ale oby mi sie nie trafila nigdy kupa Victorkowa w wannie:-)
Ja mowie dobranoc bo poszlam do dentysty na przeglad a wrocilam bez 8 i to sie dowiedzialam ze wszystkie cztery sa do wyrwania i jednej juz nie mam wiec jeszcze trzy przedemna.
DOBRANOC

Do góry