reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aniu, faktycznie odpoczynek jest ostatnio czymś nieznanym dla mnie (choć moja natura owszem skora do leniuchowania ;-)). Sporo pracuję i zaczynamy się pakować przed przeprowadzką, która ma nastąpić już za 2 tygodnie, niestety.
Ale jak sobie na jakiś czas przed porodem pójdę na zwolnienie to ho ho od netu mnie nie odczepią ;-) ;-) ;-)
U mnie też pada jakieś paskudztwo, brrr. Dziś jadę z Maksiem na spóźniony bilans dwulatka i chcę go zaszczepić przeciw meningokokom.

reklama
A u mnie znowu nie ma wody - matko niech oni juz skoncza bo tak dalej sie nie da. Podobno tylko do jutra tak ma byc ale poczatkowo mialo byc tylko do wczoraj a przedluzyli o 2 dni:baffled:

Zaraz uciekam po Natalke ale jest tak zimno ze az sie z domku nie chce wychodzic. Niestety nikt mi zakupow nie zrobi musze sama isc

Witam z rana. Wstalam a za oknem bialo. Ciekawe czy u Sewy też

Niestety u mnie śniegu brak :-(

Dzień dobry.

My chyba zaraz wybywamy do moich rodziców, bo już mam dość siedzenia w domu. Przy okazji ominie mnie robienie obiadu :tak:

Olak witaj i nie przemęczaj się.

Ja w tym roku kupiłam Jędrkowi kombinezon dwuczęściowy. Bo i tak pewnie częściej będzie chodził w samej kurtce. A w kombinezonie tylko na śnieg poszaleć.

Vici to powiedz mężowi ze za każdy następny ząb trzeba o 10 więcej dawać bo one bardziej wartościowe będą:-D
OlaK współczuję przeprowadzki ale życzę żeby wszystko się ułożyło:tak:No i żebys częściej zaglądała:-)
Do mnie od miesiąca wydzwaniają z telekomunikacji oferując livebox no i oczywiście są głusi jak mówię że nie :wściekła/y:Teraz zadzwonił jakiś facet i też oferuje i mówię że nie chcę a on się pyta dlaczego to mu powiedziałam że mam inne lepsze oferty i nie muszę zoastać w tp. Nawet dowidzenia nie powiedział:-D

Dzień Doberek:-)
Aniab mój brat też tak robił ale on starszy był, ze 3 lata miał.Ja miałam wtedy 6 a i tak pamiętam to doskonale:-)
Vici współczuje, ja też musze dentyste odwiedzić ale się boje...
Iwona oni Cie z tą wodą wykończą nerwowo...
Sewa u nas po śniegu chlapa została dziwna:-(
Mój M dziś poszedł na 10 do pracy i zdążyłam się z nim pokłócić.Powiedziałm,że nie chce mi sie wychodzić dzis z małym na co on,ze mam nie być złą matką i wyjść.Boże jak mnie to ruszyło:wściekła/y::angry:Powiedziałm, mu żeby go zabrał ze soba bo przecież strach dziecko zostawić ze złą matką, że będe jeszcze złą żoną i obiadu nie dostanie:-pNajgorsze,że pokłóciliśmy się przy małym, mnie puściły nerwy i podniosłam głos a Lolo się wystraszył czemu mama krzyczy:-:)-(

To u nas było piekło jak zrezygnowaliśmy z pakietu ubezpieczenia w pzu i przeszliśmy do warty, myślałam że ta babka od nich się wścieknie, normalnie obłęd, nawet zaczęła mówić podniesionym głosem tylko wtedy mój mąż jej powiedział,że tak rozmawiać to on nie będzie i trochę przystopowała.
U nas rano było biało,ale już teraz na ulicy błoto i nieciekawie. Maja od wczoraj nabawiła się kataru i boję się żeby nie przemieniło się to w coś gorszego. Nie wiem czy wychodzić z nią na spacer w takim stanie, a muszę zrobić zakupy:baffled::baffled::baffled:

hej dziewczyny:-) Snieg i u nas topnieje trochę jeszcze na chodnikach ale ulice czarne na szczęscie. JUtro chcę z malą odwiedzić bajlandię a że ze mnie troche taki kierowca z bombowca to raczej nie wsiadłabym do samochodu gdyby drogi były białe.
Co do znieczulicy to prawda Wszyscy maja to w nosie czy ciężarówaczy z małym dzieckiem .Niedawno jak robiłam glukozę było parę ciżarnych i wszystkie stałyśmy w kolejce a stare baby( no nie takie stare ok pięćdziesiątki ) rozsiadły się na wszystkich ławczkach i czekały na swoją kolej) No szk po prostu jakby już zapomniały jak to jest stac z brzuchem:baffled:
Iwonka c 28 załóż konto na allegro mówię ci warto Można wielerzeczy kupić taniej Poza tym z dwójką dzieci na pewno nie masz jak chodzić po sklepach ( tak myślę ) a tak to siedzisz wygodnie przed kompem w domku w cieple i tylko oglądasz vo oferują.
Ola k witaj po przerwie:-)
Aniab rozbawił mnie twój synek :tak: Co chcesz sprytna bestia i tyle:tak:;-)

reklama
WITAM KOBITKI!!!
u nas pogoda w miare znosna wiec po poludniu wybierzemy sie z mala na spacerek... A my dzis z Hanifka wstalysmy o 8:00 i urzadzilysmy sobie mala sesje fotograficzna zdjecia umieszczam w watku o zdjeciach naszych pociech... zdjecia wlasnie zgrywam na komputer wiec zaraz wam sie pochwale
No musze wam napisac ze policzki robia sie coraz ladniejsze moze to ten soczek jej zaszkodzil, ktorego dostala dwa lyczki??? jezeli tak czy to oznacza ze w ogole nie bedzie mogla pic soczkow marchwiowach ze jest uczulona na marchewke czy to tylko teraz tak ma...???

Do góry